Просто кредит. Протермінування

• Автор теми Автор теми Наталі1989
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 7K
Да задо*бали уже. Запомните раз и навсегда — все эти помогатели они же частные кредиторы-инвесторы, а также юршараги что обещают поговорить с МФО-шными сараями и сделать вам тип-топ ещё до суда суда, суть одно — мошенники и шарлатаны. Хотите помощи? Читайте форум по своим сараям, что не ясно — поддержим, подскажем. Денег не дадим, звиняйте, сами заработаете. Было б желание. Только такой есть выход. Не нравится — когда спустите все оставшиеся сбережения на шарлатанов, уже не плачьте! Сами себе будете злобным буратино)
О дякую вам за інформацію, так би і попалась на шахрайство!

О дякую вам за інформацію, так би і попалась на шахрайство!
Всегда рад помочь. Сам искал выход и был в тумане как ёжик) Хорошо что мозги в конец не отказали, потому и не повелся на этот разводняк)))

300 тис не переведу, але щось можу скинути. В приватні повідомлення номер карти скинь, переведу
Але хейтерів ******, вони в ****.... Самі ніколи, нікому не допомагали... І тому їх це чіпляє)))

Ти прид*рок? Інвесторів не потрібно, нікого не потрібно!!!! Заробляю дохера і тому хочу допомогти комусь, сам в тому був, нещодавно. А ти *****, невдаха)

Скільки заробляєш, 15 000 тис?) Невдаха)))
Друже, може мені допоможеш?

Як зараз себе ведуть ? Написали їхні колектори на вайбер «або плати або телефонуємо 3 особам»
Платити немає чим в декреті дитині 4 місяці
Чи реально вони можуть телефонувати всім? Боюсь розголосу не всі зрозуміють

Як зараз себе ведуть ? Написали їхні колектори на вайбер «або плати або телефонуємо 3 особам»
Платити немає чим в декреті дитині 4 місяці
Чи реально вони можуть телефонувати всім? Боюсь розголосу не всі зрозуміють
Імовірно залучать кількох людей з вашого оточення скажуть два слова про кредит. В першу чергу потрібно думати про себе та дитину, кредитора ігноруйте, почекайте кілька місяців, закриєте на вигідних умовах, на зекономлені кошти купите дитині щось. А думка оточення це не те за що варто хвилюватись. Оточенню просто кажіть, щоб при майбутніх дзвінках відмовлялись від спілкування з кредитором.

Назад
Угорі