Прощай, Горай!

• Автор теми Автор теми Дмитрий1985
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 8K
От, йоли пали, і скотиняка така, встиг вліпити мені ВП! Сьогодні себе знайшла в реєстрі! Чортяка такий

Останнє редагування:
Я так поняла, що Горай багато кому відкрив, щоб було нам нескучно ?

Відповідно до рішення Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату від 18.02.2021 № 1, у зв`язку з неодноразовими порушеннями нотаріусом законодавства, грубими порушеннями закону, які завдали шкоди інтересам держави, фізичним та юридичним особам, при вчиненні нотаріальних дій, за умови, що такі порушення встановлені рішеннями судів, а також набранням законної сили рішеннями судів про порушення нотаріусом вимог законодавства при вчиненні ним нотаріальних дій, Міністерством юстиції України анульовано свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю, видане Міністерством юстиції України 26.12.2011 за № 8679 на ім`я Горая Олега Станіславовича.
Одним козлодоем меньше. За это сажать надо, потому что животное наживало деньги и недурно разбогатело за 10 лет преступной деятельности.

Це тільки моєму чоловіку так повезло - Горай вліпив 16.02, не міг 2 дні почекати, гад

Малкова , вообще даёт доступ к документам, звоню как в рельсу ни ответа, ни привета ...

Малкова , вообще даёт доступ к документам, звоню как в рельсу ни ответа, ни привета ...
Малкова дает ознакомиться с документами без проблем, сегодня был у нее, сделал копии доков и сразу гоу в суд. И дозвонился я к ней с первого раза. У нее приемный день вторник с 10 00 до 13 00.

Мені сьогодні лист надійшов що Горай зробив виконавче провадження

Назад
Угорі