Щоденник НЕ ИСКУПЛЕНИЕ, НЕ ГРІХИ, НЕ ІГРОМАН, ПРОСТО SHIT HAPPENS:)

• Автор теми Автор теми maryssa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 9K
Вони чередують, спам з акціями по відсоткам, а потім спам рідних.
Із позитиву це те що в другий раз ви вже так реагувати не будете😉
Я погоджуюсь ))))) це терапія для мене щоб не переживала за думку інших)

Уфф, важкий день, сьогодні біти зробили розсилку про те що я когось там вказала як довірену особу, багато людей написало, усім приходиться пояснювати 😤
Треба сили витримати , підкиньте мотивації

Терпіння вам і сили то все вигребти,бо людям які з цим не стикались важко пояснити,що це все просто писульки. Пам'ятаю як у мене була історія з пopнoколажами, які були відправлені моїй мачусі,яка вже років 15 не жила з моїм батьком,ото була пригода:dash1:

хух, цей день закінчився, чекатимемо наступний :dash1:
Я взагалі то планувала їм кошти повертати трішки пізніше, а тепер думаю що нахєр нада) якщо діяльність незаконна, то і нехай йдуть лісом.
Але стан після сьогодні - такий взагалі розмазаний, і не через них, а скоріше через ті обставини через які я в таку жoпy потрапила... Виявляється, я таки не залізна леді
Війна - переїзд, намагання адаптуватися, булінг через місце народження протягом кількох років, наче устаканилось, народила дитину і от знову війна, знову адаптація, зміна звичної діяльності, початок ведення бізнесу, силова мобілізація чоловіка, боргова яма, все на мені (знов, тільки ще більше) - і ось я тут. Чого така непруха, а? ну ок, борги - це неправильно прийняті рішення, це я розумію. А все інше то що? Неправильно обрана сторона? країна? життя?

А тааа, вони такі ображені) Мені теж подобається як шлють що «повідомимо по місцю роботи!» та «на роботі знають?» я не працюю офіційно ніде вже 3 роки, нехай повідомляють мені про мене) а щодо попередньої можуть позмагатися із сбу і НАЗК :ahaha: там цього добра…

Дякую 🙌🙌 цікавить поки Навсе, писала їм про реструктуризацію, відписались воду водяну, поки почекаю, загляну в кабінет.
Щодо терору, ну знайомі знайомих, жалко їх звісно , але шо поробиш - доля в них така, якщо чесно з близьких просто нікого в Україні не залишилось, Тільки в ордло та і то дуже мало ( прям близькі попереджені, вихователька з садочку розказала і поржала, люди розумні. Мені самій колись постійно дзвонили про якогось бідолаху питали (максиме, привіт) 🙋 але послала і пригрозила, то десь на рік пропадали. Наче і неприємно, наче й пофіг, я сплати не уникаю, але й платити варварські відсотки не буду. Єдине шо по форуму і досвіду зрозуміла що спілкуватись з ними треба коли є гроші на закрити тіло за раз. А то я не знала, і написала своїм гигантам одразу листа, а треба було спочатку дрібні кредити закривати було б морально легше.
Питання по факторингу: хтось боїться їх, хтось навпаки каже що з ними простіше. Чула шо вони купують за меншу вартість навіть тіло, в когось Є досвід?
Я взагалі 3,5 місяця нікому з мфо ніхрєна не плачу, бо не працюю зараз..так що не переживайте, копіть гроші на тіла кредитів.😅😉

хух, цей день закінчився, чекатимемо наступний :dash1:
Я взагалі то планувала їм кошти повертати трішки пізніше, а тепер думаю що нахєр нада) якщо діяльність незаконна, то і нехай йдуть лісом.
Але стан після сьогодні - такий взагалі розмазаний, і не через них, а скоріше через ті обставини через які я в таку жoпy потрапила... Виявляється, я таки не залізна леді
Війна - переїзд, намагання адаптуватися, булінг через місце народження протягом кількох років, наче устаканилось, народила дитину і от знову війна, знову адаптація, зміна звичної діяльності, початок ведення бізнесу, силова мобілізація чоловіка, боргова яма, все на мені (знов, тільки ще більше) - і ось я тут. Чого така непруха, а? ну ок, борги - це неправильно прийняті рішення, це я розумію. А все інше то що? Неправильно обрана сторона? країна? життя?
Хз..боже наказання за грішки..навіть не свої, а родини...🤔

Чого така непруха, а? ну ок, борги - це неправильно прийняті рішення, це я розумію. А все інше то що? Неправильно обрана сторона? країна? життя?
Доброго ранку. Як знайдете відповідь поділіться з нами усіма...

Уфф, важкий день, сьогодні біти зробили розсилку про те що я когось там вказала як довірену особу, багато людей написало, усім приходиться пояснювати 😤
Треба сили витримати , підкиньте мотивації
Це який у Вас день протермінування був? Я в очікуванні. А писали рідним чи і іншим?

Це який у Вас день протермінування був? Я в очікуванні. А писали рідним чи і іншим?
Десь 50+, написали всім з телефонної книги
Мене це мало хвилює, але бісить пояснювати і відповідати 😣

Десь 50+, написали всім з телефонної книги
Мене це мало хвилює, але бісить пояснювати і відповідати 😣
Блін це саме мабуть жахливе коли ти наче думаєш що все знаєш що від них очікувати, якось готовиш себе а потім бац і ні ніфіга, якось поганенько десь там в середині собі. А ще деякі люди у нас ну взагалі не розуміють що ти їм говориш. Наче всі такі янголи без винні і ну ніколи б такого не зробили. Аж бісить . Ну то нічого тримайся головне ми і діти, а решта хай йде за кораблем 😉😉😉

Блін це саме мабуть жахливе коли ти наче думаєш що все знаєш що від них очікувати, якось готовиш себе а потім бац і ні ніфіга, якось поганенько десь там в середині собі. А ще деякі люди у нас ну взагалі не розуміють що ти їм говориш. Наче всі такі янголи без винні і ну ніколи б такого не зробили. Аж бісить . Ну то нічого тримайся головне ми і діти, а решта хай йде за кораблем 😉😉😉
Дякую, тримаймося разом :)

Питання до досвідчених форумчан, як ви моніторите знижки? ну шлют всяке типу "списання частини відсотків і штрафів, переходь за посиланням" я нікуди не ходжу, бо це мене харить бо ключове тут "частина" а не "списання"
Чи від усіх треба гарантійний лист? чи тільки від самих "особливих", з авентусом мені все, наприклад, зрозуміло - є гарантійка, сплачую вчасно і всьо ок, з є-грошами тільки так і не інакше, ще з селфачами.
А от інші? де моніторити, тільки по смскам і заходить в особистий чи як? Дякую за відповіді! <3

Питання до досвідчених форумчан, як ви моніторите знижки? ну шлют всяке типу "списання частини відсотків і штрафів, переходь за посиланням" я нікуди не ходжу, бо це мене харить бо ключове тут "частина" а не "списання"
Чи від усіх треба гарантійний лист? чи тільки від самих "особливих", з авентусом мені все, наприклад, зрозуміло - є гарантійка, сплачую вчасно і всьо ок, з є-грошами тільки так і не інакше, ще з селфачами.
А от інші? де моніторити, тільки по смскам і заходить в особистий чи як? Дякую за відповіді! <3
Так і пишуть в смс чи на ел пошту ,щось типу сплатіть лише тіло ,або суму яку брали. Так краще гарантійний лист від усіх ,хоча наче когось закривала ,просто була сума змінена в кабінеті.

Можливо якщо є кошти на когось і хочете закрити ,просіть що хочу закрити за тіло чи тіло +1000 ,ні то ні

З форуму зрозуміла, реагувати на повідомлення із знижкою і починати спілкування тільки тоді коли маєте гроші для того щоб закрити це МФО. Бо якщо спілкуєтесь і не закриваєте, то вони починають задовбувати ще більше

Аванс пропонує тіло вже скоро тиждень, я б залюбки, але трохи не вистачає на них, еххх...
Пішла по форуму читати чого це вони такі добрі, так в них ліцуху відібрали, і штрафу на півтори ляму наклали, яяяяясненько))))))

от думаю, добре що хоч шось роблять з цими шарагами, може дійде час і взагалі заборонять цю дичину( все почалось з 1 маленького кредиту, в тищі 2, а потім закриття/перезакритття/пролонгації - і добрий день я тут на 300 тисяч десь)))) хочеться щоб ніхто більше в це не втрапляв, воно того не варте.

