Sad0vn1k
Форумчанин
- Дописи
- 803
- Рішення
- 1
- Реакції
- 779
- Бали
- 5435
Sad0vn1k не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
10 днів не брав трубку. Сьогодні стало цікаво - зразу розмова нормальна, але тільки сказав, що віддам через 2 місяці - як з цепу зірвалася: оскорблєнія, погрози і тп і тд.
Після уточнюючих питань про відсотки і скільки буде через 2 місяці сума і мій подальший сміх на брєд про те що віддаватиме хтось за мене, кинула трубку сама.
СМС про виїзну групу прийшла через декілька хвилин (не дати, ні часу), набрав номер, запитав - "вам буде повідомлено пізніше"...
Тіло 4тис, віддати 6.400 поки що.
Після уточнюючих питань про відсотки і скільки буде через 2 місяці сума і мій подальший сміх на брєд про те що віддаватиме хтось за мене, кинула трубку сама.
СМС про виїзну групу прийшла через декілька хвилин (не дати, ні часу), набрав номер, запитав - "вам буде повідомлено пізніше"...
+ Коли звонила "панна", то сказала зразу бистрозайм, а потім швидко простозайм. Так що якщо хтось не знав це один і той самий сарай.10 днів не брав трубку. Сьогодні стало цікаво - зразу розмова нормальна, але тільки сказав, що віддам через 2 місяці - як з цепу зірвалася: оскорблєнія, погрози і тп і тд.

Да, с декабря я юристам передала некоторые конторы и их в том числе. Звонки редко поступают и робот может позвонит.
. а пол года назад думала всё жизнь закончилась, а нифига мы становимся сильнее.