Продали долг в Финтраст, а они подали в суд. Кто с ними сталкивался? Какой шанс его выиграть и не платить все проценты?

• Автор теми Автор теми ВладаA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 13K
Почитайте материал про несколько ИЛ

Вкладення

Ви серйозно
Тобто якщо в мене 10+ тих МФО то по рішенях суду з мени вони всі можуть отримувати лише 20% і ділити на всіх ?
если у вас бухгалтер не тупой, то распределит именно так.
Почитайте материал про несколько ИЛ
они ошибаются. отсылка на отсутствие судебной практики - признак непонимания закона

если у вас бухгалтер не тупой, то распределит именно так.

они ошибаются. отсылка на отсутствие судебной практики - признак непонимания закона
То есть, по исполнительному листу, бухгалтер должен начинать отчисления, когда на адрес компании придет оф. ВЛ?

Прочитала , але щось не все зрозуміла
Суть такова, что сколько подадут в компанию исп. листов, столько по 20% с каждого и должен бух отчислять. Я так поняла
когда придёт постановление исполнителя
Ясно. Будем ждать

Прочитала , але щось не все зрозуміла
І ще є запитання, а якщо немає офіційної роботи або наприклад живу на соціальні виплати , що тоді??? Ну або наприклад знаходжуся в декреті чи продовжила його

І ще є запитання, а якщо немає офіційної роботи або наприклад живу на соціальні виплати , що тоді??? Ну або наприклад знаходжуся в декреті чи продовжила його
Если я правильно понимаю. если нет зп официальной и майна, то будут три года ждать, искать, что нароют, а потом, наверное спишут долг.

Суть такова, что сколько подадут в компанию исп. листов, столько по 20% с каждого и должен бух отчислять. Я так поняла
Та я щось тоже так і зрозуміла , але як тоді жити чи за шо якщо ще і на роботу треба гроші нести бо зп всього непокриває
Если я правильно понимаю. если нет зп официальной и майна, то будут три года ждать, искать, что нароют, а потом, наверное спишут долг.
О то такий варіант непоганий

я нашел практику, которая подтверждает точку зрения - максимум 20% ПО ВСЕМ исп.листам (за исключением случая, когда у разі стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю особи, у зв’язку із втратою годувальника, майнової та/або моральної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням або іншим суспільно небезпечним діянням). так что я прав
вернут исполнительный лист взыскателю и строк 3 года начнется заново

я нашел практику, которая подтверждает точку зрения - максимум 20% ПО ВСЕМ исп.листам (за исключением случая, когда у разі стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю особи, у зв’язку із втратою годувальника, майнової та/або моральної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням або іншим суспільно небезпечним діянням). так что я прав
Ви мене трохи заспокоїли
Якщо то так як Ви пишите то можна ціле життя платити і невиплатити борги

Не більше 50відсотків
Це звучить теж непогано
Я вже картину уявила як на роботі бугалтер переводить кошти кожні канторі кожного місяця по пару копійок бо боржник получає мінімальну зп 😄😄😄

Це звучить теж непогано
Я вже картину уявила як на роботі бугалтер переводить кошти кожні канторі кожного місяця по пару копійок бо боржник получає мінімальну зп 😄😄😄
Не заздрю бухгалтерам. Сама колись знімала з людини заборгованість по аліментах. В мене взагалі офіційно пенсія 4144.Зрештою, абсолютно не парюся.

Не заздрю бухгалтерам. Сама колись знімала з людини заборгованість по аліментах. В мене взагалі офіційно пенсія 4144.Зрештою, абсолютно не парюся.
Правильно не завидуете. Я сама главбух. Уже представляю как буду сама себя наказывать, отчисляя с зп по ИЛ)):письмо:

Правильно не завидуете. Я сама главбух. Уже представляю как буду сама себя наказывать, отчисляя с зп по ИЛ)):письмо:
То ви в таких питаннях розумієтесь. Отож більше ніж ,якщо я правильно зрозуміла, 50% з зп зняти неможуть

Класно. Головний бухгалтер. Бо я останній роботі працювала бухгалтером по зарплаті. Потім в січні 22 року поїхала за кордон, з метою віддати всі борги. Передумала. Тепер в очікуванні судів. Можете і не відчисляти (жарт). Ви ж сама собі господиня😘😘😘

Назад
Угорі