Ysist
Форумчанин
- Дописи
- 161
- Реакції
- 66
- Бали
- 193
Ysist не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Готуйтеся на першийНа який день турбували оточення?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Готуйтеся на першийНа який день турбували оточення?
Ти не повертай їм нічого, вони заборонені законом України, крім погроз нічого не можуть зробити, через деякий час скажи друзям якщо зателефонують ха кажуть що загинув на війні робоча схемаДоброго дня, хочу розповісти як у мене зараз справи з цією шарашкіною канторою. Брав у них першу позику на 50 юстд, через місяць віддав з дуже малим відсотком, все було добре. Другу позику взяв на суму 150 юстд і офігів з того скільки вони нарахували відсотків, з 150 юстд маю повернути 500.
У перший день прострочення мені на вайбер одразу написала людина яка звалася Олександром Івановим та пригрозив мені що якщо оплата не буде до 18:00 то буде всім кидати моє фото з паспортом. Я проігнорував, він ще написував 3 дні але я одразу видаляв повідомлення.
Зараз на 10 день знову така сама ситуація, вислав фото, той самий текст, але додалися ще телефонні боти.
З пʼятого дня стали пропонувати скидки, але то навіть скидками не назвеш.
Що буде далі не знаю. Якщо щось станеться цікавеньке то напишу в коментар.
Всім гарного дня![]()
В мене так і було. На перший день о 8 ранку вже зателефонували батьковіГотуйтеся на перший![]()
На перший день? А фото з паспортом? Я цього найбільш боюсь бо в мами проблеми зі здоров'ям,ще біти їй добре почували здоров'я. То намагалась я з 7 ранку на сайті в підтримку писати але пишуть старший менеджер буде з 10:00В мене так і було. На перший день о 8 ранку вже зателефонували батькові
Чем закончилось ?На перший день? А фото з паспортом? Я цього найбільш боюсь бо в мами проблеми зі здоров'ям,ще біти їй добре почували здоров'я. То намагалась я з 7 ранку на сайті в підтримку писати але пишуть старший менеджер буде з 10:00
Нічого. Все як в всіх.Подскажи пожалуйста, кому такие писали и что ожидать ?
А ви справжні номери залишаєте?)Так, найкраще метод боротьби з ними це повний ігнор. Попередьте оточення щоб ніяк з ними не контактували, і за можливості змініть номер. Через 50+ днів вони запропонують вам тіло +50%, якщо довше їх морозити то можна і на тіло вийти. Головне повний ігнор. Також бажано закрити Соц мережі свої і близьких, бо на 50 день вони будуть використовувати ваші фото і фото близьких в колажах. Після колажів вони будуть більш поступливіші. В мене після колажів уже пройшло три місяці повної тиші.
Таке також може бути. Вони тісно повʼязані з Єгроші і Технофінансом (можливо це вони і є). Те що вони використовують інформацію і фото яку ви надавали Єгроші і Технофінансу це 100% інформація. В мене з МФО був додаток тільки Єгроші і вони робили смс розсилку чітко по тих контактах які були в мене на момент встановлення додатку Єгроші. Ті контакти що були в мене добавлені після видалення додатку ні біти ні кріп і не знайшли.
@LightCredo в пошуку телеграмПривіт! Хочу їх закрити, взяла щоб закрити, але на сьогодні, 04.09.26, сайт заблокований... і що робити, як думаєте?