Представники BitCapital приїздили до батьків додому

:smile: О,я і не бачив цієї "історії". Веселі хлопчики однако,ці біти. Але фантазія як і у інших калів,нічим не краща. Мабуть відсотків 80 мфо і калів лякають "виїзними групами" і "юридичним відділом"

:smile: О,я і не бачив цієї "історії". Веселі хлопчики однако,ці біти. Але фантазія як і у інших калів,нічим не краща. Мабуть відсотків 80 мфо і калів лякають "виїзними групами" і "юридичним відділом"
Ще вже є «Відділ інтенсивного стягнення заборгованості» 😁

Скоріш за все, сьогодні ці відділи активізувались 🤣
У мене цих "відділів" штук 100 було,якщо враховувати всіх калів,яким мфчмошки за 6 років продавали :lol: .
Але із геть хворих тільки вони залишилися. Може скоро закрию,як тіло запропонують ближче до зп, щоб не напрягався так їх "відділ".

Всім привіт. Маю дуже цікаву історію з даною компанією . Думаю вас це зацікавить і навіть десь потішить.
Маю досить чимало кредитів в різних мфо ( чорний пояс 100% мій ) . З недавніх пір переписав все майно та й поїхав закордон. Ну і звісно ж взяв в данній компанії далеко не вперше кредит на суму 1000 ЮСДТ ( тобто доларів ) проте що було дивно так це що я зайшов перевірити відсотки які вони пропонують але не подавав заявку, після чого протягом дня мені прийшло повідомлення підпишіть договір, вам погоджено . Ну я вирішив знову покрутити рулетки на якій жодної виграшної позиції та й зайшов і підписав договір, не особливо звертаючи на умови договору тай як я їх і так знав на пам’ять, після цього відбулося диво мені на крипто гаманець прийшли 1000 юсдт чистими, що не повинно було бути так як вони з тіла беруть відсоток за переказ типу 😂😂😂Мерзота . Я відразу смикнув що тут щось не те і зайшов до кабінету перевірити умови договору і тиба диво в договорі проставлені нулі по відсотку по пені по штрафах і так далі, тобто проще кажучи жодних відсотків і сплат для них, а в графіку погашення теж стоїть лише тіло, ну я спочатку подумав може глюк який, потім перевірив декілька разін протягом пари днів і жодних змін. Закінчилося все тим що я вийшов в просрочку вони не могли додзвониться до мене лише написали один раз в вайбер типу мій менеджер з їхнього найкрутішого біт клаб 😂😂😂 завжди посміхає те як вони це преподносять це звісно само іронія, я з нього трішки без грубощів познущався після чого ще добавив ну дзвоніть якщо буде сумно я буду радий поспілкуватися і він сказав ми вам більше не подзвонимо . Тиждень просрочки приїхали додому до батьків, батьки знали що в мене час від часу проблеми та й в обіду себе не дадуть, вирішилось все іншим чином закриваю тіло потрохи, соромно звісно що з допомогою батьків проте в мене є чудова робота і я отримав дійсно задоволення від того як воно горить всі суєтяться . Хтось однозначно по шапці получе за такий збій 😂
Обдолбаный мфочмошник?

Це ми говорили про «вигадані» відділи, якими лякають МФО клієнтів.
У Бітів він один - відділ тероризму та погроз 😁
Так і є. Жаль,що ніякі державні органи на них не діють,бо вони ніде не зареєстровані. Але читала про таке,що людина таки їх втихомирила трохи на підставі того,що викрила людину,яка незаконно дивилася ії кредитну історію,і подала за це заяву в прокуратуру. І от тоді вони притихли. Наче б то.

Ну,то добре. Але з Вашої історії видно,що батьки повелися на їх залякування,і Ви це дозволили? Це вкид,чи що? Біти заплатили за цей комент? Вони тут взагалі нелегальні,і за приїзд додому вже мали б бути заарештовані! Все ,що вони можуть,то пробивати номери і надзвонювати.

Як? 5 місяців прострочки? Скажіть,як?

Так повеселите себя и нас))

😉

100%

Обожнюю цей форум!🫠

И я боюсь,дрожу прост. Но пока что только гонят звоночки ,и нарываются на тех,на кого не надо. На тех ,кто их телефонию выкупит и пришлет туда ,где они нычутся,свою веселую машинку.

Поддерживаю!

Та полюбе. Мені вони чесно кажуть: будемо бісити твоє оточення,залякувати,щоб вони бісили і лякали тебе. Так і кажуть.
Ну вже не 5 місяців, а 9. В мене зараз така ситуація що не до них ,їх турі лякалки х*** порівняно з тим коли хворіють діти і чоловік на нулі

Назад
Угорі