Працівниця мфо в декреті

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 116
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Катя53, чому на ел.пошту?

Все , вже немаю сил , вже два дні кидаю , але кидала тим в кому менш більш впевнена .. Але добре подумала і скину тут .... Хай і кали читають, що їхні колишні працівники розповідають про них , ця дівчина працювала довго в одній з цих шарашок , і ось переписка, це все що я могла з неї витягнути , скидую тільки її скріни .... Мені особливо сподобалось слово колектори в кавичках і смайлик,
Потому что нет прав для просмотра фото из-за этого попросила на почту сбросить

Rammstein, і скачувала манівео і бистрозайм і нічого, за два місяці вони ще нікого незнайшли

Rammstein, а які дані в них можуть бути ,нерозумію
Та номера телефонів... Якщо дійде до того,що не потягну конкретно,то немає бажання щоб на роботу дзвонили :lol: й родині...

Rammstein що вони можуть через ті програми з плеймаркету дістати ваші номера з телефону?

Маю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради

Я не питала в якій компанії , бо вона могла щось запідозрити

Скину в приват хто хоче , бо боюсь тут викладати
Можно мне в лс?

Ugorazdilo, є вже вище дивіться

Маю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради

Киньте мені будь-ласка)

Скиньте мені.будь ласка

Карамбулька, спасибо,очень интересно!а продолжение будет?возможно она говорила какое должно быть тело кредита,чтоб мфошки в суд обратились(5000,7000 или больше)?
И вообще от чего зависят их методы воздействия на людей(кого-то постоянно достают,а других-нет),от кол-ва пролонгаций или места проживания,прописки???

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі