Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А что если пролонгации были, то что тогда? Платить всю сумму, которую они нарисовали в своей фантазии?ага... если пролонгациями вашими не убедят что это кредит. не забываем о этом
суд может посчитать что своими платежами вы признали кредитные отношения. читайте форум. много здесь инфыА
А что если пролонгации были, то что тогда? Платить всю сумму, которую они нарисовали в своей фантазии?
Я в ццьому кошельку не робила жодної пролонгаціії ,то доказати ж не зможуть? договір не визнаюсуд может посчитать что своими платежами вы признали кредитные отношения. читайте форум. много здесь инфы
ну так то даЯ в ццьому кошельку не робила жодної пролонгаціії ,то доказати ж не зможуть? договір не визнаю
Ну я в режимі сніжинки),це позвонив на ном директора і вона вже передала трубкуСколько уже раз сказано, ставьте в игнор звонилок всех абсолютно, если не можете противостоять психологическому воздействию и не обладаете непоколебимой уверенностью и наглостью.
Оце чиста правда не можете горло перегризти не беріть трубку, я сьогодні потішила своє чортеня, на вайбер писали вайлети, до мене не звонять, позвонили до свекрухи, і розказують, що ваша невістка наї... бізнесмена на 20 тисяч, в свекрухи паніка, звоню до того ідіота, ну зек зеком, мова нагла, погрози і так далі, питаю відповідним тоном зек, а він мені , да , недавно вийшов, питаю, сподіваюся, за вбивство сидів, а він , ні, ти шо дурна, кажу, а я сиділа, давай бобазаримо братан, він вшоці, взяв вибив, набираю ще, піднімає трубку, питає чого звониш малохольна, кажу гроші винна, хочу знати скільки і кому, він вищить , пашла ти... ти нічого недолжна, я йому ,тобі заплатити за мене відробляй бабки, вибив і тихо. Може взавтра ще буде настрій то пообщаюся з братаном. Напевно, я в прошлій жизні теж була колектором... Не панікуйте, здоров'я саме головне, Гарного Вам настрою.Сколько уже раз сказано, ставьте в игнор звонилок всех абсолютно, если не можете противостоять психологическому воздействию и не обладаете непоколебимой уверенностью и наглостью.
Добрий вечір) ,дякую Вам за такі слова я з ними не спілкуюсь взагалі ,позвонив на ном директора вона підняла і передала мені трубку.Мені ше просто цікаво звідки він про нього взнавДобрый вечер! Танюша, я правильно обращаюсь? Люди которое имеют какой-то авторитет если и выбивают деньги то только в честных и людских ситуациях когда кто-то кого-то кинул на деньги к примеру. В Вашем случае это наше людское украинское горе секта МФО, Вы кредит взяли без мошеннических закорючек + что-то платили. Поэтому даже суд им не поможет. А Вы если мнительный человек, возьмите и поменяйте номер телефона. В последние годы максимум что я видел это когда приходят - коллекторы к квартире и клюет Ваше фото на формате А4 или что то пишут краской про долги, это максимальное ихнее коварство. А авторитету Вашему передайте, если вдруг, что людские слёзы простых людей спросят с него как с понимающего авторитета если он таков.
Скільки брали? Яка прострочка?Я в ццьому кошельку не робила жодної пролонгаціії ,то доказати ж не зможуть? договір не визнаю
Дякую ви мені підняли настрій ,шось не додула так з ним сплкуватисьОце
Оце чиста правда не можете горло перегризти не беріть трубку, я сьогодні потішила своє чортеня, на вайбер писали вайлети, до мене не звонять, позвонили до свекрухи, і розказують, що ваша невістка наї... бізнесмена на 20 тисяч, в свекрухи паніка, звоню до того ідіота, ну зек зеком, мова нагла, погрози і так далі, питаю відповідним тоном зек, а він мені , да , недавно вийшов, питаю, сподіваюся, за вбивство сидів, а він , ні, ти шо дурна, кажу, а я сиділа, давай бобазаримо братан, він вшоці, взяв вибив, набираю ще, піднімає трубку, питає чого звониш малохольна, кажу гроші винна, хочу знати скільки і кому, він вищить , пашла ти... ти нічого недолжна, я йому ,тобі заплатити за мене відробляй бабки, вибив і тихо. Може взавтра ще буде настрій то пообщаюся з братаном. Напевно, я в прошлій жизні теж була колектором... Не панікуйте, здоров'я саме головне, Гарного Вам настрою.
А Вы когда анкету заполняли другое место работы указывали?Добрий вечір) ,дякую Вам за такі слова я з ними не спілкуюсь взагалі ,позвонив на ном директора вона підняла і передала мені трубку.Мені ше просто цікаво звідки він про нього взнав
яя вже і не памятаю 2 чи 3 тис. з серпня місяцяСкільки брали? Яка прострочка?
ні ,я вже якшо чесно і не памятаю я в кабінет не захожуА Вы когда анкету заполняли другое место работы указывали?
Ну може не помруть з голоду, без Ваших грошей, Я б в них спитала, якби до мене зводили, чи на хліб хватає, пождіть ,ще будуть просити під милий бік.яя вже і не памятаю 2 чи 3 тис. з серпня місяця
Post automatically merged:
ні ,я вже якшо чесно і не памятаю я в кабінет не захожу
бред все это. пошлите и живите спокойноЛюди така ситуація я в паніці,звонить ***** з Кошельок відкрито мені погрожував шо пришле до мене місцевого авторитета ,є в нас такий тут здається вже і сидів і зараз так як би під слідством ,шо мені робити йти в міліцію?
Ta ja I tak zrobulaбред все это. пошлите и живите спокойно
так чего того так паникуете?) вероятность подачи в суд больше, при том что она незначительная, нежели там обращение к вымышленному местному дельцуTa ja I tak zrobula
Ne meni she prosto cikavo zvidku vonu pro njogo vznalu,sho vin takum zajmaetcjaтак чего того так паникуете?) вероятность подачи в суд больше, при том что она незначительная, нежели там обращение к вымышленному местному дельцу