Tamerlan
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3728
- Реакції
- 7893
- Бали
- 1103
Tamerlan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То что вы описали, не совсем критично. Вы должны понять, что ища где бы еще взять займы, вы еще больше погрузите свою семью в ...опу.Борги ті,що в МФО мене мало цікавлять,але я їх лонгували раніше,як і всі набрала боргів на людях.Тепер щей маю величезний борг за газ,чекаю з дня на день коли відключать.Чоловік працює але тих грошей не вистачає ні на що , бо маємо машину теж в кредиті.Залишилося виплатити ще 4місяці . Я маю інвалідність,на жаль на роботу не дуже кличуть.Ще маю трьох дітей,це єдине,що тішить мене на день сьогоднішній. Я просто в такому стані що я незнаю шо робити.Як вилізти з того немаю уявлення.
Первочередно вам надо выписать все свои доходы, рядом расходы, минимизировать и начать экономию где есть возможность, потом написать приоретные расходы, и начинать собирать деньги. И выплачивать за газ.
И еще момент, вы получаете выплаты как многодетная мать, малообеспеченая семья и по инвалидности? И вам не хватает?
Пересмотрите свой бюджет, субсидия есть? Переходите с газа на твердоотопительеый котел, можно отапливать, и газом и дровами.