Вітаю усіх, кому цікаво, я Маруся і я алкоголік
Ну самі знаєте хто :) боржник МФО. Начебто не тупа, із досвідом, вища освіта, але є ньюанс. Невдалий приклад з дитинства, як кажуть кармологи (тьфу) чи психологи, один фиг, повторюю батьківські сценарії. І ще невдало народилась не в тому місці, не в той час... Донецька область, місто Горлівка, і я вдома не була вже 11 років.
До того якось справлялась, пережила чергове вимушене переміщення, але минулого року так зає втомилась, і вирішила працювати на себе, відкрити свій фоп і кабінет, отримала грант на обладнання (сама!) налаштувалась, але виявилось все не так райдужно, мені звісно попереджали про збитковість близько року з початку, але виявилось що одночасно з цим в мого чоловіка з'явились проблеми масштабніше з трьома буквами які не можна називати - і я залишилась без підтримки, а на мені і дитина, і свекруха , і її сестра, і кабінет, і робота на якій треба працювати 24/7. Спочатку я брала в одній МФО, але потім відсотки, потім грант який ніфіга не вигідний вийшов, бо доставка, обмеження і грьобані люди в кабінетах які роблять все "для людей". Набирала, перезакривала, не просрочувала. Все чекала, що ПУМБ дасть кредит що так обіцяв менеджер на +- відсоток і я зможу це все перекрити, але-але... Наївна, ех.
Раніше такого досвіду не мала, і коли в кінці року не встигла сплатити, вгадайте кого? Є-гроші - я запанікувала, і так як я і так була на психологічному нулі і навіть мінусі, я нагребла інших, але вже це було неминуче. Було дуже страшно вийти в протермінування, а гроші треба були на життя. І на себе підзабила, бо думала зароблю і вигребу. Але, ну про податки самі знаєте, теж кабала тепер.
Шараг набралась всіх, всі проблемні у мене, гайз ) Але сподіваюсь і вірю що я разрулю найкращим чином. І сварити себе не хочу, я розуміла що роблю, але дуже сильно стресанула, так вже вийшло. Фільтр поставила, людей хто питав попередила що це злочинці, бо не мають права роздзвонювати усім причасним і ні. А розмовляти не хочу, по життю не люблю розмови, а з тими і подавно.
Протермінування - більше місяця по всім, з юристами звязалась, про яких тут вже прочитала що ті ще шахраї, але ну що ж поробиш - це досвід. Я листи писати можу і краще ніж вони, тому жаль звісно, на ті кошти закрила б 5 шт. точно, але як є вже.
Тут вирішила засвітитися, бо... ну не знаю, може корисно буде комусь, може мені легше, хоча я для себе вже все вирішила і зрозуміла.
Працювати в наймі не буду, за 14 років як-то втомилась дуже, буду сама фігачить, буду рада ідеям, порадам, без осуду і з розумінням <3
Можу і в стопчик написати всіх, але здається це займе багаааато місця форумного, тому просто перелічу від найменших до найбільших: Старфін monto, loan , treba, sun , amigo, miloan , makskredit , tengo click credit lehko avans Shvydkohroshi finmarket pango fintarget microcash slon finsfera first credit finbar my credit credit 7 monyveo limon cred na vse selfie credit credit +
І окремі редиски : Єгроші BIT capital crypsee - 33 козли на суму тіла ~300 ТИС. Доречі, минулого року пумб підкупив пропозицією кредиту на 300 тис якраз, якби не моя наївність і віра в прекрасне, я б в це не полізла. Але що ж.
Дякуючи форуму, я вже +- розуміюсь в цьому, і добре що в них не взяла, все таки з банками теж таке собі, хоч і пізно, але краще ніж ніколи. Кредитка є, але то вже не так страшно.
Брати з мене нічого, окрім телефонної книги, яку вони успішно відпрацьовують, але по суті це мене навчить якраз не переживати за думку інших))))) повинні ж бути і плюси блін)
Так що, привіт форумчане, приємно познайомитись, я з вами надовго :)
а як вони знайшли вашу телефону книгу ці падлюки?

а як вони знайшли вашу телефону книгу ці падлюки?
Ну, читаючи форум , я зрозуміла що при встановлені програми від бк вони питають доступ до контактів і роблять собі копію, не памʼятаю, хоча зазвичай дозволами не розкидаюсь.
Тоді був цікавий момент, що я дуже не хотіла і не встановлювала цей додаток щоб взяти позику, а встановила щоб мати можливість її закрити в минулому, щось через особистий кабінет не працювало, ну вони більш шарящі в цьому жуки) в мене самі близькі, то не страшно, можна прояснити і все ок, а от якісь люди яких я навіть не памʼятаю ото треш) я їх і не видаляла в свою чергу щоб не брати від них слухавку, а вийшло вон так😣

Аванс пропонує тіло вже скоро тиждень, я б залюбки, але трохи не вистачає на них, еххх...
Пішла по форуму читати чого це вони такі добрі, так в них ліцуху відібрали, і штрафу на півтори ляму наклали, яяяяясненько))))))

от думаю, добре що хоч шось роблять з цими шарагами, може дійде час і взагалі заборонять цю дичину( все почалось з 1 маленького кредиту, в тищі 2, а потім закриття/перезакритття/пролонгації - і добрий день я тут на 300 тисяч десь)))) хочеться щоб ніхто більше в це не втрапляв, воно того не варте.
Аванс запропонує після 2 міс, пів тіла, я так їх три компашки закрила, тому чекайте)

Найближчим часом, думаю нічого не зроблять з цими мфо. В мене виникає питання:багато людей, які брали в них кредити, не повернули їм. Я в тому числі. Чотири роки минуло. Ну, звісно суди(чотири, три вп). Чому вони знову видають кредити? Знову люди не віддають. Тим більше у нас війна в країні. Значить, конторам мфеошним, вигідно.

Кроспостінг. Читайте правила форуму
Продублюю тут ще, кріпсі офігевші)
тіло 300 баксів ~13к грн було…
Послані найух

Вкладення

• IMG_3305.webp
    IMG_3305.webp
    561.1 Кб · Перегляди: 114
Сорян, за кроспостінг, я вирішила що варто відповісти і в темі де питали за криптопозики і у власному щоденнику для фіксації прогресу/ чи скоріше регресу
2 міс і в останні дні місяця (не достукались до мене) старфін пропонує

Повідомляємо: у разі несплати до кінця місяця ваш договір може бути проданий третій стороні без додаткового погодження.

У разі продажу договору третій стороні умови погашення боргу можуть бути менш вигідними.

Сплатіть борг до 29.04.2025 щоб уникнути передачі договору.

Хмм, були б гроші я б закрила але поки ні.

Поки в мене все по старому, нема грошенят - нічого поки і не закриваю, пишуть/дзвонять, але селяві
Бізнес черепашкою підіймається, але на базові витрати навіть поки не вистачає ( це я відкрила ФОП 6 місяців тому в несезон для бізнесу ) але по тихеньку вчусь просуванню
Нещодавно передивлювалась Гугл аккаунт, і знайшла в дозволах доступу до КОНТАКТІВ додаток Є-гроші. От же ш падлюки, додатку немає, а оце є , ну кончені.
Я завжди була уважна до доступів, але час в який я набрала цього гівна був такий стресовий, що моя уважність притупилась, фокус був вижити і врятувати сімʼю, зараз вже на холодну голову це бачу і так себе жаль стає 🙈 але нічо
Вийду в ок дохід , закрию цю кабалу і все налагодиться.
От сьогодні повезло і дрон збили в 300 метрів від дому- ми цілі, значить все буде добре!

Ха-ха, сьогодні авентус (умовно) а по факту який калцентр присилає повідомлення бла бла , ви винні 45к ( тіло 24) компанія направляє листа бла бла
Я ж з ними не переписуюсь зазвичай, взагалі
Я биканула ііііі… повідомлення видалено 🙈🤣

Вкладення

• IMG_3868.webp
    IMG_3868.webp
    124.9 Кб · Перегляди: 89
Назад
Угорі