Позика під розписку

• Автор теми Автор теми Orisa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 2K
Борги ті,що в МФО мене мало цікавлять,але я їх лонгували раніше,як і всі набрала боргів на людях.Тепер щей маю величезний борг за газ,чекаю з дня на день коли відключать.Чоловік працює але тих грошей не вистачає ні на що , бо маємо машину теж в кредиті.Залишилося виплатити ще 4місяці . Я маю інвалідність,на жаль на роботу не дуже кличуть.Ще маю трьох дітей,це єдине,що тішить мене на день сьогоднішній. Я просто в такому стані що я незнаю шо робити.Як вилізти з того немаю уявлення.
То что вы описали, не совсем критично. Вы должны понять, что ища где бы еще взять займы, вы еще больше погрузите свою семью в ...опу.
Первочередно вам надо выписать все свои доходы, рядом расходы, минимизировать и начать экономию где есть возможность, потом написать приоретные расходы, и начинать собирать деньги. И выплачивать за газ.
И еще момент, вы получаете выплаты как многодетная мать, малообеспеченая семья и по инвалидности? И вам не хватает?
Пересмотрите свой бюджет, субсидия есть? Переходите с газа на твердоотопительеый котел, можно отапливать, и газом и дровами.

То что вы описали, не совсем критично. Вы должны понять, что ища где бы еще взять займы, вы еще больше погрузите свою семью в ...опу.
Первочередно вам надо выписать все свои доходы, рядом расходы, минимизировать и начать экономию где есть возможность, потом написать приоретные расходы, и начинать собирать деньги. И выплачивать за газ.
И еще момент, вы получаете выплаты как многодетная мать, малообеспеченая семья и по инвалидности? И вам не хватает?
Пересмотрите свой бюджет, субсидия есть? Переходите с газа на твердоотопительеый котел, можно отапливать, и газом и дровами.
Дякую за підтримку

Всім привіт! Якось раніше я викладала оголошення про те,що потрібна позика від приватної особи.Прийшло мені на почту повідомлення,що ніби приватний кредитор видасть позику під розписку.Умови це 20%річних і до 60місяців.Передоплат вроді не хоче.Хоче щоб я йому скинула розписку без підпису після цього він перечислить мені гроші на карту,а потім я маю вислати йому розписку з підписом.Це все якось так виглядає не понятно. Він надіслав свої дані. Хочу спитати чи можливо взагалі таке? Чи розписка без підпису щось вартує?
Вам мало клопоту,ви ще шукаєте проблем.Нащо?

Борги ті,що в МФО мене мало цікавлять,але я їх лонгували раніше,як і всі набрала боргів на людях.Тепер щей маю величезний борг за газ,чекаю з дня на день коли відключать.Чоловік працює але тих грошей не вистачає ні на що , бо маємо машину теж в кредиті.Залишилося виплатити ще 4місяці . Я маю інвалідність,на жаль на роботу не дуже кличуть.Ще маю трьох дітей,це єдине,що тішить мене на день сьогоднішній. Я просто в такому стані що я незнаю шо робити.Як вилізти з того немаю уявлення.
В вашей ситуации, в миллион раз лучше - продать машину (конечно, если она не источник дохода).

Перечитую вашу тему і думаю.Ви пробували звертатись в газову контору на рахунок боргу по газу?Ви підіть і попросіть щоб вам борг розбили на мінімальні платежі,і будете спокійно платити.Ви не гарячкуйте,і не лізьте глибше в яму.Почитайте на просторах інтернету,як це можна вирішити.Шукайте підробіток онлайн,правда я незнаю що саме порадити.Але ж люди працюють,поцікавтесь.

Всім привіт! Якось раніше я викладала оголошення про те,що потрібна позика від приватної особи.Прийшло мені на почту повідомлення,що ніби приватний кредитор видасть позику під розписку.Умови це 20%річних і до 60місяців.Передоплат вроді не хоче.Хоче щоб я йому скинула розписку без підпису після цього він перечислить мені гроші на карту,а потім я маю вислати йому розписку з підписом.Це все якось так виглядає не понятно. Він надіслав свої дані. Хочу спитати чи можливо взагалі таке? Чи розписка без підпису щось вартує?
не влезьте денег не получите,а вот должны будете.

Поймите одно- просто так деньги никто не дарит и не раздаёт. Здравомыслящий человек который имеет средства для того чтоб быть инвестором заинтересован в возврате своих средств и хочет быть подстрахован со всех сторон, в первую очередь со стороны закона. Такие люди, как правило, дают деньги под залог и оформляют договора у нотариуса.
Метод - я дам Вам деньги если Вы мне сбросите фото расписки ( которая к слову юридически практически не имеет веса, а тем более её фото) это бред который не понятно чем может для Вас обернуться, не ввязывайтесь никогда туда где есть что-то чего Вы не понимаете, или что-то настораживает

И что самое печальное за такими частными кредитами могут стоять люди с криминальным прошлым. И деньги выбивають будут не коллекторы по телефону, а вполне реальные ребята.
Я думаю Вам как маме 3 детей это должно быть важно.

Скорее всего, что расписку вы вышлете, а денег не получите, но все равно будете должны по этой расписке

Orisa, зупиніться і видихніть!! В період карантину ( тобто, як мінімум до кінця березня) ніхто не приїде вам відключати газ. Це робиться тільки за присутності власника будинку і його згоди. В інакшому випадку - виклик поліції і заява про проникнення на приватну територію. По друге - ви спокійно можете піти в газконтору, і ,як вам вище порадили, реструктизувати борг. Це вигідно буде вам і їм менше мороки. Повірте ніхто не захоче судової тяганини, тим паче у вас малолітні діти.
Будьте мудрою, не копайте глибшу яму собі і своїй сім'ї!!
Подумайте самі, чи ви отак на відстані зичили б незнайомій людині гроші??

Всім дуже дякую за підтримку.Я вже цього писателя заблокувала. Добре,що вчасно написала сюди,а ж тепер дійшло що дійсно могли би бути проблеми.Дякую щиро всім

Всім дуже дякую за підтримку.Я вже цього писателя заблокувала. Добре,що вчасно написала сюди,а ж тепер дійшло що дійсно могли би бути проблеми.Дякую щиро всім
Повірте, що не одна ви так шукали гроші)) на жаль розум затьмарюється інколи)) і хоч на минуле ми не можемо вплинути, проте майбутнє в наших руках! Налаштовуйтесь на позитив! Все буде добре ?

Оно то конечно так, но если бы вы еще научились пользоваться тем что называется мозг, то и тем бы таких не создавали.
Нехай краще теми створюють,ніж по тихому лізуть далі в яму.А потім думають як з вікон виходити.

Было у меня тоже такое, пыталась взять у частных кредиторов. Их нет, это все мошенничество. Никаких денег никто не скинет. Сразу начнется либо просьба о страховка, верификации никому не нужные или просьбы фото паспорта. Ваша ситуация у меня была один в один, остановитесь, потом еще больше проблем будет. Подумайте сами: вы бы, имея деньги, дали их под расписку Пете, Васе, Нине на карту, не видя этого человека? Так кредитуют только под залог

Повірте, що не одна ви так шукали гроші)) на жаль розум затьмарюється інколи)) і хоч на минуле ми не можемо вплинути, проте майбутнє в наших руках! Налаштовуйтесь на позитив! Все буде добре ?
Це реально затьмарюється розум,а вони сволочі тим користуються.І їм чисто всеодно чи є в тебе діти і як ти живеш. Саме обідно те,що я можу піти і заробити,але я не винна,що в мене є інвалідність і нажаль не всюди хочуть таких робітників.Я так не люблю про це говорити і не люблю нікому жалітися,але інколи я просто безпорадна.

Це реально затьмарюється розум,а вони сволочі тим користуються.І їм чисто всеодно чи є в тебе діти і як ти живеш. Саме обідно те,що я можу піти і заробити,але я не винна,що в мене є інвалідність і нажаль не всюди хочуть таких робітників.Я так не люблю про це говорити і не люблю нікому жалітися,але інколи я просто безпорадна.
На рахунок інвалідності і те що не охоче хочуть брати на роботу,ви дуже помиляєтесь.Шукайте на великих підприємствах,там охоче беруть,так як суттєво экономлять на сплаті налогу.

Нехай краще теми створюють,ніж по тихому лізуть далі в яму.А потім думають як з вікон виходити.
Пусть сначала хоть немного научаться жить своими мозгами, и думать.
Я не против тем и всякого рода советов, но зачастую все что они спрашивают это абсурдно, и большинство просто хочет получить уже готовый результат при этом не вкладывая в него ничего, дайте совет и все я пойду и сделаю как вы скажите, но это же писец полный, как можно при принятии решений полагаться на чье то мнение и советы?

Ну и вопрос зачем вам новая проблема на вашу 5 точку?такой бред,вот лет 8-9 назад такое разводило было! успокойтесь выдохните и не ищите лёгких таких путей их просто нет!

Назад
Угорі