Проблеми з бухгалтером.

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 1K

Yulja

Форумчанин
Дописи
374
Реакції
89
Бали
1825
Yulja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі,усім хто не спить....
І знову,після піврічного затишшя,на тобі(((моя бугалтерка грозиться що роздасть шарагам номери мобільних телефонів до моїх безпосередніх начальників (працюю у школі).
Вот такі справи(
Що ви порадите?
Як донести до людини,що вона не права....
Розкажіть ваші думки....

І знову,після піврічного затишшя,на тобі(((моя бугалтерка грозиться що роздасть шарагам номери мобільних телефонів до моїх безпосередніх начальників (працюю у школі).
Вот такі справи(
Що ви порадите?
Розкажіть ваші думки....
Ну и пусть раздаёт. Вас не уволят. Нет законных оснований. Стерва ваша бухгалтер!(( Не расстраивайтесь

Сходите к своему начальству и скажите что бухгалтер хочет номера начальства школы дать мошенникам.

Вот такі справи(
Що ви порадите?
Розкажіть ваші думки....
Возможно стоит ей объяснить, что раздав номера телефонов, ответственность за беспокойство администрации школы нести будет она! А лучше, самой рассказать ситуацию администрации, максимально сухим текстом, и если есть необходимость «настучать на бухгалтера»В моём городе был террор даже на директоров школ, и никто никого не уволил!

Вот такі справи(
Що ви порадите?
Розкажіть ваші думки....
Ну раздаст. Ну заработает себе проблем на пятую точку.
Вперед и с песТней.
Если мозг отделен от физической оболочки, то случай тяжелый.

Возможно стоит ей объяснить, что раздав номера телефонов, ответственность за беспокойство администрации школы нести будет она! А лучше, самой рассказать ситуацию администрации, максимально сухим текстом, и если есть необходимость «настучать на бухгалтера»В моём городе был террор даже на директоров школ, и никто никого не уволил!
Я їй пояснювала,що буде вона винна,але вона вперлась і каже що хто мол докаже,що це я дала номер мобільного.....що мол ви ж кажите що не давали......то чого я так не можу
Post automatically merged:

Ну раздаст. Ну заработает себе проблем на пятую точку.
Вперед и с песТней.
Если мозг отделен от физической оболочки, то случай тяжелый.
Саме головне що вона доволі молода особа (((((а щоб пояснити щось їй важко....навіть старатися не можливо знає своє і все (

ООО це хороша порада... дякую)))))
Да! Опередите её))

Я їй пояснювала,що буде вона винна,але вона вперлась і каже що хто мол докаже,що це я дала номер мобільного.....що мол ви ж кажите що не давали......то чого я так не можу

Саме головне що вона доволі молода особа (((((а щоб пояснити щось їй важко....навіть старатися не можливо знає своє і все (
Молодая и поэтому глупая. Жизни не видала.

Можливо,але життя бумеранг.....бути всяке може...і не дай Бог їй з таким стикнутися

Грайте на випередження,вона вам дала бонус у вигляді попередження про можливі ускладнення,тепер Ваш хід

Це точно ускладнити їй життя ....
На даний момент або вона Вам або Ви їй,і Ви тут не винні, користуйтеся моментом,іншого може не бути і на Вас спустять всіх собак,а як говорити з керівниками тут є купа шаблонів,або по своєму,але не пускайте на самотьок!!!

На даний момент або вона Вам або Ви їй,і Ви тут не винні, користуйтеся моментом,іншого може не бути і на Вас спустять всіх собак,а як говорити з керівниками тут є купа шаблонів,або по своєму,але не пускайте на самотьок!!!
А можна у двох словах як говорити з керівниками?бо щось важко у своїй голові щось скласти(

А Вы ей скажите, что записали этот с ней разговор на диктофон! Но с администрацией советую все же поговорить! Рано или поздно на них выйдет кто то из шараг, лучше действовать на опережение!)

Потрібно знати Вашу ситуацію хоч трохи,а на форумі пошукайте в розділі підготовки рідних

Yulja, Сейчас не вспомню! Возможно кто то подскажет! Но на форуме была целая тема для работников сферы образования)))

Ненавижу гнилых и фальшивых людей, но такие всегда (часто они пытаются это скрыть) есть в коллективах, особенно бабских, и это печально

Так немає.....але мозок винести можуть ((((
Ви, напевно, недавно на форумі.
Я, коли ще не усвідомила насправді з ким і чим маю справи (я про мфо), також з впевненістю нікому не могла сказати, що це шахраї!!! Мені було соромно, і весь час здавалось, що мені ніхто не повірить, і взнає, що я боржниця.
Вийти із ситуації допомогло розуміння, що серед моїх колег, друзів та знайомих - у мене класна репутація, і ніхто б ніколи не подумав, що я можу в таке влізти.
Висновок: усвідомити, що мфо - ДІЙСНО ШАХРАЇ, і мати сміливість про це росказати!
Виходи два: або йти на випередження і йти до начальства, або після єдиної спроби розмови з сукоюбухгалтершою забити на неї болт. Як комусь роскаже - включаєте мороз і здивування на обличчі.
Тільки Ваша впевненість може бути Вашим другом в цій нелегкій ситуації

Вот такі справи(
Що ви порадите?
Розкажіть ваші думки....
Скажите дирекции школы что вас достают мошенники,они неизвестным образом нашли номер бухгалтера и ее терроризируют,и что она обещала дать им телефоны ваших начальников и это скажется на работе школы,я думаю они примут меры.

Назад
Угорі