Всім привіт. Маю дуже цікаву історію з даною компанією . Думаю вас це зацікавить і навіть десь потішить.
Маю досить чимало кредитів в різних мфо ( чорний пояс 100% мій ) . З недавніх пір переписав все майно та й поїхав закордон. Ну і звісно ж взяв в данній компанії далеко не вперше кредит на суму 1000 ЮСДТ ( тобто доларів ) проте що було дивно так це що я зайшов перевірити відсотки які вони пропонують але не подавав заявку, після чого протягом дня мені прийшло повідомлення підпишіть договір, вам погоджено . Ну я вирішив знову покрутити рулетки на якій жодної виграшної позиції та й зайшов і підписав договір, не особливо звертаючи на умови договору тай як я їх і так знав на пам’ять, після цього відбулося диво мені на крипто гаманець прийшли 1000 юсдт чистими, що не повинно було бути так як вони з тіла беруть відсоток за переказ типу

Мерзота . Я відразу смикнув що тут щось не те і зайшов до кабінету перевірити умови договору і тиба диво в договорі проставлені нулі по відсотку по пені по штрафах і так далі, тобто проще кажучи жодних відсотків і сплат для них, а в графіку погашення теж стоїть лише тіло, ну я спочатку подумав може глюк який, потім перевірив декілька разін протягом пари днів і жодних змін. Закінчилося все тим що я вийшов в просрочку вони не могли додзвониться до мене лише написали один раз в вайбер типу мій менеджер з їхнього найкрутішого біт клаб

завжди посміхає те як вони це преподносять це звісно само іронія, я з нього трішки без грубощів познущався після чого ще добавив ну дзвоніть якщо буде сумно я буду радий поспілкуватися і він сказав ми вам більше не подзвонимо . Тиждень просрочки приїхали додому до батьків, батьки знали що в мене час від часу проблеми та й в обіду себе не дадуть, вирішилось все іншим чином закриваю тіло потрохи, соромно звісно що з допомогою батьків проте в мене є чудова робота і я отримав дійсно задоволення від того як воно горить всі суєтяться . Хтось однозначно по шапці получе за такий збій