Просрочка в Є Гроші. Через какое время звонят родным?

• Автор теми Автор теми Merelly92
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 6K
Да ви що?)))Вони після скарг іноді не припиняють,а тут просто подзвонити)Щось ми всі про це не подумали
Зателефонувати та повідоми,але заява з підписом в довільній формі ОБОВЯЗКОВА умова
Ой не смішіть, будь-ласка) ось вам приклад: припустимо, обдзвонила я всі свої мфо і сказала не дзвонити до оточення. Вони такі, ну ок. А потім оточенню дзвонить та пише якийсь "Сурен" - з погрозами і т.д. Розказує, що мене розшукують, що я їх взяла поручителями і т.д. що тоді? Що робити? Сурен не представляється, йому пофік на закони. Це звичайна практик
Ну пише якийось Сурен,і що далі: Вас вказали поручителем,куди?хто....?Звичайнісінький телефонний шахрай.Хай просять назву ТОВариства,повноцінний договір де вказані дані поручителя!

Знову обдзвонити кожну МФО і сказати щоб угамували Сурена))))а то ти проти щоб він оце погрожував)Ну що тут не ясно 😂😂

Обзвоніть ще раз,та повторно направте заяву про "вилучення персональних даних"!

У меня перестали звонить после жалобы в НБУ , перезвонили , извинились и под запись сказали, что связь только со мной и номера третьих лиц удалены . Фиг его знает как это работает.
Якщо Ви попередили про заборону розголошення підкріпивши заявою про вилучення персональних даних,то так, як бачимо є позитивний результат!

Останнє редагування:
Телефонний терор саме тобі? Чи кому дзвонять з 3 осіб. Мені дзвонили рідним саме батьку, поки далі тиша, прошу щоб в чаті набрав особистий менеджер, говорять наберуть і тиша. Кому вони ще можуть дзвонить?
В мене кредитпром обдзвонили всіх сусідів і всіх маминих колег. Причому, не 1, 2, 3 рази, а автообдзвін через кожну хвилину на протязі тижня. Мамина директор гарлапанила на неї, що не може спілкуватись з вищим керівництвом (головлікар), бо до неї ніхто не може дозвонитись, лінія весь час зайнята цими дебілами. Треш був той ще, думала, посивію, гідазепам пила. Потім видно зрозуміли, що поx мені, і заспокоїлись. Хоча я ще писала скарги в НБУ, урядову гарячу лінію і заяву в поліцію. Може ще й це подіяло? Не знаю. Але здається, просто зрозуміли, що цим мене не зачепиш і стоп'ятьсот тисяч я їм не понесу)))

В мене кредитпром обдзвонили всіх сусідів і всіх маминих колег. Причому, не 1, 2, 3 рази, а автообдзвін через кожну хвилину на протязі тижня. Мамина директор гарлапанила на неї, що не може спілкуватись з вищим керівництвом (головлікар), бо до неї ніхто не може дозвонитись, лінія весь час зайнята цими дебілами. Треш був той ще, думала, посивію, гідазепам пила. Потім видно зрозуміли, що поx мені, і заспокоїлись. Хоча я ще писала скарги в НБУ, урядову гарячу лінію і заяву в поліцію. Може ще й це подіяло? Не знаю. Але здається, просто зрозуміли, що цим мене не зачепиш і стоп'ятьсот тисяч я їм не понесу)))
Печаль ну хорошо что держитесь

Сьогодні також почали кредитпром до всіх наярювать.

Я так поняла по телефонной книге прошлись.
Нет. Судя по моему обзвону, прошлись по соседям и коллегам мамы из слитой базы Привата. Звонили только тем соседям, у кого были карты в Привате, а у мамы в Привате был зарплатный проект. Все просто - взяли место моей прописки, мама - там же. Где мама работает, зарплатный проект, её коллеги - все подряд. Так же и с соседями. Место прописки и всех подряд, кто прописан рядом - у всех есть карты в Привате. У кого не было, тем повезло, и им не звонили. Приват базу слил. Это было настолько очевидно. Моих коллег, место работы, ничего не нашли. Ответ прост - у меня зарплатный проект был в совершенно другом банке. Поэтому я навсегда распрощалась с Приватом. Да и в принципе - банк дурацкий, за каждый чих нужно платить комиссию. Даже, когда мне нужно было взять выписку со счета в банке с печатью для суда по банкротству, все банки печатали её бесплатно, только в Привате нужно было за распечатку заплатить 100 гривен. Я уже молчу о том, что меня признали банкротом, Приват в суд по банкротству явился, предъявил свои требования по долгу, в конце процесса согласился в суде со списанием моих долгов, долга им - в первую очередь. Но, тем не менее, уже 2 года Приват не убирает этот долг и подаёт данные, что я им должна, в УБКИ. Надо письмо им написать с копией в НБУ, да как-то времени пока нет.

