Позика під розписку

• Автор теми Автор теми Orisa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 2K

Orisa

Форумчанин
Дописи
116
Реакції
94
Бали
193
Orisa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Якось раніше я викладала оголошення про те,що потрібна позика від приватної особи.Прийшло мені на почту повідомлення,що ніби приватний кредитор видасть позику під розписку.Умови це 20%річних і до 60місяців.Передоплат вроді не хоче.Хоче щоб я йому скинула розписку без підпису після цього він перечислить мені гроші на карту,а потім я маю вислати йому розписку з підписом.Це все якось так виглядає не понятно. Він надіслав свої дані. Хочу спитати чи можливо взагалі таке? Чи розписка без підпису щось вартує?

Виглядає як розвод,але передоплати не хоче.Смисл такого розводу?

Orisa, не ищите решение проблемы там, где его нет.
А пока не ищете, почитайте эту тему: Попала на мошенников. Кредит под расписку, но денег не дали

Всім привіт! Якось раніше я викладала оголошення про те,що потрібна позика від приватної особи.Прийшло мені на почту повідомлення,що ніби приватний кредитор видасть позику під розписку.Умови це 20%річних і до 60місяців.Передоплат вроді не хоче.Хоче щоб я йому скинула розписку без підпису після цього він перечислить мені гроші на карту,а потім я маю вислати йому розписку з підписом.Це все якось так виглядає не понятно. Він надіслав свої дані. Хочу спитати чи можливо взагалі таке? Чи розписка без підпису щось вартує?
Я особисто не зрозуміла,без документів ваших,тільки розписка без підпису і гроші га карту?

Хочу спитати чи можливо взагалі таке?
images.webp

Опомнись!

Orisa, дивіться, в свій час, я точно так само постійно шукала де взяти гроші, була готова закласти навіть квартиру, виходила навіть на бандюганчиків, які зичать гроші під відсоток і під заставу.
Це привело до того, що окрім мфо, ломбардів і банків, я поназичала купу-купезну грошей у всіх друзів, кумів, братів, сестер, кузинів, родичів, знайомих, однокласників, одногрупників і так далі. Я тепер винна всім!!!!!!! Бо в цій гонитві виключила мозги. Зупиніться ЗИЧИТИ!!!!! Вже сьогодні !!!!

Orisa, не ищите решение проблемы там, где его нет.
А пока не ищете, почитайте эту тему: Попала на мошенников. Кредит под расписку, но денег не дали
Я знаю про що це,це ніби платіжна система така.Я раніше теж з тим стикалася.Там показує що гроші висять,але ти не можеш їх вивести бо попередньо потрібно платити.Вони мені погрожували,,але я їх вже давно заблокувала і вони збилися з теї теми..А ця ситуація що в мене не схожа на це

Э
Это розводняк 100%, не лезьте в петлю ещё больше.

Я знаю про що це,це ніби платіжна система така.Я раніше теж з тим стикалася.Там показує що гроші висять,але ти не можеш їх вивести бо попередньо потрібно платити.Вони мені погрожували,,але я їх вже давно заблокувала і вони збилися з теї теми..А ця ситуація що в мене не схожа на це
Знаете в чем ваша беда? В вашей пустой голове, вам блеять разжевали и в рот положили, но нет вы уперто продолжаете стоять на своем. Все идите и берите у них деньги, потом расскажите в очередной ..овне теме как вас наепали.

Orisa, тогда сделайте так:
- выдохните
- подумайте, а действительно ли у Вас сложная жизненная ситуация, которая толкает к сотрудничеству с сомнительными элементами?!
- сделайте правильный выбор

Назад
Угорі