Просто О.
Форумчанин
- Дописи
- 224
- Реакції
- 143
- Бали
- 193
Просто О. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго вечора. Хочу виговоритись. З моменту прострочки всі шараг вже скоро рік буде. Всі вже перестали дзвонити але є ті які жити не дають. Це кешбері . Реально я читала про них , і молилась щоб то всьо шо про них пишутт мене обминуло але нє тут то било. Видзвонюють до всіх,, тупо до всіх навіть тих кого незнаю.З ними я опустила свої очі на дно . Живу не по прописці але там живе моя мама і весь підїзд її штурмує через день бо до них дзвонять і кажуть що вони мої поручителі. Мама штормить мене, вона діабетик і їй не можна нервуватись. Я боюсь до неї приїжати щоб нікому не попастись на очі . І вони обдзвонюють всіх де я реально проживаю там тоже всі мріють мене злапати і налавати люлєй. На вайбер кожного дня пишуть люди яких я не знаю шо я така сяка шо мені приїдуть ноги поламають через то що я зробила їх поручителями. Я все повидаляла всі месенжери і приходять звичайні смс про то шо я д*pa і тому подібне. Під вікном площадка де всі гуляють з дітьми а я коли виходжу з підїзду з малим то на мене всі дивляться, я не можу там гуляти з дитиною, мушу скоро бігти на іншу площадку. Ужас це триває 3 місяці вже. Я не можу більше. Невже вони будуть дзвонити до бескінечності. Сьогодні гуляла з малим не біля дому і йшли тупо знайомі яких з якими я не спілкувалась років 12. І понеслась. Я незнала куда себе діти. Я говорю шо це шахраї але їм ті дзвінки настільки надоїли шо їм до сраки хто і шо. Я їх розумію але через той карантин немає стабільної роботи а як є то офіційно. Зараз вкліпають напис то буде жесть. Зараз прострочка в смарі вей 3 тижні я навіть боюсь думати шо то буде.