Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пока ничего. Но переписка с бывшими сотрудниками должна быть максимально честной, а значит, что-то полезное можно вычитать.Ну и что нового вы узнали?
Здравствуйте! Мне пожалуйста, можно в лс?? Заранее благодарюМаю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради
Я не питала в якій компанії , бо вона могла щось запідозрити
Скину в приват хто хоче , бо боюсь тут викладати

Кинь в приватМаю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради
Маю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради
скиньте пожалуйста очень интересноМаю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради
І мені скиньте,будь-ласкакинь мне плиз переписку почитаю
І мені будь ласочка,скиньтеDinnerSupper, у вас нік цікавий ви не з Дінеро?![]()

Вечер добрый, и мне скиньте, плиз)DinnerSupper, у вас нік цікавий ви не з Дінеро?![]()
Мені киньте,будь ласкаМаю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради
Я не питала в якій компанії , бо вона могла щось запідозритиМ