Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да. Лохотрон.Хтось про таке чув? Лохотрон?
Полиция кредитами занимается?Лично у меня просрочка уже около 2х месяцев, раз в пару дней приходят смс-ки, где все время грозятся подать заявление в полицию.
Вроде не звонили ниразу
В личный кабинет не заходил давно, забил на них, захотят - наберут
Отдыхайте. Читайте форум.доброго дня!!хтось отримував схожі листи від маней вео???що далі може бути???
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яке ви мали здійснити 13.03.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу!
Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393
Сума до сплати на поточну дату становить 25559,43 грн.
я думаю це лише погрози)))а цікаво що за часна виконавча така служба є така???ахахаха))Andrzej, ага вже 3 чи 5 отримала, но так іх і не бачила
так і зроблю)Отдыхайте. Читайте форум.
Однако....а меня продали за такой периодЛично у меня просрочка уже около 2х месяцев, раз в пару дней приходят смс-ки, где все время грозятся подать заявление в полицию.
Вроде не звонили ниразу
В личный кабинет не заходил давно, забил на них, захотят - наберут
так, така служба є, алє вона діє теж тільки по рішенню судуа цікаво що за часна виконавча така служба є така?
Судя по их письмам и смс, то полиция только этим и занимаетсяПолиция кредитами занимается?
Если продадут я только за!)))Serko, а мене в рожшук подали сьогодніі кучу листів вже відправили мені, але десь напевно в дорозі загубились разом із виіздною групою
![]()
В мене тіло також 5000, прострочки десь три тижні, сума поки 9500, який час прострочки у вас?Ви цілоспрямовано не повертаєте кошти - компанія Манівео вимушена продати Ваш кредитний договір колекторській компанії 12.04.2019р. Уникніть примусового стягнення і сплатіть 19666,00 до вказаної дати. Деталі 0800219393
А тело 5000 они в своем уме????
Тоже такое смс приходило и не раз у меня тело 15000 хотят 33000 просрочка немного больше месяцаМені прийшло смс.
Ви проігнорували та не погасили борг в Монівео, Планується інформування родичів за місцем проживання, реєстрації та місцем роботи, Для уникнення погасіть борг. і на електронку прийшов лист де мене повідомляють що будуть подавати в поліцію, зателефонуйте щоб уникнути негативних наслідків.
Аааааааа, я вже так начиталася, що заплуталася.
В мене тіло також 5000, прострочки десь три тижні, сума поки 9500, який час прострочки у вас?
Талиону? И меня...как они себя ведут? Я вообще в нацком писала,и за 5000 пролонгаций за два года до фига...нац так и не ответил, и продали вчера талиона(((((Однако....а меня продали за такой период
Почему за? Калы по хлеще этих шарах достают. Меня продали..я расстроиласьЕсли продадут я только за!)))
Тут бы с банками сначало разобраться
Мені прийшло смс.
Ви проігнорували та не погасили борг в Монівео, Планується інформування родичів за місцем проживання, реєстрації та місцем роботи, Для уникнення погасіть борг. і на електронку прийшов лист де мене повідомляють що будуть подавати в поліцію, зателефонуйте щоб уникнути негативних наслідків.
Аааааааа, я вже так начиталася, що заплуталася.
В мене тіло також 5000, прострочки десь три тижні, сума поки 9500, який час прострочки у вас?