Преміум Актив і скарги

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 6K
І мені , будь ласка, зразок скиньте. Бо оточення на автодозвоні 2 добу.

І мені , будь ласка, зразок скиньте. Бо оточення на автодозвоні 2 добу.
У вас оточення...а мені скинули смс з погрозами.І написали буде обзвон.І список сусідів....Половини з перерахованих вже як років 7-8 нема в живих . в них нема нічого святого.Звідки вони інфу черпають хз.Але те що пришиблині,то це зрозуміло вже.

У вас оточення...а мені скинули смс з погрозами.І написали буде обзвон.І список сусідів....Половини з перерахованих вже як років 7-8 нема в живих . в них нема нічого святого.Звідки вони інфу черпають хз.Але те що пришиблині,то це зрозуміло вже.
та пришиблені. У колег другу добу по 80-100 дзвінків вдень і вночі

Вы отреагировали на сообщение? Или не отвечали?

Фіг його знає...Не хотілося звісно..Ну а там як вийде
А как давно вас продали? У меня они тоже проснулись, ночами звонят с новых номеров, но окружение пока молчит, или им не звонят, или забили болт

В киберполицию сегодня написал+скрины, записи разговоров на почту им кинул, посмотрим что получится. Если есть образец заявы в НБУ, буду благодарен))

Я написал жалобу на Примиум в НБУ в тот же день, как получил от них первое сообщение.
МОжна будь ласка зразок
Допоможіть хтось зразком в НБУ
Стосовно переплат!Щоб розглянули усі договори на іх законність!Кредит каса,бистро займ,форза.Будь ласка знаю що багато є інформаціі!Нічого в голову не лізе!Ще й в лікарні тиск трохи піднявся!

Останнє редагування:
А можно мне пожалуйста образец ? очень нужно.
У вас ещё не активна переписка. Не могу выслать вам сообщение
МОжна будь ласка зразок
Допоможіть хтось зразком в НБУ
Стосовно переплат!Щоб розглянули усі договори на іх законність!Кредит каса,бистро займ,форза.Будь ласка знаю що багато є інформаціі!Нічого в голову не лізе!Ще й в лікарні тиск трохи піднявся!
У вас ещё не активна переписка. Не могу выслать вам сообщение

Назад
Угорі