Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Я не пойму просто на что они рассчитывают,когда пишут такие суммы.Конченные

Доброго дня. А у Вас скільки вже протермінування?

Vi mayete shans zakriti poziku z maksimalnoyu vigodoyu - lishe za 23814 grn zamist 126262. grn do 17:00! 0800300916 VB 0965757656
Тоже прислали))) что-то сегодня у них акции на пасху..аа похрен) все равно нет денег
Доброго дня. А у Вас скільки протермінування? Будьласка скажіть кому приходило майже оплата за тіло закрити. То скільки протермінування?

Доброго дня. А у Вас скільки протермінування? Будьласка скажіть кому приходило майже оплата за тіло закрити. То скільки протермінування?
Та я даже не знаю, +- місяця два вже є,

4 міс в мене

50+- днів

це що за атракціон щедрості від них сьогодні такий…
Бачу багато кому норм порізали хотєлкі свої

В мене з 111 тис, хочуть 60... ну і перехочуть)
Сьогодні мому батькові вислали вайбер фото і борг. Це що дня висилають всім чи раз потім тиша пару днів і потім знову? Скажіть будьласка якщо у Вас так було.

Сьогодні мому батькові вислали вайбер фото і борг. Це що дня висилають всім чи раз потім тиша пару днів і потім знову? Скажіть будьласка якщо у Вас так було.
Так у всіх по різному 😃 Когось кожен день кошмарять, кого через день, когось один раз.
Залежить від «менеджера», реакції боржника, ретроградного Меркурія.
Стосовно кріпсі, бітів купа тем. Перечитайте хоча б одну повністю і вам стане все більш-менш зрозуміло

Так у всіх по різному 😃 Когось кожен день кошмарять, кого через день, когось один раз.
Залежить від «менеджера», реакції боржника, ретроградного Меркурія.
Стосовно кріпсі, бітів купа тем. Перечитайте хоча б одну повністю і вам стане все більш-менш зрозуміло
Дякую за відповідь. Та я читала хтось писав що взагалі нікого не трогали. Просто не дуже хочу щоб звонили до батька. Бо він вже кіпішує. Але я сказала що то шахраї і самі там собі видумують кредит і що фото взяли з любого другого банка. А ми всі знаємо як інші банки зливають всю інформацію.

За їх логікою гроші у вас є, тож потиснуть трохи. Далі залежить від вашої реакції та реакції тих кому пишуть
Я не відповідаю на дзвінки. Батькові сказала не звертати увагу і не розмовляти з ними. Якщо вони навіть після закриття кредиту самі беруть на людину кредит то вони шахраї. Я так і сказала батькові. Я звичайно дуже перенервувала за батька. Але надіюся що не кожного дня будуть всім звонити та робити розсилки.

Дякую за відповідь. Та я читала хтось писав що взагалі нікого не трогали. Просто не дуже хочу щоб звонили до батька. Бо він вже кіпішує. Але я сказала що то шахраї і самі там собі видумують кредит і що фото взяли з любого другого банка. А ми всі знаємо як інші банки зливають всю інформацію.
Якщо батько не буде з ними спілкуватися і повний ігнор то не часто будуть чіпати

Назад
Угорі