Просрочка в Є Гроші. Через какое время звонят родным?

• Автор теми Автор теми Merelly92
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 6K
Всім доброго дня. Я вже не знаю що мені робити і куди звертатись. З вимушених причин взяла мікрокредити у декілька компаніях. Є і дрібні, але я їх в наступному місяці закрию сама. Але є і ті в яких вже протермінування. Одна з таких компаній була Є Гроші. Але вони досить швидко перепродали мій борг в компанію Кредитпромінвест. Вони почали мені телефонувати, а саме Гармаш Сергій. І такий наглий цей "чоловік". Тіло кредита в Є Гроші було 30 000 грн, а ці колектори кажуть, що готові зробити мені такі умови, що вони спишуть відсоток по нарахованим відсоткам, і що мені потрібно буде замість 141 000 грн, потрібно буде заплатити 70 000, але і тут вони мені кажуть що якщо я зараз сплачу 30 000 грн, то залишок (40 000) вони мені розібьють на 4 платежі. А якщо я нічого не сплачу, то вони передадуть мою справу далі для примусового стягнення. В мене питання. В когось було таке, що Кредитпромінвест звернулись до виконавчих цих органів?
Могут в суд подать, но не так часто. Игнорьте их и ждите предложений, которые вас устроят.

Могут в суд подать, но не так часто. Игнорьте их и ждите предложений, которые вас устроят.
Я то игнорю их всех, но начинаю игнорить Кредитпроминвест, то они звонят мужу. А я его номер телефона нигде не указывала. Где они берут номера всех моих знакомых и близких? И можно ли в таком случае на них подать жалобу, что они звонят людям, номера которых никто им не давал?

Я то игнорю их всех, но начинаю игнорить Кредитпроминвест, то они звонят мужу. А я его номер телефона нигде не указывала. Где они берут номера всех моих знакомых и близких? И можно ли в таком случае на них подать жалобу, что они звонят людям, номера которых никто им не давал?
И будут звонить, от того, будете ли вы с ними общаться или нет это не зависит. Им деньги нужны, а не ваши слова. Ваши данные в Украине все в свободном доступе, их не проблема достать. Можете подать жалобу в НБУ, но эффект маловероятен.

У меня перестали звонить после жалобы в НБУ , перезвонили , извинились и под запись сказали, что связь только со мной и номера третьих лиц удалены . Фиг его знает как это работает.
Доброго дня. В якій формі подавали скаргу?

Назад
Угорі