Light credo Прострочення в Light credo 2026

• Автор теми Автор теми Ysist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 773
Сьогодні написали з Кріпсі що якщо не оплачу до 16:00 то будуть обдзвонювати всіх родичів, друзів, сусідів, вішати по місту моє фото і тд. Що в них є 47 контактів. Минулого разу сказали що більше 50 контактів. Знайшли поки мого одногрупника, але мені здається через Є-гроші бо залишав його номер. Цікаво що станеться після 16:00. Максимально ігнорую їх. Бот постійно наярює, один і той самий номер, заблокував його

Сьогодні написали з Кріпсі що якщо не оплачу до 16:00 то будуть обдзвонювати всіх родичів, друзів, сусідів, вішати по місту моє фото і тд. Що в них є 47 контактів. Минулого разу сказали що більше 50 контактів. Знайшли поки мого одногрупника, але мені здається через Є-гроші бо залишав його номер. Цікаво що станеться після 16:00. Максимально ігнорую їх. Бот постійно наярює, один і той самий номер, заблокував його
Жесть, де ви їх берете
Це нові біти???
Ігнор і все
Близьким можна запропонувати щоб ви купили нові сімки
А так чекайте, десь через пів року закрийте за тіло

У них постоянно 47 контактов. Им нравится эта цифра.

Жесть, де ви їх берете
Це нові біти???
Ігнор і все
Близьким можна запропонувати щоб ви купили нові сімки
А так чекайте, десь через пів року закрийте за тіло
Та вони і були "Crypsee". З родини тільки поки батька знайшли і все, і то він їх післав куди подалі і поміняв сімку. Одногрупнику ще вчора в 23:30 дзвонили, поки глухо.

У них постоянно 47 контактов. Им нравится эта цифра.
Також це замітив почитавши інших людей на форумі

Назад
Угорі