Про те як корисно думати своєю головою.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kredit_s

✩ Premium ✩
Дописи
1522
Реакції
2484
Бали
5480
Kredit_s не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На форумі багато прихильників не писати запити і скарги. Мовляв це лишня трата часу. І юристи заробляють бабло.
Мол все одно, Єдине що вони можуть добитися - це Списання штрафів - а тіло кредиту і саме мфо запропонує через півроку.
Єдине що юристів потрібно підключати коли буде суд чи виконавчий напис.
Так от на мою думку, ця стратегія правильна коли ти не робив платежів та пролонгацій.
Але , якщо в людини було багато пролонгацій. То грамотний запит, може привести, до того що кредит закриють або навіть якісь кошти повернуть.
І навіть більше того режим ігнорування в цьому випадку грає проти зайомщика. Тому що терор триває і більше того - людину можуть чекати витрати На юриста для захисту в суді, а це точно не дёшево.
Тому думайте своєю головою. Тому що кожна ситуація індивідуальна.

На форумі багато прихильників не писати запити і скарги. Мовляв це лишня трата часу. І юристи заробляють бабло.
Мол все одно, Єдине що вони можуть добитися - це Списання штрафів - а тіло кредиту і саме мфо запропонує через півроку.
Так от на мою думку, ця стратегія правильна коли ти не робив платежів та пролонгацій.
Але , якщо в людини було багато пролонгацій. То грамотний запит, може привести, до того що кредит закриють або навіть якісь кошти повернуть.
І навіть більше того режим ігнорування в цьому випадку грає проти зайомщика. Тому що терор триває і більше того - людину можуть чекати витрати На юриста для захисту в суді, а це точно не дёшево.
А Вы лично, отправили запросы в мфо?

Вы мне гарантируете,что после запроса мне закроют кредит ( не говорю о переплатах))? Вы мне гарантируете,что это мне поможет и вдруг чего не сыграет в суде как признание договора? Есть гарантии?

Вы мне гарантируете,что после запроса мне закроют кредит ( не говорю о переплатах))? Вы мне гарантируете,что это мне поможет и вдруг чего не сыграет в суде как признание договора? Есть гарантии?
О каких гарантиях речь? :facepalm:

не плохая реклама для юристов....

Без юристов - плохо было.
С юристами - плохо.
Примерно выглядит как "то х..й короткий, то рубаха длинная"

Дивлячись, які у вас вихідні дані
А Вы лично, отправили запросы в мфо?
Да. І після одного кредит закрили. Скан я Скидав. Запити писав сам.

С юристами - плохо.
Правильно человек сам решает нужен юрист или нет...Но в последнее время некоторые юристы...прям из кожи лезут рекламируя себя и запросы. И очень часто не дают возможности новичкам подумать как следует. ....

Правильно человек сам решает нужен юрист или нет...Но в последнее время некоторые юристы...прям из кожи лезут рекламируя себя и запросы. И очень часто не дают возможности новичкам подумать как следует. ....
Это их гражданское право)

есть выражение:два юриста -- три мнения....

Человек в который раз пытается доказать ,что надо делать запросы...но гарантировать,что это поможет естественно не может. Мож поможет,а может и нет..
Ви приходите до лікаря. Він ставить і діагноз і лікує. Але навіть попри правильне лікування іноді бувають і летальні випадки

С юристами - плохо.
С юристами хорошо,встречать надписи и суды!
В этом,они наша потдержка и опора!

Это их гражданское право)
Я пришла на форум в ноябре....и такого количества юристов и из мнения....слава Богу не было....было время прийти в себя ,обдумать и решить как дальше быть....А сейчас в каждой теме юрист...

Я пришла на форум в ноябре....и такого количества юристов и из мнения....слава Богу не было....было время прийти в себя ,обдумать и решить как дальше быть....А сейчас в каждой теме юрист...
А в ноябре 2018 аж пищали, что нужны юристы ;)

Ви приходите до лікаря. Він ставить і діагноз і лікує. Але навіть попри правильне лікування іноді бувають і летальні випадки
Я могу выбрать врача,больницу,город куда обращаться и обращаться ли мне.... На даном форуме площадь маленькая....а вас много

Будет срач - снесу тему нах** и всех любителей разводить срач отправлю в бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі