Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Домовився розбити на 3 частини, суму в кабінеті змінили , сьогодні вніс залишок, сказали завтра отримаю довідку про закриття кредитуА через скільки часу запропонували?
Мом поздравления на один кредит меньшеДомовився розбити на 3 частини, суму в кабінеті змінили , сьогодні вніс залишок, сказали завтра отримаю довідку про закриття кредиту
ДякуюМом поздравления на один кредит меньше
Всієї суми кредиту чи частину відсотків списали? І через скільки часу запропонували?Домовився розбити на 3 частини, суму в кабінеті змінили , сьогодні вніс залишок, сказали завтра отримаю довідку про закриття кредиту
5 місяців протермінування, те що було до протермінуванняВсієї суми кредиту чи частину відсотків списали? І через скільки часу запропонували?
Отлично) желаю вам избавится от этого кредита)5 місяців протермінування, те що було до протермінування
Я вже закривОтлично) желаю вам избавится от этого кредита)
Был невнимателен) поздравляю тогда с закрытиемЯ вже закрив
ДО мене на роботу позвонили представились поліцією шо в розшуку за викрадення в надзвичайно великих розмірахДобрый день, интересует, как себя сейчас ведут клоны Монетки - PROCENT и KLT Credit ?
Собираюсь входить в просрочку и что б понимать, какого треша ждать…
Как я понял уже по публикациям - они очень оторванные …
И что на работе? Посмеялись?ДО мене на роботу позвонили представились поліцією шо в розшуку за викрадення в надзвичайно великих розмірах
Скільки прострочка?ДО мене на роботу позвонили представились поліцією шо в розшуку за викрадення в надзвичайно великих розмірах
До мене на роботу як телефонували, говорили що я під підозрою в шахрайстві в великих розмірахДО мене на роботу позвонили представились поліцією шо в розшуку за викрадення в надзвичайно великих розмірах
Який термін прострочки?До мене на роботу як телефонували, говорили що я під підозрою в шахрайстві в великих розмірах![]()
Протермінування було 5 місяцівЯкий термін прострочки?
А зараз яка ситуація?)Протермінування було 5 місяців
Закритий кредит, майже 2 тілаА зараз яка ситуація?)
Одним платежем закрили? І на якому терміні?Закритий кредит, майже 2 тіла
2 платежі, майже 6 місяцівОдним платежем закрили? І на якому терміні?
Коли почали оточенню дзвонити?Всіх знайшли... Краще домовлятись, бо близькі люди почнуть терор...