PROCENT, KLT как сейчас они себя ведут и к какому трешу быть готовым?

• Автор теми Автор теми sinnerUA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 13K
А через скільки часу запропонували?
Домовився розбити на 3 частини, суму в кабінеті змінили , сьогодні вніс залишок, сказали завтра отримаю довідку про закриття кредиту

Домовився розбити на 3 частини, суму в кабінеті змінили , сьогодні вніс залишок, сказали завтра отримаю довідку про закриття кредиту
Мом поздравления на один кредит меньше

Всієї суми кредиту чи частину відсотків списали? І через скільки часу запропонували?

Добрый день, интересует, как себя сейчас ведут клоны Монетки - PROCENT и KLT Credit ?
Собираюсь входить в просрочку и что б понимать, какого треша ждать…
Как я понял уже по публикациям - они очень оторванные …
ДО мене на роботу позвонили представились поліцією шо в розшуку за викрадення в надзвичайно великих розмірах

ДО мене на роботу позвонили представились поліцією шо в розшуку за викрадення в надзвичайно великих розмірах
До мене на роботу як телефонували, говорили що я під підозрою в шахрайстві в великих розмірах😂😂😂

Готується дострокове розторгнення кредитного договору та вимога оплати всіх відсотків за рік в примусовому порядку 0736130930

А мені отаке сьогодні від КЛТ прийшло 🤷
75 днів прострочки
Всіх знайшли... Краще домовлятись, бо близькі люди почнуть терор...
Коли почали оточенню дзвонити?

Останнє редагування:
Назад
Угорі