Tina1980
Форумчанин
- Дописи
- 277
- Реакції
- 180
- Бали
- 5125
Tina1980 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я пока в личку не могу.Буду на сайт
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я пока в личку не могу.Буду на сайт
Я теж в шоці. Брала в компаніі Єврогроші 9 700грн, сплатила пролонгаціями 30 756грн. Потім не мала чим платити нарахували штраф і пеню 83 500грн. За три місяці. І тепер погрожують жостко. В соцмережах навіть. Жах.Те нормально предлагают я уже закрыла 12 мфо из 24 а остальные на какой то период созреют и предложат нормальный вариант главное выждать это время Я сразу тоже с ума сходила искала деньги платила а сейчас звонят уже колекторы а мне пофиг та задолбывают но если я не заплатила мфо то где взять им платить с 3000 тис . 27000тис
а кто нибудь слышал о банкротстве физлицЯ теж в шоці. Брала в компаніі Єврогроші 9 700грн, сплатила пролонгаціями 30 756грн. Потім не мала чим платити нарахували штраф і пеню 83 500грн. За три місяці. І тепер погрожують жостко. В соцмережах навіть. Жах.
Ні не чула. Компанія Єврогроші сьогодні обдзвонила всіх моіх колег на роботі іхню рідню теж через мій борг. Що робити хто підкаже?а кто нибудь слышал о банкротстве физлиц
в разделе "Законодательство".а кто нибудь слышал о банкротстве физлиц
Працюю у школі. Не плачу з листопада 2018 5 місяців і вони нарахували мені 84000грн боргу. І тепер терор страшний, і колегам, і іхнім рідним і іхнім дітям усім підряд. Хто підкаже що робити?
А вы с ними не общались? Ну это же маразм просто 83 000. Они же понимают тоже что им платить такое никто не будет. В нацком писали? Или в суд подавайте. Наши юристы помогут. Ужас простоПрацюю у школі. Не плачу з листопада 2018 5 місяців і вони нарахували мені 84000грн боргу. І тепер терор страшний, і колегам, і іхнім рідним і іхнім дітям усім підряд. Хто підкаже що робити?
Писать жалобы в нацкомфин и киберполицию, и вам и вашим коллегам особенноПрацюю у школі. Не плачу з листопада 2018 5 місяців і вони нарахували мені 84000грн боргу. І тепер терор страшний, і колегам, і іхнім рідним і іхнім дітям усім підряд. Хто підкаже що робити?
Вже написала куди тільки змогла. І на Урядову гарячу лінію, і кіберпрліцію і Нацком і тиша. Нічого не відбувається. Обірвала телефон поліціі написала заяву, і нічого. Скоро роботи не стане.Писать жалобы в нацкомфин и киберполицию, и вам и вашим коллегам особенно
Я з ними спілкувалась при тілі 9700, я споатила пролонгаціями 30756, і ще мені нарахували таке. Вони списували мені з 84000до 54000 але кошти я таких не маю тому не сплатила і суму стала така як була. Звернулася уже у всі інстанціі, але поки що тиша. А мене і далі душать, сім'я від мене відвернулась, колеги теж.А вы с ними не общались? Ну это же маразм просто 83 000. Они же понимают тоже что им платить такое никто не будет. В нацком писали? Или в суд подавайте. Наши юристы помогут. Ужас просто
Самі їм подзвоніть і скажіть що вони вас дістали і ви самі в суд них подаєте. У мене попускались після цього.Вже написала куди тільки змогла. І на Урядову гарячу лінію, і кіберпрліцію і Нацком і тиша. Нічого не відбувається. Обірвала телефон поліціі написала заяву, і нічого. Скоро роботи не стане.
Я з ними спілкувалась при тілі 9700, я споатила пролонгаціями 30756, і ще мені нарахували таке. Вони списували мені з 84000до 54000 але кошти я таких не маю тому не сплатила і суму стала така як була. Звернулася уже у всі інстанціі, але поки що тиша. А мене і далі душать, сім'я від мене відвернулась, колеги теж.
Чого я тільки ім не говорила. І надсилала. Вони відповідають ми до всього готові і суду і поліціі вперед. Ви маєте на це право. Ось так.Самі їм подзвоніть і скажіть що вони вас дістали і ви самі в суд них подаєте. У мене попускались після цього.
а до цього часу як себе вели?Чого я тільки ім не говорила. І надсилала. Вони відповідають ми до всього готові і суду і поліціі вперед. Ви маєте на це право. Ось так.
Ніяк, телефонували кожного дня, спочатку робот потім співробітники. Потім смс. І оце вже другий тиждень тероризують людей, і мене. З моєю мамою розмовляють ввічливо, пояснюють ій краще заплатіть інакше приідемо і втопимо вас у річці. Але люди, які 83000 я й так ім все сплатила. Що буде далі боюсь подумати.а до цього часу як себе вели?
а до цього часу як себе вели?
і так 5 місяців?Ніяк, телефонували кожного дня, спочатку робот потім співробітники. Потім смс. І оце вже другий тиждень тероризують людей, і мене. З моєю мамою розмовляють ввічливо, пояснюють ій краще заплатіть інакше приідемо і втопимо вас у річці. Але люди, які 83000 я й так ім все сплатила. Що буде далі боюсь подумати.
Тоді до адвоката і реально в суд. Тим часом пробуйте шукати через соцмережі тих кому так само дзвонили і погрожували що біля Вас, може колективну якусь заяву вийде написати і змусити щось робити.Чого я тільки ім не говорила. І надсилала. Вони відповідають ми до всього готові і суду і поліціі вперед. Ви маєте на це право. Ось так.
Майже. Спочатку телефонувала пані від іхньоі компаніі погрожувала приіхати і відібрати в мене дитину. Потім просто телефонувала, але я не відповідала. І от тільки зараз взялися топтати мене наповну силу. І кажуть так це наші люди вас залякують, а як інакше ви зрозумієте і ви все сплатите інакше репутація постраждає що роботу ви не знайдете ніде.і так 5 місяців?
і так 5 місяців?