Працівниця мфо в декреті

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 116
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карамбулька

Форумчанин
Дописи
1175
Реакції
917
Бали
303
Карамбулька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сама пише в ФБ що не треба платити

Вкладення

• IMG_20190121_152906.webp
    IMG_20190121_152906.webp
    7.8 Кб · Перегляди: 180
  • Screenshot_20190121-152753.webp
    Screenshot_20190121-152753.webp
    33.3 Кб · Перегляди: 175
  • Screenshot_20190121-152633.webp
    Screenshot_20190121-152633.webp
    29.5 Кб · Перегляди: 176
Admin, так , вона ще пише там , що вона нікому не погрожувала, свята , бо як написала оцей коментар там на неї накинулись , що через таких як вона люди накладають на себе руки

а где это Вы ее нашли??

dashuk, це фейсбук ,

Карамбулька, Це вона вирішила в фейсбуці гріхи свої сповідати.Вони по ходу там всі "святі".Вони ж працюють,а ми ніщєброди портимо статистику України!!!

Интересно, а больше инфы никакой не дала. Как ведут себя,по времени когда успокаивают свои таланты

Noveli, Переключаються на нових жертв !

Интересно, а больше инфы никакой не дала. Как ведут себя,по времени когда успокаивают свои таланты
Лично меня после 2х месяцев просрочки практически не беспокоят, только роботы и факторинговое агенства пару раз в неделю

Лично меня после 2х месяцев просрочки практически не беспокоят, только роботы и факторинговое агенства пару раз в неделю

Меня тоже, у меня в некоторых уже 4 месяца посрочка, их них ни с кем не общаюсь я уже более двух месяцев) так даже смс не присылают
Только роботы звонят и ещё пару номеров, и то не каждый день .
Вот за сегодня например только 2 звонка, робот))

@Dush@Noveli, вона більше нічого не писала , бо ії почали обзивати , що вона твapb і т.д . но я їй написала а пп , хочу розпитати , но вона поки не відписала

Soni, фейсбук,

Маю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради

Я не питала в якій компанії , бо вона могла щось запідозрити

Скину в приват хто хоче , бо боюсь тут викладати

Маю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради

Я не питала в якій компанії , бо вона могла щось запідозрити
завантажуй сюди, але зайве повитирай , ну Ти вкурсі)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу