Ели есть желания, но только если хорошо и хорошо подумаете писать или не писать!!!
То можете написать им письмо в 2 екземлярах ( 1 им, 1 себе оставьте как доказ на будущее) что Вы у них ничего брали и никаких обязаностей на себе не брали и никаких гражданско-правовых отношений с ТОВ.... у Вас нет и не было. Ни в коем случаи- не указывать что брали или оформляли это может повлечь за собой признания "кредитных отношений". То есть если писать, то писать что нет ничего не отношений с ТОВ, и кредита нет )
написала, только что уже сходила на почту отправила
итоговый вариант получился такой (вдруг кому пригодится). может и не идеально, но як є
26.03.2020 року мною, (ПІБ), було отримано претензію на погашення боргу від ТОВ «Алекскредит» за договором про надання кредиту №......
Я заперечую проти даної претензії, так як договір з ТОВ «Алекскредит» мною не заключався.
Також вважаю вимоги, зазначені у претензії, безпідставними та нічим не вмотивованими.
У відповідь, прошу надати документальне підтвердження ідентифікації мене як сторони правовідносин з ТОВ «Алекскредит»:
1. Доказ того, що (дата) я зареєструвалася на веб-сайті
Alexcredit.ua в мережі Інтернет.
2. Доказ того, що саме я пройшла ідентифікацію та верифікацію особи (заповнила анкету-заяву з зазначенням ПІБ, даних паспорту, РНОКПП, місця проживання, місця реєстрації, зазначила реквізити картки для отримання кредиту).
3. Доказ того, що я (дата) здійснила акцептування кредитного договору, шляхом надсилання електронного повідомлення, підписаного електронним підписом одноразовим ідентифікатором.
4. Доказ того, що (дата) саме я використала «одноразовий ідентифікатор» для підписання договору.
5. Належним чином завірену копію договору №....... з додатками.
6. Розрахунок заборгованості за кредитним договором №.......