Натали79
Форумчанин
- Дописи
- 130
- Реакції
- 64
- Бали
- 68
Натали79 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Карамбулька, и мне скиньте пожалуйста
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Будьте так добры,сбросьте и мне так сказать набраться храбрости,спасибо.krist1nv, вам поки що не можна писати в ЛС
Скиньте мені в лічкуМаю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради
Я не питала в якій компанії , бо вона могла щось запідозрити
Скину в приват хто хоче , бо боюсь тут викладати
И мне скинте пожалуйстаИ мне скиньте пожалуйста
DinnerSupper, у вас нік цікавий ви не з Дінеро?![]()
Скинь мне в ос интересно почитатьМаю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради
ЛсСкинь мне в ос интересно почитать
Скиньте и мне почитать, пожалуйста!Маю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради
вам прислали. можно мне в личку? или на почтуКарамбулька, спасибо за смс я теперь вздохнула и расслабилпсь
здравствуйте!сбросьте мне пожалуйста,буду очень благодарнаКарамбулька, и мне скиньте пожалуйста
Можно мне переписку?)Сама пише в ФБ що не треба платити
Если можно,скиньте мне пожалуйста на почту [email protected]Маю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради