Працівниця мфо в декреті

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 116
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Маю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради

Я не питала в якій компанії , бо вона могла щось запідозрити

Скину в приват хто хоче , бо боюсь тут викладати
мне пожалуйста скиньте

Маю цікаву переписку з працівницею МФО , вона довго працювала в одній з цих шарашок, незнаю чи тут скидати , недумаю що вона сюди попаде, але вона шариться по таких групах , роздає поради

Мне можно?)

И мне пожалуйста скиньте.

Еще один участник, та я розумію , але вона то знає хто її писав
Можите мені будь ласка скинути цікаво почитати , в мене теж схожа ситуація але тільки друга брат працює в одній із таких шарашок по вибиванню долгів , то каже можна забувати і не віддати самі дають кошти на свій страх і ризик+ їхні угрози їм в плюс бо платять дуже добре

@Dush@Noveli, вона більше нічого не писала , бо ії почали обзивати , що вона твapb і т.д . но я їй написала а пп , хочу розпитати , но вона поки не відписала
А вони говорять про "виїздні групи"... як же МФО і колектора "дістають" міліони людей щодня, погрожують їм, більшість з яких посторонні люди (сусіди, колеги боржників).
Тут скоро їх будуть роздирати на шматки в їхніх конторах, а не на вулицях... куди вони збираються їхати ппц).
Прикро, що буде також попадати простим спеціалістам колл центра, які до боржників немають ніякого відношення.
Але час розплати прийде точно!

Можите мені будь ласка скинути цікаво почитати , в мене теж схожа ситуація але тільки друга брат працює в одній із таких шарашок по вибиванню долгів , то каже можна забувати і не віддати самі дають кошти на свій страх і ризик+ їхні угрози їм в плюс бо платять дуже добре
А вашему брату не звонят по вашим долгам? Интересная ситуация: Колектор у колектора выбивает долги:ahaha:

Скиньте мне тоже переписку, пожалуйста.

А вашему брату не звонят по вашим долгам? Интересная ситуация.
Ні це не мій брат це друг чоловіка працюють разом на роботі , а цього друга брат 17 років там працює я наприклад вважаю навіщо на такій роботі працювати це просто жах так ось чоловіку друг розповів як брат каже що вони самі видають ці гроші на страх і ризик можна і не платити а їхні угрози вони по листочки читають, ви і не думайте будь ласка що я якось зв'язана з цим я таку і роботу не признаю і там де цього друга брат працює у нас слава богу там немає кредиту там була відмова це кешап

Ні це не мій брат це друг чоловіка працюють разом на роботі , а цього друга брат 17 років там працює я наприклад вважаю навіщо на такій роботі працювати це просто жах так ось чоловіку друг розповів як брат каже що вони самі видають ці гроші на страх і ризик можна і не платити а їхні угрози вони по листочки читають, ви і не думайте будь ласка що я якось зв'язана з цим я таку і роботу не признаю і там де цього друга брат працює у нас слава богу там немає кредиту там була відмова це кешап
Извеняюсь, нето прочитала.. А было бы прикольно посмотреть на это, или хотя бы послушать))

Ви
А вашему брату не звонят по вашим долгам? Интересная ситуация: Колектор у колектора выбивает долги:ahaha:
Ви думаєте на мене що я Колектор капець у мене із чоловіком десь 18-19 МФО і я дякую форуму що мені краще з ним камінь з душі спав що знаю тепер як з МФО поступати

Извеняюсь, нето прочитала.. А было бы прикольно посмотреть на это, или хотя бы послушать))
Саме що послухати як він розповідає це? Я б теж хотіла послухати , але це чоловіку розповідав друг за брата, але чесно кажучи коли це послухала якось а ж легко стало

@Карамбулька, мне скиньте, интересно!

И мне пожалуйста скиньте))

и мне скиньте

кинь мне плиз переписку почитаю

И мне скинте, плиз

И мне,если можно скиньте.

Ну и что нового вы узнали?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі