Про банковскую тайну

• Автор теми Автор теми Edward95
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
  • Теґи Теґи
    кредитплюс
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Orusia89, мені здається що кредит+ так як та неромальна вищала до мене щоб я в керівника попросила фінасову допомогу, але коли я спитала як це зробити то вона не знає. Ну короче все що не питала іі вона просто зразу вищит що оплатіть. Це при тому що тіло 5000, заплатила вже 5500

Orusia89, мені здається що кредит+ так як та неромальна вищала до мене щоб я в керівника попросила фінасову допомогу, але коли я спитала як це зробити то вона не знає. Ну короче все що не питала іі вона просто зразу вищит що оплатіть. Це при тому що тіло 5000, заплатила вже 5500
Короче капєц казали що вони на роботу не дзвонять

Orusia89, ну тоді не знаю, в мене іх багато. Просто ці тільки такі приставучі все щоб керівник допоміг наполягали. Ну короче весело

Orusia89, а я сьогодні в приват ходила і що саме цікаво, що приват фоткав мене з паспортом в руці. Ось тепер хай мфо докажуть що це я ім фото скинула, а не вони самі в приват взяли
подождите!!!приват всегда фоткает с картой

Marka, Да, да согласна с вами, я раньше работала в одной фирме, с нами в одном коридоре занимали помещения одна мфо-шная или коллекторная организация ,точно не скажу, потому что я раньше не была связана с ними, и о этих чмошных организаций я поверхностно знала, так вот, этих уп*рей было порядка 70 чел., они настолько все были замкнуты, скрыты, все экономные даже можно сказать жадные , вечно считали эти копейки( мы в перерыве ходили в одну столовую обедать ) , хотя и были такие что и не очень экономили, но это единицы, вечно какие-то дерганые, зато если что-то не так так рот открывали ..... а по - виду их даже бы не сказала чем они занимаются " божьи одуванчики"....

@@@@@@@@ NAV, Мне надо бьlло донести документьl. Вносили фото документов в базу, вот и фоткали с паспортом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі