Пролонгирую кредит больше года. Что будет, если не заплату?

• Автор теми Автор теми Уставший
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 8K
В моем случае не могут определиться-то в суд подадут, то каллам продадут

Добрый день ! Получила сегодня письмо от нацкомфінпослуг. Ничего не понимаю. Можно кому- нибудь из форумчан его скинуть может кто то что то дельное посоветует. Простыла ничего не соображаю.

Останнє редагування:
Подскажите а если не было пролонгаций.реально нечем платить.что будет три месяца просрочки.сумма 3.500 это без процентов

Хтось про таке чув? Лохотрон?

Вкладення

• C8700B22-0AA1-4115-9E68-F5DE1DDF6056.webp
    C8700B22-0AA1-4115-9E68-F5DE1DDF6056.webp
    196.1 Кб · Перегляди: 76
доброго дня!!хтось отримував схожі листи від маней вео???що далі може бути???
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яке ви мали здійснити 13.03.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу!

Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393

Сума до сплати на поточну дату становить 25559,43 грн.

Лично у меня просрочка уже около 2х месяцев, раз в пару дней приходят смс-ки, где все время грозятся подать заявление в полицию.
Вроде не звонили ниразу
В личный кабинет не заходил давно, забил на них, захотят - наберут
Полиция кредитами занимается?

доброго дня!!хтось отримував схожі листи від маней вео???що далі може бути???
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яке ви мали здійснити 13.03.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу!

Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393

Сума до сплати на поточну дату становить 25559,43 грн.
Отдыхайте. Читайте форум.

Лично у меня просрочка уже около 2х месяцев, раз в пару дней приходят смс-ки, где все время грозятся подать заявление в полицию.
Вроде не звонили ниразу
В личный кабинет не заходил давно, забил на них, захотят - наберут
Однако....а меня продали за такой период

Ви цілоспрямовано не повертаєте кошти - компанія Манівео вимушена продати Ваш кредитний договір колекторській компанії 12.04.2019р. Уникніть примусового стягнення і сплатіть 19666,00 до вказаної дати. Деталі 0800219393
А тело 5000 они в своем уме????

Serko, а мене в рожшук подали сьогодні:лифчик: і кучу листів вже відправили мені, але десь напевно в дорозі загубились разом із виіздною групою:cray:

Serko, а мене в рожшук подали сьогодні:лифчик: і кучу листів вже відправили мені, але десь напевно в дорозі загубились разом із виіздною групою:cray:
Если продадут я только за!)))
Тут бы с банками сначало разобраться

Мені прийшло смс.
Ви проігнорували та не погасили борг в Монівео, Планується інформування родичів за місцем проживання, реєстрації та місцем роботи, Для уникнення погасіть борг. і на електронку прийшов лист де мене повідомляють що будуть подавати в поліцію, зателефонуйте щоб уникнути негативних наслідків.
Аааааааа, я вже так начиталася, що заплуталася.

Ви цілоспрямовано не повертаєте кошти - компанія Манівео вимушена продати Ваш кредитний договір колекторській компанії 12.04.2019р. Уникніть примусового стягнення і сплатіть 19666,00 до вказаної дати. Деталі 0800219393
А тело 5000 они в своем уме????
В мене тіло також 5000, прострочки десь три тижні, сума поки 9500, який час прострочки у вас?

Мені прийшло смс.
Ви проігнорували та не погасили борг в Монівео, Планується інформування родичів за місцем проживання, реєстрації та місцем роботи, Для уникнення погасіть борг. і на електронку прийшов лист де мене повідомляють що будуть подавати в поліцію, зателефонуйте щоб уникнути негативних наслідків.

В мене тіло також 5000, прострочки десь три тижні, сума поки 9500, який час прострочки у вас?
Тоже такое смс приходило и не раз у меня тело 15000 хотят 33000 просрочка немного больше месяца

Однако....а меня продали за такой период
Талиону? И меня...как они себя ведут? Я вообще в нацком писала,и за 5000 пролонгаций за два года до фига...нац так и не ответил, и продали вчера талиона(((((

Если продадут я только за!)))
Тут бы с банками сначало разобраться
Почему за? Калы по хлеще этих шарах достают. Меня продали..я расстроилась

Мені прийшло смс.

4 мес,после наездов и отказа в реструктуризации не хочу платить!

Назад
Угорі