Щоденник НЕ ИСКУПЛЕНИЕ, НЕ ГРІХИ, НЕ ІГРОМАН, ПРОСТО SHIT HAPPENS:)

• Автор теми Автор теми maryssa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 3K
я все чекаю від старіфіну пропозицій та фінсфери ,
Питання: якщо пишуть про лояльні умови і не пишуть які саме - є сенс заходити в кабінет?
Мілоани і ко прислали шо то тіпа «тіки сьогодні протягом години закрий за лояльними умовами всього за 8тис при 4 тіло🫠🤭
кріпсі вилізли (скріни) , фінбар і селфі теш пасивно агрессують, аж противно, рілі, хочеться відправити фак і смс:
Мій стан покращить тільки ваша швидка кончина! Ізвініті
усі домашні похворіли, то й настрій кепський

Вкладення

• IMG_3944.webp
    IMG_3944.webp
    32.5 Кб · Перегляди: 35
Привіт всім, наступного дня після кріпсі прокинулись біти і якесь чм0 почало мені в вайбер писати і дзвонити) на ти і щось там несло про родичів 🤭🤣 щось писав ще - відправився в блок навіть не вразив 🤭🤭🤭

Привіт всім, наступного дня після кріпсі прокинулись біти і якесь чм0 почало мені в вайбер писати і дзвонити) на ти і щось там несло про родичів 🤭🤣 щось писав ще - відправився в блок навіть не вразив 🤭🤭🤭
Мені біти на цьому тижні теж в вайбер стали шкрябати))) от прям і закривати їх не хочу

Мені біти на цьому тижні теж в вайбер стали шкрябати))) от прям і закривати їх не хочу
Розумію, після такого «спілкування» дивує що ще хочуть щось отримати, то стратегія недоумків.
Хоча, видно є люди на яких така стратегія діє( і вони панічно платять шалені відсотки. в мене ж бажання є тільки закривати тих хто нормально йде на контакт і розуміє що якщо я принципово не згодна на хотєлки то я розумію свої права та обовʼязки, то ми закриваємо ту кабалу законним шляхом) в правовому полі
Якщо до деяких не доходить, піду через суд, краще сплатити адвокату ніж цим йолопам

Але навіть в нормальних організаціях залучаються колцентри де працюють такі «унікуми» що можуть і похєріть можливу сделку, але то питання вже до того з ким вони працюють

Оновлення до якого я готова сьогодні (в мене 31 мфо без криптодебілів)
Закрила sun за тіло (смс прийшла вранці, я почала заходити в кабінет, побачила що нічого не змінилось, і тут написав адекватний менеджер, 5 хв і мінус 1)
ще хотіла старфін, але там менеджер не такий спритний, може й закрию сьогодні, так приємно їх позбавлятись)))))
amigo tengo miloan усі хочуть тіло + 2000 кожен, думаю обійдуться
Credit + (авентус) продовжую платити тіло 2/5 на суму 14600/24400

в мене по всім ~3 міс, мені здається що хотіти з 3000+ще 2000 це максимальний крінж
більш за все мене селфі і фінсфера трішки бентежать, але не сильно. 0 комунікації, тільки погрози і спроби лупануть х2-х3
хоч і впадаю часом в депресивні настрої, але по більшій частині я охуїваю з їх (усіх) відношення і наглості

Який термін по мілоанівським? Зазвичай після такої пропозиції вони продають.

в мене по всім ~3 міс, мені здається що хотіти з 3000+ще 2000 це максимальний крінж
Зрозумів, не подивився на тіло спочтаку.

фінсфера трішки бентежать
Так само, поки ще невелике протермінування але сума вже велика (тіло 13700). І до суду вони ходять, єх))))

Зрозумів, не подивився на тіло спочтаку.

Так само, поки ще невелике протермінування але сума вже велика (тіло 13700). І до суду вони ходять, єх))))
ходить то ходять, але начебто перед судом деяким пропонують +1000, то я намагаюсь готуватись на випадок такого щастя))) але не виключаю що можуть подати і так, то будемо судитись, що ж. В мене тіло 10000? то +1 то було б приємно і всі задоволені, але shit happens
мені цікаво от кому мілоани продають, я продажу не боюсь, а деколи з факторингом домовитись простіше ніж з первинним кредитором (так юристи кажуть) от я поки збираю.
Та й знов таки, навіть якщо в суд, то я буду захищатись, краще адвокату грамотному віддам гроші (по суті сплата за пролонгацію, бо наразі тих сум що вони хочуть в мене немає)

upd знайшла що в 2024 продавали в ЄАПБ і якісь КРЕДИТКАПІТАЛ (примаколлект)

Останнє редагування:
мені цікаво от кому мілоани продають, я продажу не боюсь, а деколи з факторингом домовитись простіше ніж з первинним кредитором (так юристи кажуть) от я поки збираю.
Та й знов таки, навіть якщо в суд, то я буду захищатись, краще адвокату грамотному віддам гроші (по суті сплата за пролонгацію, бо наразі тих сум що вони хочуть в мене немає)

upd знайшла що в 2024 продавали в ЄАПБ і якісь КРЕДИТКАПІТАЛ (примаколлект)
В мене всі мілоанівські у Кредит Капіталу. Поки дуже не турбують, я ще не пробувала домовлятися.

