Patric
Форумчанин
- Дописи
- 32
- Реакції
- 3
- Бали
- 283
Patric не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зателефонувати та повідоми,але заява з підписом в довільній формі ОБОВЯЗКОВА умоваДа ви що?)))Вони після скарг іноді не припиняють,а тут просто подзвонити)Щось ми всі про це не подумали
Ну пише якийось Сурен,і що далі: Вас вказали поручителем,куди?хто....?Звичайнісінький телефонний шахрай.Хай просять назву ТОВариства,повноцінний договір де вказані дані поручителя!Ой не смішіть, будь-ласка) ось вам приклад: припустимо, обдзвонила я всі свої мфо і сказала не дзвонити до оточення. Вони такі, ну ок. А потім оточенню дзвонить та пише якийсь "Сурен" - з погрозами і т.д. Розказує, що мене розшукують, що я їх взяла поручителями і т.д. що тоді? Що робити? Сурен не представляється, йому пофік на закони. Це звичайна практик
Знову обдзвонити кожну МФО і сказати щоб угамували Сурена))))а то ти проти щоб він оце погрожував)Ну що тут не ясно![]()
Обзвоніть ще раз,та повторно направте заяву про "вилучення персональних даних"!
Якщо Ви попередили про заборону розголошення підкріпивши заявою про вилучення персональних даних,то так, як бачимо є позитивний результат!У меня перестали звонить после жалобы в НБУ , перезвонили , извинились и под запись сказали, что связь только со мной и номера третьих лиц удалены . Фиг его знает как это работает.
Останнє редагування: