Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Orusia89, мені здається що кредит+ так як та неромальна вищала до мене щоб я в керівника попросила фінасову допомогу, але коли я спитала як це зробити то вона не знає. Ну короче все що не питала іі вона просто зразу вищит що оплатіть. Це при тому що тіло 5000, заплатила вже 5500
Orusia89, мені здається що кредит+ так як та неромальна вищала до мене щоб я в керівника попросила фінасову допомогу, але коли я спитала як це зробити то вона не знає. Ну короче все що не питала іі вона просто зразу вищит що оплатіть. Це при тому що тіло 5000, заплатила вже 5500
Orusia89, а я сьогодні в приват ходила і що саме цікаво, що приват фоткав мене з паспортом в руці. Ось тепер хай мфо докажуть що це я ім фото скинула, а не вони самі в приват взяли
Marka, Да, да согласна с вами, я раньше работала в одной фирме, с нами в одном коридоре занимали помещения одна мфо-шная или коллекторная организация ,точно не скажу, потому что я раньше не была связана с ними, и о этих чмошных организаций я поверхностно знала, так вот, этих уп*рей было порядка 70 чел., они настолько все были замкнуты, скрыты, все экономные даже можно сказать жадные , вечно считали эти копейки( мы в перерыве ходили в одну столовую обедать ) , хотя и были такие что и не очень экономили, но это единицы, вечно какие-то дерганые, зато если что-то не так так рот открывали ..... а по - виду их даже бы не сказала чем они занимаются " божьи одуванчики"....
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.