Просто кредит. Стягнення за допомогою приватного виконавця

• Автор теми Автор теми viki_vr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 5K
чи є у них реструктуризація то самому цікаво, пробую їх уломати на тіло, але глухо зараз....
завтра будуть мені знов дзвонити, то буду цікавитись можливими варіантами списання

Як у Вас з ними? І далі телефонують контактним?
короче штука наступна: я їх закрив на одразу скажу не дуже вигідних умовах... а вони на наступний день знов дзвонили... скарга в нбу полетіла на них

короче штука наступна: я їх закрив на одразу скажу не дуже вигідних умовах... а вони на наступний день знов дзвонили... скарга в нбу полетіла на них
А у Вас велике було тіло? Маю тіло 4 тис. намагаюся домовитися - ніяк

А если я сделал 3 пролонгации, а потом войду в просрочку, как быстро пойдут на уступки? И есть ли у них реструктуризация?
Жодна з шараг не дивиться на ті пролонгації, реструктуризації пропонують рідко, і то це вже якщо клянчиш то може змилуються, тому залишається тільки чекати, підсумувала інформацію з форуму, свій досвід по цій конторі буду мати пізніше
завтра будуть мені знов дзвонити, то буду цікавитись можливими варіантами списання
А ви відважний, говорите ще з ними, я тільки листи читаю)

Да у мене сьогодні прислали смс,що будуть звертатися до контактних. Тих кого вказувала, нехай звертаються, а от іншим не хотілося б дзвінків.
Як у Вас з ними справи? телефонували по контактах які Ви вказували? чи когось знаходили? і скільки у Вас по ним протермінування?

Назад
Угорі