Просто кредит. Протермінування

• Автор теми Автор теми Наталі1989
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 7K
300 тис не переведу, але щось можу скинути. В приватні повідомлення номер карти скинь, переведу
Але хейтерів ******, вони в ****.... Самі ніколи, нікому не допомагали... І тому їх це чіпляє)))

Ти прид*рок? Інвесторів не потрібно, нікого не потрібно!!!! Заробляю дохера і тому хочу допомогти комусь, сам в тому був, нещодавно. А ти *****, невдаха)

Скільки заробляєш, 15 000 тис?) Невдаха)))
Удачі в заробітках.

300 тис не переведу, але щось можу скинути. В приватні повідомлення номер карти скинь, переведу
Але хейтерів ******, вони в ****.... Самі ніколи, нікому не допомагали... І тому їх це чіпляє)))

Ти прид*рок? Інвесторів не потрібно, нікого не потрібно!!!! Заробляю дохера і тому хочу допомогти комусь, сам в тому був, нещодавно. А ти *****, невдаха)

Якщо є лишні, задонать на форум

Як з тобою зв'язатися?)

Ехх, а я уже задумалась кинуть карту🤣 до зп неделя, а в еве такие скидоны...
Языком 3,14здеть - не мешки ворочать

Какой богатый словарный запас

Хм... 15к, за то свої кровні, чесно зароблені. Щось з вас той хто "роз*бе по фактам" такий собі. Цей форум, давно допомагає порадами людям, я в тому ж числі. Скинути грошей щоб людина закрила, цього мало бо зазвичай таке не ціниться, і людина знову влазить в кредити. Інше діло коли сам заробляєш, розписуєш бюджет, економиш на всьому аби закрити і забути. І який кайф коли вдалося розпрощатися з черговим кредитом, думки брати знову кредит немає. Зазвичай якщо людина отримує більше середньої ЗП, то з формулюванням речень і думок, проблем виникати не повинно. А тут з цим прослідуються не малі проблеми.

В тебе часом нема посилання на підтримку форуму, не можу знайти

Дякую!)
Та можна і на форум, а як це зробити?
Посилання для підтримки форуму будь-ласка)

Вкладення

• Screenshot_20240509-114347_Binance.webp
    Screenshot_20240509-114347_Binance.webp
    40.8 Кб · Перегляди: 188
Да задо*бали уже. Запомните раз и навсегда — все эти помогатели они же частные кредиторы-инвесторы, а также юршараги что обещают поговорить с МФО-шными сараями и сделать вам тип-топ ещё до суда суда, суть одно — мошенники и шарлатаны. Хотите помощи? Читайте форум по своим сараям, что не ясно — поддержим, подскажем. Денег не дадим, звиняйте, сами заработаете. Было б желание. Только такой есть выход. Не нравится — когда спустите все оставшиеся сбережения на шарлатанов, уже не плачьте! Сами себе будете злобным буратино)

Назад
Угорі