о, Навсе продал КредитКапіталу... тепер знаю.
аванс прислав списання 2000 тіла (брала 6300, пропонують 4300, а понараховували 18 тис ))))) , дають додаткову в особистому кабінеті, за 2 тис я ж наче не повинна нічого сплачувати, хто знає? Планую закрити їх
1747137537994.webp

В мене вони всі 4шт - мілоан, аміго, панго, тенго)))
от от і в мене)))) я нагріблась їх на паніці, тепер гемору не оберешся))))
Аванс закрито! Старфайненс на 3 день прокинувся зараз і його закрию.
Відчуваю від закриття дофамін, і того вже боюся стаю дофаміновим наркоманом. Жаль маленькі ну шо ж

Підсумую і структурую мабуть. 24 мфо

назвасума кредитупропозиціїназва первинного кредиторуПЕРЕДАНО
monto-сіроко фінанс
loanфк абекор
Trebaмакс кредит
amigo 15dn4000+2000мілоан
miloan4000+2000мілоан
Tengo7000+2000мілоан
click cred1 безпечне агентство необхідних кредитів
lehkoмакс кредит
Швидкогрошішвидкогроші
finmarketфінмаркет
Pango 15dn9350+2000ФК НЕЗАЛЕЖНІ ФІНАНСИ
microcashфінтаргет
slonслонкредит
finsferaБезпека фінанс
First creditфк абекор
finbarаванс кредит
my credit1 безпечне агентство необхідних кредитів
Credit 7лінеура україна
Monyveoманівео
Limon creditТОВ «ОПТИМАЛЬНІ КРЕДИТИ»
Na vseУКРКРЕДИТ ФІНАНСПРІМОКОЛЛЕКТ
SelfiecreditСЕЛФІ КРЕДИТ
CRedit +авентус українарозтермінування
Є-ГРОШІФІНАНСОВА КОМПАНІЯ Є ГРОШІКРЕДИТПРОМІНВЕСТ

Чогось глюкнув браузер і не можу підчистити попереднє повідомлення, опублікувалось без права редагування
1747142789022.webp

Останнє редагування:
от от і в мене)))) я нагріблась їх на паніці, тепер гемору не оберешся))))
Аванс закрито! Старфайненс на 3 день прокинувся зараз і його закрию.
Відчуваю від закриття дофамін, і того вже боюся стаю дофаміновим наркоманом. Жаль маленькі ну шо ж

Підсумую і структурую мабуть. 24 мфо

назвасума кредитупропозиціїназва первинного кредиторуПЕРЕДАНО
monto-сіроко фінанс
loanфк абекор
Trebaмакс кредит
amigo 15dn4000+2000мілоан
miloan4000+2000мілоан
Tengo7000+2000мілоан
click cred1 безпечне агентство необхідних кредитів
lehkoмакс кредит
Швидкогрошішвидкогроші
finmarketфінмаркет
Pango 15dn9350+2000ФК НЕЗАЛЕЖНІ ФІНАНСИ
microcashфінтаргет
slonслонкредит
finsferaБезпека фінанс
First creditфк абекор
finbarаванс кредит
my credit1 безпечне агентство необхідних кредитів
Credit 7лінеура україна
Monyveoманівео
Limon creditТОВ «ОПТИМАЛЬНІ КРЕДИТИ»
Na vseУКРКРЕДИТ ФІНАНСПРІМОКОЛЛЕКТ
SelfiecreditСЕЛФІ КРЕДИТ
CRedit +авентус українарозтермінування
Є-ГРОШІФІНАНСОВА КОМПАНІЯ Є ГРОШІКРЕДИТПРОМІНВЕСТ

[td]
2500

[/td]
[td]
3150

[/td][td]
5645

[/td]
[td]
6000

[/td]
[td]
4000

[/td]
[td]
4000

[/td]
[td]
7000

[/td]
[td]
5100

[/td]
[td]
6000

[/td]
[td]
8000

[/td]
[td]
10500

[/td]
[td]
9350

[/td]
[td]
10000

[/td]
[td]
9000

[/td]
[td]
10000

[/td]
[td]
10100

[/td][td]
17999

[/td]
[td]
10448

[/td][td]
10448

[/td]
[td]
9000

[/td][td]
14502

[/td]
[td]
13000

[/td]
[td]
13398,05

[/td]​
[td]ТАЛІОН ПЛЮС[/td]
[td]
14000

[/td]​
[td]ТАЛІОН ПЛЮС[/td]
[td]
20300

[/td]
[td]
24004,67

[/td][td]
34086

[/td]
[td]
24700

[/td][td]
24700

[/td]
[td]
36575

[/td][td]
36575

[/td]​

Чогось глюкнув браузер і не можу підчистити попереднє повідомлення, опублікувалось без права редагування
1747142789022.webp
Серйозний підхід)

Назад
Угорі