Щоденник Моя історія кредитів! Насправді так хочеться виговоритися, можливо легше стане...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
безглуздо, але що тоді робити?..
Замість того,щоб кошти витратити на себе?купуйте спокій рідним ....
Колись це закінчиться....вам просто надоїсть.І як порахуєте,скільки ви віддали,по факту через свою дурість...ось тоді і зрозумієте що варто купувати,і куди витрачати кошти.

Мене найбільше хвилює тільки те, що вони телефонуватимуть рідним. І через це мушу платити відсотки (тому що маю можливість тільки так платити зараз, а не тіло), хоча й цими відсотками, що я вже заплатила, тіло вже 2 чи 3 рази могло б бути закрите..
Повірте дешевше розповісти. Знаю сама особисто проходила. Тепер я саме кончене в нашій родині?. І чесно то було саме розумне що я зробила. А ставлення родини вже давно сформоване кредити лише лакмусовий папірець.
Бережіть своє майбутнє а не родичів. Жаль я це зрозуміла дуже пізно.
Якщо маєте можливість платити і боїтесь то поцікавтесь кредит готівкою. Може воно вам пигодиться

Повірте дешевше розповісти. Знаю сама особисто проходила. Тепер я саме кончене в нашій родині?. І чесно то було саме розумне що я зробила. А ставлення родини вже давно сформоване кредити лише лакмусовий папірець.
Якщо маєте можливість платити і боїтесь то поцікавтесь кредит готівкою. Може воно вам пигодиться
Начало норм, а конец как обычно. Какие кредиты наличкой?))

Тільки не інший кредит. Бо крім МФО додасться ще один кредит.

Тільки не інший кредит. Бо крім МФО додасться ще один кредит.
Теж правда
Дівчата поясню свою пораду. Нажаль ми всі живемо в суспільстві. У нас є робота родичі і т д. Особливо коли є діти а ті гади дзвонять ледво що не до всього класу . Тому лише автору вирішувати. Я ось лише за роботу хвилююсь. Але я лише за свою репутацію відповідаю. А коли чоловік працює. Різне буває. Тому так категорично до моєї поради не ставтесь. Не завжди можна болт забити.

Останнє редагування:
Теж правда
Дівчата поясню свою пораду. Нажаль ми всі живемо в суспільстві. У нас є робота родичі і т д. Особливо коли є діти а ті гади дзвонять ледво що не до всього класу . Тому лише автору вирішувати. Я ось лише за роботу хвилююсь. Але я лише за свою репутацію відповідаю. А коли чоловік працює. Різне буває. Тому так категорично до моєї поради не ставтесь. Не завжди можна болт забити.
Соглашусь, что решение принимать автору. Но ты же понимаешь делая пролонгации, оформляя новый кредит. Вы только откладываете то, что рано или поздно случиться. Чем раньше вы это осознаёт, тем лучше. С парочкой кредитов справиться легче, чем когда у тебя их дохренище. И да забивание болтов, наверное один из лучших способов борьбы с мфо.

Соглашусь, что решение принимать автору. Но ты же понимаешь делая пролонгации, оформляя новый кредит. Вы только откладываете то, что рано или поздно случиться. Чем раньше вы это осознаёт, тем лучше. С парочкой кредитов справиться легче, чем когда у тебя их дохренище. И да забивание болтов, наверное один из лучших способов борьбы с мфо.
Кредит готівкою це банк,)
3.5 в місяць. Це якщо МФО по 3тмс тіла.

Кредит готівкою це банк,)
3.5 в місяць. Це якщо МФО по 3тмс тіла.
Ты сейчас серьезно?) Ты читала что я писала, или только пробежалась взглядом)) Напишу ещё раз. Брать новые кредиты, чтобы погашать старые, это очень и очень плохая идея.

Ты сейчас серьезно?) Ты читала что я писала, или только пробежалась взглядом)) Напишу ещё раз. Брать новые кредиты, чтобы погашать старые, это очень и очень плохая идея.
Ну то хай спробує ,а потім прибіжить - ой що робити ?((((

В том то дело, что сама она это делать не будет, это она такие вумные советы раздает))
Ну ,як що в людини є трішки сірої маси в голові,вона цього робити не буде ,а бож подумає чи варто !)

• Подобається
Реакції: Jusy
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі