Представники BitCapital приїздили до батьків додому

Жарти жартами, але їх в серйоз ніхто не сприйняв, приїхали щось там погалділи і їх випроводили
перепрошую, вкотре забуваю уточнити... по цій конторі дуже популярним вмістом в коментарях є сума, яку нарахували чи вимагали від боржників, у вас же ж все було по "нулях" окрім тіла, скільки вимагали у Вас або ж у Ваших близьких при "візиті"?

тобто під час протермінування,і коли не могли домовитись з вами, у ваших рідних вимагали / просили / благали ті ж самі 1,000 usdt?
Так вони вимагали лише тіло, а по договору та й по ЛК там всюди нулі були, лише тіло , кажу ж збій якийсь, навіть в мінус пішли ланос треба ж заправити 😂 Хоча правда не знаю на чому вони приїхали . А якби мілку вкрали то їх би за магазином і пригорнули

Останнє редагування:
Вася, а давно все це сталося?
Маю на увазі як давно вони були у вас вдома?

Ого, у мене 5 міс прострочки , обіцяли на сірому жигулі приїхати, але певно розвалився по дорозі🤷

Ого, у мене 5 міс прострочки , обіцяли на сірому жигулі приїхати, але певно розвалився по дорозі🤷
Вони? Правда,на рожевому....
8b00d4d2cc2a5e4afb4b4ae34dbeb502.jpg

тю це сам колектор зареєструвався і вирішив мабуть пристрашити дурників, які в його історію повірять.
смішно.
зустріли тцк по дорозі мабуть 😁

Может и приехали, а может и бред. Так как мне обещали тоже они, готов был принять как положено с арматурой и баллончиком слезоточивого газа, блок постов и т д нету вокруг нигде, центр мегаполиса, не доехали, может навигатор сломался. У меня с марта месяца просрочка, получается уже полгода. 500 юсдт взято, ничего отдавать этим чепушилам ни собираюсь и никому не советую. Звонили там чуть родне, сказал слать в лес 🌳, хорошо что не мнительные и меня слушают, знают что херни не посоветую.

МАбуть треба премію як першовідкривачу. Скільки читала форум ні до кого не приїздили а ви якийсь особливий. Можливо то ТЦК приїжджало а не біти 😄

Верю. Я поверил. Теперь боюсь, что и ко мне приедут. Ага
В те що Ви вірете ,то таке собі ,а запитання хіба не вистачило мізків хоч там не взяти :dntknw:
Может и приехали, а может и бред. Так как мне обещали тоже они, готов был принять как положено с арматурой и баллончиком слезоточивого газа, блок постов и т д нету вокруг нигде, центр мегаполиса, не доехали, может навигатор сломался. У меня с марта месяца просрочка, получается уже полгода. 500 юсдт взято, ничего отдавать этим чепушилам ни собираюсь и никому не советую. Звонили там чуть родне, сказал слать в лес 🌳, хорошо что не мнительные и меня слушают, знают что херни не посоветую.
Теж ,така собі історія ,х*р ВамАнеПовірили ,вже цілий рік їдуть ,їдуть і ніяк ,ні один сарай не доїхав
Жарти жартами, але їх в серйоз ніхто не сприйняв, приїхали щось там погалділи і їх випроводили

Так вони вимагали лише тіло, а по договору та й по ЛК там всюди нулі були, лише тіло , кажу ж збій якийсь, навіть в мінус пішли ланос треба ж заправити 😂 Хоча правда не знаю на чому вони приїхали . А якби мілку вкрали то їх би за магазином і пригорнули
А ,Вам скажу більше читайте літератури ,в розвідку Вас не візьмуть ,Вам не повірили і письменник з Вас ніякий :acute:

Да, таки я пропустил. Странно только, почему двое пришли, у более другой конторы сейчас минимум четыре в основном составе

Назад
Угорі