Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Аналогично, 1.5 месяца просрочкиЄххх и я с вами с тела 19 хотят 40 жду порыва , семья уже не то что от крестилась от меня а уже и не говорит вообще
А якщо то шо там треба казать чи писать підкажіть будь ласка бо я ще мало що розумію в манівео прострочки 7 днів сьогодні якісь номера дзвонили цілий день я трубкі не брала 6500уже 14358Добрый день.Конечно звоните на 1545. У меня тоже просрочка у енотов более двух недель. Готова ко всему, письмо в нацкомфин уже написала. Если только начнут звонить близким, линию 1545 просто оборву жалобами.
Зая, способів у них вагон. Приват зливає інфу по чорному. Ви можете один раз людині мобільний поповнити і вже є ризик, що якась шарага їй зателефонує. Через соціальні мережі, бази даних Пенсійного фонду, податкової, по даним прописки, через різні чат-боти в телеграмі та і взагалі, зараз в інтернеті що завгодно можно знайти(Sofos, а як вони номера пробивають?В мене в селі й родичі то вже всі знають але почитала що щей дітей вчителів обдзвонюютьЦе як?
По відповідях одних із ... я так зрозуміла, що вони "співпрацюють" з Приват, Ощад, Моно. Ну а крім того, як пишуть тут люди, використовують усе доступне і недоступне. За борг сина зробили розсилку моїм колегам і сільському голові, вказавши боржником МЕНЕ. То колеги нічого не казали (ну, я думаю, це справа часу, бо я у відпустці), а от сільський голова такого кіпішу наробив на все село... мусила половину платити тим виродкам.Sofos, а як вони номера пробивають?В мене в селі й родичі то вже всі знають але почитала що щей дітей вчителів обдзвонюютьЦе як?
Яке мав право?Ви могли б ТСН підключити.Вони таке полюбляють.сільський голова такого кіпішу наробив на все село...
4500 с таким телом врятли подадут в суд....Здравствуйте!Подскажите пожалуйста,у енотов просрочка 50дней...с 4500 хотят 12...с чем то ,пишут что подадут на суд?! Подадут???Дело в том что кредит мамин а её нет в Украине.
Манивео, в основном, продает Талиону. Но бывает и в суд подают. Тут недавно кто-то писал, что на него подали. И за тело в 4500 могут подать. Докрутят проценты, неустойку и подадут. У меня у знакомой, правда, не Манивео, а какая-то другая шарага, уже не помню, подала через год просрочки в суд на 4000 (это общее, что они требуют). Я не пугаю и не нагнетаю))) Просто не стоит особо расслабляться и надо себя постоянно мониторить на Судебной Власти, в Реестре должников и на АСВП. От этих ушлепков все что угодно можно ожидать!4500 с таким телом врятли подадут в суд....
Чем пугать, суд ет вроде подарок от мфоМанивео, в основном, продает Талиону. Но бывает и в суд подают. Тут недавно кто-то писал, что на него подали. И за тело в 4500 могут подать. Докрутят проценты, неустойку и подадут. У меня у знакомой, правда, не Манивео, а какая-то другая шарага, уже не помню, подала через год просрочки в суд на 4000 (это общее, что они требуют). Я не пугаю и не нагнетаю))) Просто не стоит особо расслабляться и надо себя постоянно мониторить на Судебной Власти, в Реестре должников и на АСВП. От этих ушлепков все что угодно можно ожидать!
Нехто неприедет, таких как Ви 30% в Украине, а если нехочете слишать с их сторони угози, делайте переадресацию на Нас, пишите нам [email protected]Я знаю одно что с этими кредитами мое сердце скоро не выдержит ,моя фобия уже розвилась к гавканью собак что кто то прийдет , или приедет из родствеников , и что у мамы илиу папы звонит телефон и они орут на весь дом какая я ***** ... а так вроде мыслями успокаиваешь себя что я не одна такая
спасибо )))Нехто неприедет, таких как Ви 30% в Украине, а если нехочете слишать с их сторони угози, делайте переадресацию на Нас, пишите нам [email protected]
спасибо )))
Вот тут могу поспорить, ко мне домой приезжали чтобы вручить письмо от енотов, причем лично они, я живу не по прописке, поэтому они поехали к маме отдать это письмо ,она живёт в том же селе, что и я, просто по разным адресам.Нехто неприедет, таких как Ви 30% в Украине, а если нехочете слишать с их сторони угози, делайте переадресацию на Нас, пишите нам [email protected]
Я працюю вчителем, тому почали "давити" на це. Типу "як не соромно, ти ж дітей вчиш" і т.п. Колеги теж скоса дивляться, бо багатьох поставили на автодозвон. Я розумію, що це аж ніяк не може сподобатися, але розуміння ні від кого не відчуваю.Яке мав право?Ви могли б ТСН підключити.Вони таке полюбляють.
Я в шоці. Якесь дикунство або я чогось не розумію.Я теж працювала вчителем в самий пік протермінувань.Були дзвінки і колегам,і ще багато кому.Чомусь мені здається що я далеко не все знаю.І хоча мені тоді здавалось що я лечу у прірву і весь світ від мене відвернувся,в результаті жодних !!! стосунків не було зіпсовано. До чого я це? Багато чого ми собі самі дофантазовуємо,приймаємо позицію жертви і не йдемо на контакт очікуючи осуду і т.д. Коли зараз я згадую той період,розумію це все...Я працюю вчителем, тому почали "давити" на це. Типу "як не соромно, ти ж дітей вчиш" і т.п. Колеги теж скоса дивляться, бо багатьох поставили на автодозвон. Я розумію, що це аж ніяк не може сподобатися, але розуміння ні від кого не відчуваю.
просрочка больше 200дней, таких мелких тел вообще нет, в суд ещё ни одна контора не подалаЗдравствуйте!Подскажите пожалуйста,у енотов просрочка 50дней...с 4500 хотят 12...с чем то ,пишут что подадут на суд?! Подадут???Дело в том что кредит мамин а её нет в Украине.