Taras
Форумчанин
- Дописи
- 68
- Реакції
- 4
- Бали
- 5065
Taras не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Карамбулька, и мне можете скинуть пж
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Давайте кидайтеМаю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради
Я не питала в якій компанії , бо вона могла щось запідозрити
Скину в приват хто хоче , бо боюсь тут викладати
чує серденько,що напевно не буде ростовщикам грошей 
Ну а вы по темам форума еще не поняли, что можете и не платить?Давайте кидайтечує серденько,що напевно не буде ростовщикам грошей
![]()
Та як сказатиНу а вы по темам форума еще не поняли, что можете и не платить?
Я буду адекватным оплачивать, взял значит нужно отдать.
декому здалось би заплатити..Ну я про це ж.Та як сказативибірково тим,хто не буде сильно діяти на нерви може й заплачу... Є пару нюансів
декому здалось би заплатити..
Просто я не знаю чого закачай був 2 проги МФО онлайн й у двох цих контор впевнений,що є мої контакти з телефону.. не маю бажання щоб до начальства дзвонилиНу я про це ж.
плачу буде багато...Це погано, ще ці МФО можуть передати контакти іншим МФО.Просто я не знаю чого закачай був 2 проги МФО онлайн й у двох цих контор впевнений,що є мої контакти з телефону.. не маю бажання щоб до начальства дзвонилиплачу буде багато...
НормальноКатя53, чому на ел.пошту?
Все , вже немаю сил , вже два дні кидаю , але кидала тим в кому менш більш впевнена .. Але добре подумала і скину тут .... Хай і кали читають, що їхні колишні працівники розповідають про них , ця дівчина працювала довго в одній з цих шарашок , і ось переписка, це все що я могла з неї витягнути , скидую тільки її скріни .... Мені особливо сподобалось слово колектори в кавичках і смайлик,
Карамбулька, та я ради інтересу запитавRammstein, моє 8 років назад , навіть якщо ви кал ,то невпізнаєте , я зараз виглядаю зовсім по іншому, роки і діти міняють людей
![]()

МФО доводять до параної ... Який калл буде шастати й шерстити форуми й фото ? Сенс який? Чи Вас колектори вже в лице впізнають
?Та і я робив,що з того? У них боржників купа... Як запам'ятають всіх? А програми по розпізнаванню обличчя недешеві... Мене більше хвилює нащо я скачав mobeyveo i mycredit з playmarket... Дані з телефона то в них напевно вже..