- Дописи
- 23189
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46795
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я аж сама проверила!Нету!))Сьогодні цієї гниди в реєстрі вже нема
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я аж сама проверила!Нету!))Сьогодні цієї гниди в реєстрі вже нема
![]()
Вернётся.Я аж сама проверила!Нету!))
Все может быть..Вернётся.
Носки зачетные! Кислотные

Логотип не рассмотрела?))Носки зачетные! Кислотные![]()
Жаль тут плохо видно)Відповідно до рішення Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату від 18.02.2021 № 1, у зв`язку з неодноразовими порушеннями нотаріусом законодавства, грубими порушеннями закону, які завдали шкоди інтересам держави, фізичним та юридичним особам, при вчиненні нотаріальних дій, за умови, що такі порушення встановлені рішеннями судів, а також набранням законної сили рішеннями судів про порушення нотаріусом вимог законодавства при вчиненні ним нотаріальних дій, Міністерством юстиції України анульовано свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю, видане Міністерством юстиції України 26.12.2011 за № 8679 на ім`я Горая Олега Станіславовича.

может еще и сдохнет в придачу!беда не приходит одна.....Відповідно до рішення Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату від 18.02.2021 № 1, у зв`язку з неодноразовими порушеннями нотаріусом законодавства, грубими порушеннями закону, які завдали шкоди інтересам держави, фізичним та юридичним особам, при вчиненні нотаріальних дій, за умови, що такі порушення встановлені рішеннями судів, а також набранням законної сили рішеннями судів про порушення нотаріусом вимог законодавства при вчиненні ним нотаріальних дій, Міністерством юстиції України анульовано свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю, видане Міністерством юстиції України 26.12.2011 за № 8679 на ім`я Горая Олега Станіславовича.
Логотип не рассмотрела?))Жаль тут плохо видно)
С значками примата)Носки зачетные! Кислотные![]()
Рассказал?))С значками примата)
Что это для тех у кого у него надпись может значить?у меня от него и. Русецька от манивео,буквально пару дней назад открытаВідповідно до рішення Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату від 18.02.2021 № 1, у зв`язку з неодноразовими порушеннями нотаріусом законодавства, грубими порушеннями закону, які завдали шкоди інтересам держави, фізичним та юридичним особам, при вчиненні нотаріальних дій, за умови, що такі порушення встановлені рішеннями судів, а також набранням законної сили рішеннями судів про порушення нотаріусом вимог законодавства при вчиненні ним нотаріальних дій, Міністерством юстиції України анульовано свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю, видане Міністерством юстиції України 26.12.2011 за № 8679 на ім`я Горая Олега Станіславовича.
Абсолютно ничего, сносить нужно!Что это для тех у кого у него надпись может значить?у меня от него и. Русецька от манивео,буквально пару дней назад открыта
если ИНН у вас сделана до 18.02.2021, ничего не значит))Что это для тех у кого у него надпись может значить?у меня от него и. Русецька от манивео,буквально пару дней назад открыта
Знать бы точно у меня на руках никакой бумажки))если ИНН у вас сделана до 18.02.2021, ничего не значит))
Ничего не означает, если ИНН была наложена до 18.02.Что это для тех у кого у него надпись может значить?у меня от него и. Русецька от манивео,буквально пару дней назад открыта