Light credo Прострочення в Light credo 2026

• Автор теми Автор теми Ysist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго дня, хочу розповісти як у мене зараз справи з цією шарашкіною канторою. Брав у них першу позику на 50 юстд, через місяць віддав з дуже малим відсотком, все було добре. Другу позику взяв на суму 150 юстд і офігів з того скільки вони нарахували відсотків, з 150 юстд маю повернути 500.

У перший день прострочення мені на вайбер одразу написала людина яка звалася Олександром Івановим та пригрозив мені що якщо оплата не буде до 18:00 то буде всім кидати моє фото з паспортом. Я проігнорував, він ще написував 3 дні але я одразу видаляв повідомлення.

Зараз на 10 день знову така сама ситуація, вислав фото, той самий текст, але додалися ще телефонні боти.

З пʼятого дня стали пропонувати скидки, але то навіть скидками не назвеш.

Що буде далі не знаю. Якщо щось станеться цікавеньке то напишу в коментар.

Всім гарного дня❤️

Доброго дня, хочу розповісти як у мене зараз справи з цією шарашкіною канторою. Брав у них першу позику на 50 юстд, через місяць віддав з дуже малим відсотком, все було добре. Другу позику взяв на суму 150 юстд і офігів з того скільки вони нарахували відсотків, з 150 юстд маю повернути 500.

У перший день прострочення мені на вайбер одразу написала людина яка звалася Олександром Івановим та пригрозив мені що якщо оплата не буде до 18:00 то буде всім кидати моє фото з паспортом. Я проігнорував, він ще написував 3 дні але я одразу видаляв повідомлення.

Зараз на 10 день знову така сама ситуація, вислав фото, той самий текст, але додалися ще телефонні боти.

Всім гарного дня❤️
Вітаю. Чим закінчилось? Бо у мене така ж ситуація

Судячи з сайту та методів роботи все так само як у бітів та крипсі . За тіло десь вже ближче до розважальної програми у вигляді колажів і або зборів на хвору маму .

Терпіти , на повідомлення не реагувати. Тільки нічого не платіть бо через деякий час все одно на вас нову відкриють.
А так 1 раз потерпіти і все .

Добрый день!) Сегодня вышел в первый день просрочки в Light Credo после завтра выхожу на просрочку в Крипси)00
Интересно шо эти бивни будут исполнять. Но сегодня лишь от ЛайтКредо была смс-ка от бота что у меня просрочка)
Но жду уже коллажики и фотки паспорта у меня уже есть пару идей какие они коллажики могут со мной сделать)0)
Вайбера нима, антиспам стоит, а телеграм вообще скрытый для всех номер моего телеофна xD
Не погасил во время бо зарплату задерживают

Судячи з сайту та методів роботи все так само як у бітів та крипсі . За тіло десь вже ближче до розважальної програми у вигляді колажів і або зборів на хвору маму .

Терпіти , на повідомлення не реагувати. Тільки нічого не платіть бо через деякий час все одно на вас нову відкриють.
А так 1 раз потерпіти і все .
Добрый день!)
Какой у вас день просрочки?)
На сколько знаю эти все псевдокриптомфо не есть банками и не относятся к легальным микрофинансовым организациям.
Они не зарегистрированы в Украине и не имеют никакой лицензии НБУ!
То что они вытворяют серую схему с этими криптозаймами и вешают кредиты в своих конторках на других это очень весело :)
А тем что они занимаються (террор) это уже нарушение уголовного кодекса 189 ук (Вымогательство) можно ещё добавить 190 ук (мошенничества) Но в большенстве случаев могут выставить Вас мошенникам. За рассылку фото вашего паспорта это вообще по-моему 277 ЦК.
Кстати недавно читал статью что CrypSee могут подавать в суд на Вас из-за задолжености)0)
Форумчане, есть ли реальны случаи когда такие конторки на вас в суд подавали?)

Останнє редагування:

Всім гарного дня❤️
Доброго дня! Як у вас зараз станом на сьогодні? Дістають?

Ооо! Пошли первые звоночки!
Но пока что лайт-версия с нежным напоминанием :)

Останнє редагування:
Поки глухо, тільки смс погрози
А ну колесница ада начинает по-тихоньку раскручиваться.
Ну я так понимаю у кого как) У меня вообще глухо. Только один автоответчик с нежным напоминание)
А кроме вашего отца уже кому-то наяривали?

А ну колесница ада начинает по-тихоньку раскручиваться.
Ну я так понимаю у кого как) У меня вообще глухо. Только один автоответчик с нежным напоминание)
А кроме вашего отца уже кому-то наяривали?
Нікому, всі мфо чомусь тільки батька номер знайшли. І то він його вже змінив.
Багато хто писав йому на вайбер, щось висилали. Але він навіть не відкривав повідомлення

Нікому, всі мфо чомусь тільки батька номер знайшли. І то він його вже змінив.
Багато хто писав йому на вайбер, щось висилали. Але він навіть не відкривав повідомлення
Удивительно!)
На сколько знаю что такие свинофермы даже левым наяривают.
Хорошо что у меня вайбера нету)) Перестал им пользоваться в году 19-м

Удивительно!)
На сколько знаю что такие свинофермы даже левым наяривают.
Хорошо что у меня вайбера нету)) Перестал им пользоваться в году 19-м
Закриті всі соц. мережі і тд. Видалив з друзів найближче оточення, не знаю чи подіє але хоч якось

Не знаю як в інших, але мені ще різні силки висилають через смс, навіть не буду дивитися що то

Вітаю. Чим закінчилось? Бо у мене така ж ситуація
Поки тихо

Закриті всі соц. мережі і тд. Видалив з друзів найближче оточення, не знаю чи подіє але хоч якось

Не знаю як в інших, але мені ще різні силки висилають через смс, навіть не буду дивитися що то
От того что вы удалите свой круг общения из друзей в той же инсте это не сильно поможет)
Да у меня тоже закрытие соц.сети кроме ФБ (но фб я не пользуюсь и там вряд-ли есть что-то интересное для них).
Ну а мессенджер у меня только телеграм и всё он тоже в скрытой доступности)
Близкий круг общения предупредил что меня взломали мошенники и украли мои паспортные данные а фото было взято из индефикации в ПУМБе.
На звонки не отвечать, подозрительные переписки не открывать.

Поки тихо
Мой вам совет.
Живите себе спокойно и не обращайте внимание на кнопочных идиотов. Их деятельность на територии Украины не законная. Их максимум это телефонный террор с вымогательством и шантажом и угрозами физической расправы (Что в 99,9% не происходит)
И то что Вам будут рассказывать про выездную группу и досудебный отдел то шлите их куда дальше. Они без лицензии и работают здесь не законно :)

Останнє редагування:

Поки тихо
Добрый вечер!)

Больше не задрачивали?

Назад
Угорі