Представники BitCapital приїздили до батьків додому

В те що Ви вірете ,то таке собі ,а запитання хіба не вистачило мізків хоч там не взяти :dntknw:

Я в 2019 закончил набирать долги в мфо. Эти меня просто веселят.
Хотя чисто спортивного интереса ради можно было бы не вернуть, а то коллектора звонить совсем перестали. Скучно.

Та то стопудняк виїздний відділ Фінсфери, вони так погрожують, що певен, шо там назбиралась ціла охапка яка й іншим конторам помагає

Приехали людишки от конторы без лицензии, на которых куча заяв в СБУ и полицию? Наверное еще и с надписью своей шараги на авто, чтоб им точно ноги повыдергивали

Приехали людишки от конторы без лицензии, на которых куча заяв в СБУ и полицию? Наверное еще и с надписью своей шараги на авто, чтоб им точно ноги повыдергивали
Само собой. Р - реклама

Само собой. Р - реклама
Реклама должна быть правильной тогда.

1726991262179.webp

Раніше вже писали що також були два пасажира що приїхали на адресу по прописці

Тут такі кулсторі стабільно по декілька разів на рік вспливають))) Саме цікаве, шо завжди від новорегів, і завжди вони пропадають через 3-5 повідомлень:acute:

Приїхали додому?
100% пише представник Bit Capital 😂😂😂😂😂😂
Не ведіться на ту історію
По перше 1000 USDT точно би не прийшли в повному обсязі так як там комісія.
По друге залякувати але пниїдуть додому,це для того щоб зараз всі побігли платити бігом.
Якщо це не так нехай скине скрін😂😂😂😂
Всім привіт. Маю дуже цікаву історію з даною компанією . Думаю вас це зацікавить і навіть десь потішить.
Маю досить чимало кредитів в різних мфо ( чорний пояс 100% мій ) . З недавніх пір переписав все майно та й поїхав закордон. Ну і звісно ж взяв в данній компанії далеко не вперше кредит на суму 1000 ЮСДТ ( тобто доларів ) проте що було дивно так це що я зайшов перевірити відсотки які вони пропонують але не подавав заявку, після чого протягом дня мені прийшло повідомлення підпишіть договір, вам погоджено . Ну я вирішив знову покрутити рулетки на якій жодної виграшної позиції та й зайшов і підписав договір, не особливо звертаючи на умови договору тай як я їх і так знав на пам’ять, після цього відбулося диво мені на крипто гаманець прийшли 1000 юсдт чистими, що не повинно було бути так як вони з тіла беруть відсоток за переказ типу 😂😂😂Мерзота . Я відразу смикнув що тут щось не те і зайшов до кабінету перевірити умови договору і тиба диво в договорі проставлені нулі по відсотку по пені по штрафах і так далі, тобто проще кажучи жодних відсотків і сплат для них, а в графіку погашення теж стоїть лише тіло, ну я спочатку подумав може глюк який, потім перевірив декілька разін протягом пари днів і жодних змін. Закінчилося все тим що я вийшов в просрочку вони не могли додзвониться до мене лише написали один раз в вайбер типу мій менеджер з їхнього найкрутішого біт клаб 😂😂😂 завжди посміхає те як вони це преподносять це звісно само іронія, я з нього трішки без грубощів познущався після чого ще добавив ну дзвоніть якщо буде сумно я буду радий поспілкуватися і він сказав ми вам більше не подзвонимо . Тиждень просрочки приїхали додому до батьків, батьки знали що в мене час від часу проблеми та й в обіду себе не дадуть, вирішилось все іншим чином закриваю тіло потрохи, соромно звісно що з допомогою батьків проте в мене є чудова робота і я отримав дійсно задоволення від того як воно горить всі суєтяться . Хтось однозначно по шапці получе за такий збій 😂
Ось це дурнуватий біт капітал і пише не ведіться 😂😳😂😂Лушпіні

Тут такі кулсторі стабільно по декілька разів на рік вспливають))) Саме цікаве, шо завжди від новорегів, і завжди вони пропадають через 3-5 повідомлень:acute:
И ни разу почему-то не приехали к авторитетному форумчанину.
Наверное боятся)))

По друге залякувати але пниїдуть додому,це для того щоб зараз всі побігли платити бігом.

Друже Ваше право мені вірити чи ні, проте не треба стверджувати і наговарювати. Як раз готую свою історію зі списком мфо і буду розгрібатись, так що далі буде ) . Ні в якому разі не хтів своєю історією когось прилякати, для мене навпаки це було смішно, а якщо комусь від цього тепер страшно ти це дивно бо що вони то можуть ? По харошому можна на них поліцію викликати та й все

Друже Ваше право мені вірити чи ні, проте не треба стверджувати і наговарювати. Як раз готую свою історію зі списком мфо і буду розгрібатись, так що далі буде ) . Ні в якому разі не хтів своєю історією когось прилякати, для мене навпаки це було смішно, а якщо комусь від цього тепер страшно ти це дивно бо що вони то можуть ? По харошому можна на них поліцію викликати та й все
Надайте скрін якщо ви говорите правду про те що вам особисто зайшло 1000$ та хочаб з кабінету скільки ви вині і тд?
А то у вас тільки є що вам видали,а те що ви вині і скільки нарахувало по 0????
Хах)
Це дивно ні?

Найкращим доказом би було скрін із зарахуванням коштів на карту. Із годинами зарахування, тоді це би поміняло трохи думки форумчан

гарна стпроба біточек:попкорн:
а у хлопців з виїздної группи англійський акцент був?

Відверто скажу, хочте вірте хочте ні ) . Зареєструвався лише для того щоб написати дану історію, на форумі лише другий день взагалі в режимі читання.
Ну,то добре. Але з Вашої історії видно,що батьки повелися на їх залякування,і Ви це дозволили? Це вкид,чи що? Біти заплатили за цей комент? Вони тут взагалі нелегальні,і за приїзд додому вже мали б бути заарештовані! Все ,що вони можуть,то пробивати номери і надзвонювати.

Ого, у мене 5 міс прострочки , обіцяли на сірому жигулі приїхати, але певно розвалився по дорозі🤷
Як? 5 місяців прострочки? Скажіть,як?

Я в 2019 закончил набирать долги в мфо. Эти меня просто веселят.
Хотя чисто спортивного интереса ради можно было бы не вернуть, а то коллектора звонить совсем перестали. Скучно.
Так повеселите себя и нас))

В те що Ви вірете ,то таке собі ,а запитання хіба не вистачило мізків хоч там не взяти :dntknw:

Теж ,така собі історія ,х*р ВамАнеПовірили ,вже цілий рік їдуть ,їдуть і ніяк ,ні один сарай не доїхав

А ,Вам скажу більше читайте літератури ,в розвідку Вас не візьмуть ,Вам не повірили і письменник з Вас ніякий :acute:
😉

тю це сам колектор зареєструвався і вирішив мабуть пристрашити дурників, які в його історію повірять.
смішно.

зустріли тцк по дорозі мабуть 😁
100%

Дякую що нагадала,так і не привезли :rolleyes: 🤔 😂
Обожнюю цей форум!🫠

Верю. Я поверил. Теперь боюсь, что и ко мне приедут. Ага
И я боюсь,дрожу прост. Но пока что только гонят звоночки ,и нарываются на тех,на кого не надо. На тех ,кто их телефонию выкупит и пришлет туда ,где они нычутся,свою веселую машинку.

Может и приехали, а может и бред. Так как мне обещали тоже они, готов был принять как положено с арматурой и баллончиком слезоточивого газа, блок постов и т д нету вокруг нигде, центр мегаполиса, не доехали, может навигатор сломался. У меня с марта месяца просрочка, получается уже полгода. 500 юсдт взято, ничего отдавать этим чепушилам ни собираюсь и никому не советую. Звонили там чуть родне, сказал слать в лес 🌳, хорошо что не мнительные и меня слушают, знают что херни не посоветую.
Поддерживаю!

Та полюбе. Мені вони чесно кажуть: будемо бісити твоє оточення,залякувати,щоб вони бісили і лякали тебе. Так і кажуть.

Останнє редагування:
Назад
Угорі