Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Bobik9494

Форумчанин
Дописи
304
Реакції
50
Бали
3625
Bobik9494 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хеллоу

Як ведуть себе зараз Кріпсі в протермінуванні?
З якого дня починають дзвінки та розсилку, і тд?

Хеллоу

Як ведуть себе зараз Кріпсі в протермінуванні?
З якого дня починають дзвінки та розсилку, і тд?
Можуть з першого, можуть з 20-го.
В мене на 3 день вислали фото з паспортом батькам, а з 21 почали розсилку смс і дзвінки колегам, родичам чоловіка і деяким далеким знайомим.

А в мене інше питання:
протермінування 1+ місяць. Останні тижні дуже тихі. А сьогодні купа повідомлень від бота, чередуються "починаються жорстокі заходи" і т.д. з "лише сьогодні акційне списання, мирне врегулювання" і т.д.
+ біти активно пропонують нову позику.

Що це? Кінець першої хвилі терору чи предвісник чогось жахливого? Чи важко вгадати?

Можуть з першого, можуть з 20-го.
В мене на 3 день вислали фото з паспортом батькам, а з 21 почали розсилку смс і дзвінки колегам, родичам чоловіка і деяким далеким знайомим.

А в мене інше питання:
протермінування 1+ місяць. Останні тижні дуже тихі. А сьогодні купа повідомлень від бота, чередуються "починаються жорстокі заходи" і т.д. з "лише сьогодні акційне списання, мирне врегулювання" і т.д.
+ біти активно пропонують нову позику.

Що це? Кінець першої хвилі терору чи предвісник чогось жахливого? Чи важко вгадати?
Думаю це так само як і ви написали комусь з 3 го , комусь з 20го дня оточенню починають дзвонити
Так само і з такими смс...може бути кіпіш, а може тиша

Я доречі їм не скидав фото паспорта чи з паспортом

Думаю це так само як і ви написали комусь з 3 го , комусь з 20го дня оточенню починають дзвонити
Так само і з такими смс...може бути кіпіш, а може тиша

Я доречі їм не скидав фото паспорта чи з паспортом
А як вам це вдалося? І що пропустило заявку?

Якщо не надавали в кріпсі , то візьмуть з іншого мфо , а то і гірше , сразу колажі будуть робити

У мене брали фото з паспортом з іншого МФО. Так що без варіантів 🤭
Якщо моє візьмуть з іншого МФО (а вони 100% з є гроші пов'язані) то там фотка з старим паспортом

Якщо не надавали в кріпсі , то візьмуть з іншого мфо , а то і гірше , сразу колажі будуть робити
Хай роблять колажі
Може зберуть мені паро гривень на посиденьки в пабі

Там було вікно для завантаження фото...я добавив фотку літрового пива😂😂😂
Так досі і є в кабінеті
Була впевнена, що вони перевіряють, бо це ж один з основних інструментіа тиску. Але якщо пишуть, що беруть з інших мфо....

Була впевнена, що вони перевіряють, бо це ж один з основних інструментіа тиску. Але якщо пишуть, що беруть з інших мфо....
Вони 100% пов'язані з є гроші і топ1... однакові номери, однакові боти

Всім привіт ,в мене вже 30 й день звонили тільки батькові ,ті наче все вже й даже не телефонують тільки робот інколи

Всім привіт ,в мене вже 30 й день звонили тільки батькові ,ті наче все вже й даже не телефонують тільки робот інколи
На менеджери не писали ? Можливо як у бітів з 50 дня )

А что по кредитам, которые "вешают" крипси и биты? Кто знает? Давно сообщений не было про "левые кредиты". Лавочку закрыли? Крыс потравили?

Назад
Угорі