Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можуть з першого, можуть з 20-го.Хеллоу
Як ведуть себе зараз Кріпсі в протермінуванні?
З якого дня починають дзвінки та розсилку, і тд?
Думаю це так само як і ви написали комусь з 3 го , комусь з 20го дня оточенню починають дзвонитиМожуть з першого, можуть з 20-го.
В мене на 3 день вислали фото з паспортом батькам, а з 21 почали розсилку смс і дзвінки колегам, родичам чоловіка і деяким далеким знайомим.
А в мене інше питання:
протермінування 1+ місяць. Останні тижні дуже тихі. А сьогодні купа повідомлень від бота, чередуються "починаються жорстокі заходи" і т.д. з "лише сьогодні акційне списання, мирне врегулювання" і т.д.
+ біти активно пропонують нову позику.
Що це? Кінець першої хвилі терору чи предвісник чогось жахливого? Чи важко вгадати?
А як вам це вдалося? І що пропустило заявку?Думаю це так само як і ви написали комусь з 3 го , комусь з 20го дня оточенню починають дзвонити
Так само і з такими смс...може бути кіпіш, а може тиша
Я доречі їм не скидав фото паспорта чи з паспортом
стара реєстрація без селфі булаА як вам це вдалося? І що пропустило заявку?
Шкода, що нову реєстрацію запровадили)стара реєстрація без селфі була
У мене брали фото з паспортом з іншого МФО. Так що без варіантівШкода, що нову реєстрацію запровадили)
Там було вікно для завантаження фото...я добавив фотку літрового пиваА як вам це вдалося? І що пропустило заявку?
Якщо моє візьмуть з іншого МФО (а вони 100% з є гроші пов'язані) то там фотка з старим паспортомУ мене брали фото з паспортом з іншого МФО. Так що без варіантів![]()
Хай роблять колажіЯкщо не надавали в кріпсі , то візьмуть з іншого мфо , а то і гірше , сразу колажі будуть робити
ХАХАХАТам було вікно для завантаження фото...я добавив фотку літрового пива
Так досі і є в кабінеті
Була впевнена, що вони перевіряють, бо це ж один з основних інструментіа тиску. Але якщо пишуть, що беруть з інших мфо....Там було вікно для завантаження фото...я добавив фотку літрового пива
Так досі і є в кабінеті
Вони 100% пов'язані з є гроші і топ1... однакові номери, однакові ботиБула впевнена, що вони перевіряють, бо це ж один з основних інструментіа тиску. Але якщо пишуть, що беруть з інших мфо....
На менеджери не писали ? Можливо як у бітів з 50 дня )Всім привіт ,в мене вже 30 й день звонили тільки батькові ,ті наче все вже й даже не телефонують тільки робот інколи
Написали в телеграм потім дзвонили і пропали, подзвонили на 25 й деньНа менеджери не писали ? Можливо як у бітів з 50 дня )
Батькові на 25 день дзвонили і більше ні до кого???Написали в телеграм потім дзвонили і пропали, подзвонили на 25 й день
Теж здивована.Батькові на 25 день дзвонили і більше ні до кого???
Ну в мене знайомій то почали дзвонити оточенню на 50ий день... Перед цим тільки її чоловіку дзвонили і їйТеж здивована.
Razen а яке тіло і скільки приблизно нарахували за ці 25 днів?