Доброго дня.Підскажіть будь ласка є в когось зразок заяви про вилучення персональних даних, про сповіщення третіх осіб ,щоб не телефонували третім особам

Доброго дня.Підскажіть будь ласка є в когось зразок заяви про вилучення персональних даних, про сповіщення третіх осіб ,щоб не телефонували третім особам
Можливо тут знайдете потрібну але не плекайте марних надій

Вы куда заявление писать собрались в МФО ?

Так
Так заяву на МФО, на те щоб не телефонували третім особам і не розголошували інформацію.
Так заяву на МФО, на те щоб не телефонували третім особам і не розголошували інформацію.

Останнє редагування:
Ага, после того, как нервы вытрепают.
Merelly92, предложите им сразу, что готовы закрыть на таких-ьо условиях. Если не согласятся, тогда готовьтесь морально, что некоторое время пердитпроминвест истрепает нервы, но будут готовы на Ваших условиях закрыть кредит. Кроме звонков ничего они не сделают.
А родным они звонят?

Нет. Судя по моему обзвону, прошлись по соседям и коллегам мамы из слитой базы Привата. Звонили только тем соседям, у кого были карты в Привате, а у мамы в Привате был зарплатный проект. Все просто - взяли место моей прописки, мама - там же. Где мама работает, зарплатный проект, её коллеги - все подряд. Так же и с соседями. Место прописки и всех подряд, кто прописан рядом - у всех есть карты в Привате. У кого не было, тем повезло, и им не звонили. Приват базу слил. Это было настолько очевидно. Моих коллег, место работы, ничего не нашли. Ответ прост - у меня зарплатный проект был в совершенно другом банке. Поэтому я навсегда распрощалась с Приватом. Да и в принципе - банк дурацкий, за каждый чих нужно платить комиссию. Даже, когда мне нужно было взять выписку со счета в банке с печатью для суда по банкротству, все банки печатали её бесплатно, только в Привате нужно было за распечатку заплатить 100 гривен. Я уже молчу о том, что меня признали банкротом, Приват в суд по банкротству явился, предъявил свои требования по долгу, в конце процесса согласился в суде со списанием моих долгов, долга им - в первую очередь. Но, тем не менее, уже 2 года Приват не убирает этот долг и подаёт данные, что я им должна, в УБКИ. Надо письмо им написать с копией в НБУ, да как-то времени пока нет.
Плять, на днях тоже брала выписку из привата(нужно было в садик отнести,так они захотели 100 грн за выписку). Плюнула на них,нашла эту выписку в приват и самостоятельно ее распечатала. Думаю как навсегда попрощаться с Приватом,но не знаю как...

Плять, на днях тоже брала выписку из привата(нужно было в садик отнести,так они захотели 100 грн за выписку). Плюнула на них,нашла эту выписку в приват и самостоятельно ее распечатала. Думаю как навсегда попрощаться с Приватом,но не знаю как...
Е гроши на вас тоже оформили? Вы там займ не брали?

Если честно,то я без понятия...взяли ли там на меня займ... И хз как узнать(((
Ну хотя бы в УБКИ проверить. Вы писали что на вас брали займы мошенники, но е грошей не было в вашем списке. Теперь интересуетесь про них. Поэтому не очень понятно

Ну хотя бы в УБКИ проверить. Вы писали что на вас брали займы мошенники, но е грошей не было в вашем списке. Теперь интересуетесь про них. Поэтому не очень понятно
У вас есть ссылка на УБКИ?Ели есть,то скиньте

Всім доброго дня. Я вже не знаю що мені робити і куди звертатись. З вимушених причин взяла мікрокредити у декілька компаніях. Є і дрібні, але я їх в наступному місяці закрию сама. Але є і ті в яких вже протермінування. Одна з таких компаній була Є Гроші. Але вони досить швидко перепродали мій борг в компанію Кредитпромінвест. Вони почали мені телефонувати, а саме Гармаш Сергій. І такий наглий цей "чоловік". Тіло кредита в Є Гроші було 30 000 грн, а ці колектори кажуть, що готові зробити мені такі умови, що вони спишуть відсоток по нарахованим відсоткам, і що мені потрібно буде замість 141 000 грн, потрібно буде заплатити 70 000, але і тут вони мені кажуть що якщо я зараз сплачу 30 000 грн, то залишок (40 000) вони мені розібьють на 4 платежі. А якщо я нічого не сплачу, то вони передадуть мою справу далі для примусового стягнення. В мене питання. В когось було таке, що Кредитпромінвест звернулись до виконавчих цих органів?

Назад
Угорі