Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Понимаете , я то д*pa чего в такое количество влезла ... изза порядочности ? своей . Погашала и брала снова , или новые чтоб погашатт старые . Попала бы я на форум раньше , не вляпалась по самое ... Плюнула бы на первых 3-5 и успокоилась ... попросила помощи . А так - уже позно пить Боржоми )
Та же история))Все боялась,что недобропорядочной покажусь???А потом просто не стало с чего их всех кормить)
У меня их 28штук и 2 банка
Хотя,до сих пор наваливается депрессия,что как??Ну как человек с интелектом мог влезть в такое???))
около 20 мфо звонки ,позор ,жену жалко ,очень переживает,даже незнаю что делать.Просто много хто меня знает,нормалього человека.,звонилки такое понаразказивали что ужас,єто надо пережит,знаю что будет через год все нормально но сколько ждать
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.