Проблемы с МФО, проблемы в семье. Вот так!

• Автор теми Автор теми Artur King
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 199
  • Перегляди Перегляди 6K
Подпишусь под каждым словом!!!!Так должно быть!
А ще є сім'і в яких чоловік або жінка не рахуються з думкою іншоі половинки....тоді з'являються косяки між обома...І тут дуже важко щось комусь доказувати і розказувати...

Так буде. Про Карибські острови? вже другий рік слайд перед очима тримаю?. Якщо я буду там, значить все в шоколаді??
А я в Париж хочу...
Хочу селфнутся возле башни....

И колбасы сейчас очень хочу...
Капченую...
:cray:

Так Ви праві, дійсно самі винні, бо сліпі, навіть коли нам очі розкривають, ми їх закриваємо ще сильніше. І у висновку, чим далі в ліс ідем, тим більше дров ламаєм + зламуємося самі (самоцінка занижена, від життя не те що задоволення, бажання далі жити не має. Живеш, бо треба, бо діти. Та що казати, в Україні я думаю аналогічна ситуація у кожної 5 жінки)
А зачем такое насилие над своей собственной душой, над своей жизнью? Во имя какой высокой цели?

А зачем такое насилие над своей собственной душой, над своей жизнью? Во имя какой высокой цели?
Багато бояться що діти без батька ростимуть,дехто боіться що один залишиться і більше не знайде пару собі.Різні причини бувають....а хтось просто терпе...

А я в Париж хочу...

Капченую...
Читаю і думаю, наскільки паскудне наше життя, що навіть нещасної ковбаси не можемо собі дозволить. Капець.
Але, не падайте духом я Вас заспокою. В ковбасі не має якісного м*яса, хіба що ту рябовську пофарбовану, проароматизовану курку додадуть. А ми - за здорове харчування

Багато бояться що діти без батька ростимуть,дехто боіться що один залишиться і більше не знайде пару собі.Різні причини бувають....а хтось просто терпе...
От наприклад я, на 3 групі інвалідності + 2 дітей. Старша вже навчається в університеті, на платному. Добре, що хоч навчання дитині оплачує і на тому дякую

Причины разные, а жизнь - одна, и черновиков у нее нет, не перепишешь. Жить с потворой, не видеть ничего хорошего, а там и старость с болячками, а там и гроб..
Я когда такое читаю, мне плакать хочется. У нас самое ценное - не отношения, не деньги, ни, даже, люди - сама жизнь...

Читаю і думаю, наскільки паскудне наше життя, що навіть нещасної ковбаси не можемо собі дозволить. Капець.
Але, не падайте духом я Вас заспокою. В ковбасі не має якісного м*яса, хіба що ту рябовську пофарбовану, проароматизовану курку додадуть. А ми - за здорове харчування

От наприклад я, на 3 групі інвалідності + 2 дітей. Старша вже навчається в університеті, на платному. Добре, що хоч навчання дитині оплачує і на тому дякую
Тут судити важко....в мене подруга однокласниця вийшла заміж.Були щасливі,син родився.А потім щось змінилося у іх сім'і.Вона ніколи не розповідала про розлучення.А коли зустрілися за кавою,то сказала що він мене морально задавив і я здалася....відмовляла собі в усьому,нічого не купувала собі.Я не знаю про іх матеріальний стан ....зараз вона ожила....

Тут судити важко....в мене подруга однокласниця вийшла заміж.Були щасливі,син родився.А потім щось змінилося у іх сім'і.Вона ніколи не розповідала про розлучення.А коли зустрілися за кавою,то сказала що він мене морально задавив і я здалася....відмовляла собі в усьому,нічого не купувала собі.Я не знаю про іх матеріальний стан ....зараз вона ожила....
Ооо.. Знакомая ситуация!
Это моя старая жизнь.

ну такая ситуевина сейчас сплошь и рядом!

Причины разные, а жизнь - одна, и черновиков у нее нет, не перепишешь. Жить с потворой, не видеть ничего хорошего, а там и старость с болячками, а там и гроб..
Я когда такое читаю, мне плакать хочется. У нас самое ценное - не отношения, не деньги, ни, даже, люди - сама жизнь...
Причини різні а життя одне це зрозуміло....але багато бояться руйнувати те що є...

А я в Париж хочу...

Капченую...
Так захотелось сделать самые лучшие в мире бутерброды, с колбасой копченой! для Вас. ?

реально капец.меня взрывает просто.есть дите и нет денег-иди заработай.не можешь заработать-не рожай

Причини різні а життя одне це зрозуміло....але багато бояться руйнувати те що є...
А что есть? Подобие семьи, подобие отношений? Я знаю, как это подобие исчезает в один день.
Это когда ты так живёшь, и сам себе придумываешь, что всё в порядке, можно и себя обманывать, не только других - и, приплыли : тяжёлый и нехороший диагноз, и нет уверенности, что через год ты будешь топтать травку... О, тогда открываются глаза, и понимаешь, сколько б тебе не отмерили - ты не хочешь видеть э т о, слышать э т о, и где силы берутся прекратить...

ну такая ситуевина сейчас сплошь и рядом!
Я думаю причина в тому мабуть що люди не чують одне одного...Кожен хоче показати своє я,ми не думаємо про почуття іншого..Як каже у мене тато кохання це під воротами обнімашки а потім життя ....зі всіма іі прєлєстями...але додому ми повинні іти не тому що треба,а тому що чекають.Істи готувати не тому що треба,а тому що в мене сім'я і це головне...Люди ламаються.Хз в чому причина......Всі хочуть гарно жити і матеріально і морально,але робити для цього нічого не хочуть.В тата друг женив доньку .Щикарне весілля.Все є...від слова є...вони полетіли на відпочинок разом після весілля а прилетіли окремо....і розлучилися...

Знаешь,а надо не бояться и снять вовремя розовые очки и оценить ситуацию...Я помню этот момент..Я была в шоке,от мысли что это моя жизнь и я так "должна" дальше жить.На следующий день я ушла.
Я не жалею ни капли...
Теперь, благодаря МФО и форуму у меня новая счастливая жизнь..

А что есть? Подобие семьи, подобие отношений? Я знаю, как это подобие исчезает в один день.
Это когда ты так живёшь, и сам себе придумываешь, что всё в порядке, можно и себя обманывать, не только других - и, приплыли : тяжёлый и нехороший диагноз, и нет уверенности, что через год ты будешь топтать травку... О, тогда открываются глаза, и понимаешь, сколько б тебе не отмерили - ты не хочешь видеть э т о, слышать э т о, и где силы берутся прекратить...
Згодна 100%%%%%%.
Основна причина чому сидять це діти...і вже ідуть тоді коли вже є тільки образ сім'і а не сама сім'я....
Знаешь,а надо не бояться и снять вовремя розовые очки и оценить ситуацию...Я помню этот момент..Я была в шоке,от мысли что это моя жизнь и я так "должна" дальше жить.На следующий день я ушла.
Я не жалею ни капли...
Теперь, благодаря МФО и форуму у меня новая счастливая жизнь..
Це дуже добре що ти змогла так себе налаштувати і налаштуватися на зміни.....Головне питання в голові перед таким кроком А що далі буде?

Чем ценна жизнь в которой нет никого? И когда человек один на один со своей жизнью полной дерьма, не здоровья и бедности?

Назад
Угорі