Щоденник Позбуваюсь боргової ями ..мої успіхи

• Автор теми Автор теми romashka_2505
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 7K
Ні не блокували , та я і сама карту закрила і рахунок , коли пробували самі списати і не суд не подавали)
Та і карти у мене не було , я недавно тільки відкрила )
А за який час ви погашали ці мфо?і які протермінування були?

Як для таких проблем, у вас дуже хороший результат. Тенденція позитивна, бажаю вам якомога швидше вийти з боргів.

Як для таких проблем, у вас дуже хороший результат. Тенденція позитивна, бажаю вам якомога швидше вийти з боргів.
Дякую !!!
На сьогодні мінус 1.
І це смартівей
Я писала вище , що вони в мене будуть останні із залишившого списку неоплачених, тому що в убкі їх не було , але ж борг у мене там був (тут яка в кого совість ), та пішли вони перші .
Я написала їм на електронну пошту з надією , може вони мене забули ? але ні , пам’ятають. Спитала , який стан і яка сума , написала , що готова оплатити за тіло . Щоб вислали договір і гарантійний лист.
Відповіли швидко, із пропозицією скачати додаток і там все оплатити із детальною інструкцією , як це зробити , але ж я пам’ятаю , як колись вони мені концерт зробили , тому відповіла їм , що не маю змоги встановити їх додаток , вони швидко відправили і договір і гарантійку , я оплатила по реквізитах, відправила їм квитанцію і черкз трохи вони прислали довідку про відсутність заборгованості)
Оплатила тіло +200 грн зверху ?
На пошту були чіткі відповіді , без грубості без зайвих текстів .

Останнє редагування:
Підкажіть будь ласка можливо хто недавно мав справу з Нікокапітал (кешмі ) і Глобал кредит , напишіть номер з якого вам телефонують , хочу з ними попрощатись , інформації нової по них тут мало , а номери які вказані на сайті не активні , хоча інфу в убкі вони активно оновлюють .
Підкажіть будь ласка можливо хто недавно мав справу з Нікокапітал (кешмі ) і Глобал кредит , напишіть номер з якого вам телефонують , хочу з ними попрощатись , інформації нової по них тут мало , а номери які вказані на сайті не активні , хоча інфу в убкі вони активно оновлюють .

Також уже майже фініш
Залишилось ще 4 кантори
.

Останнє редагування:
Продовжуємо історію далі .
Фінпром Маркет.
Нажаль про них інформаціїна форумі дуже мало , в основному це про написи і суди.
Як я до них потрапила від маніків можна прочитати вище , цікавий там ланцюг.
Але, наважилась я їм написати на електронну пошту.всі документи мені відправили,( до речі договір факторингу у них набагато кращий ніж в інших канторах , все було детально по пунктах розписано , що де і коли і скільки, бо інші кантори надавали якісь загальні , і цифри замальовані були)потім писала заяву на зменшення суми , на погодження чекала декілька днів, погодили, надали гарантійний лист, оплатила , відправила їм квитанцію, через декілька днів , надали довідку про закриття заборгованості , в ній тоже весь ланцюг прописаний , і що договір повністю закритий . Надали довідку з КЕП ,щоб відправила в УБКІ самостійно , так як вони не співпрацюють з ними, тому оскарження не проходить .
Весь час спілкувались електронною поштою , ввічливо і без напрягу і хамства .
Все відправила на пошту в УБКІ, тепер чекаю відповіді .
Це був найскладніши ланцюг напевно з мого списку .
Але і надалі залишається 4 шараги ??
Гелексі
Мікрокеш

Ну і кешмі ( нікокапітал ) і глобал кредит не можу знайти , ті номера що в інтернеті є невідповідають , на листи на електронну пошту теж не відповідають .і не дзвонять.

Глобал кредит мене продав кредит капіталу, ті, в свою чергу постійно на електронку пишуть та смс шлють. Тіло було 4200, пропонують закрити за 4 780

Глобал кредит мене продав кредит капіталу, ті, в свою чергу постійно на електронку пишуть та смс шлють. Тіло було 4200, пропонують закрити за 4 780
Дякую , нажаль мене там немає , кредит капітал я вже закрила )

Тоді, якщо би був у них, то обов'язково нагадали би Вам ще про один. Мене їм 3 чи 4 МФО продало
Та отож , я закривала їх норм, але трохи більше тіла , можете почитати вище , але після гарантійки ))

… продовження про Фінпром Маркет
І так , довідку на пошту убкі я відправила ( вони надають із КЕП, спеціально для убкі , і самі казуть щоб її відправляли)статус в убкі закрито ( і в манівео. І єпаб)

Добрий день. Як Ви закрили манівео? Теж їх маю.
Вони продали мій договір таліону ,таліон продав єпаб, єпаб продав управлінню активами , а управління активами продали фінпром маркет, я написала на пошту фінпрому , узгодили суму і дату оплати , надали договір , гарантійку , я їм відправила квитанцію про оплату і все , вони надали довідку з електронним підписом , я відправила її в убкі і статус манівео і єпаб змінили на закрито.
Добрий день. Як Ви закрили манівео? Теж їх маю.

Чи можлива реструктуризація. Бо тіло 13тисяч
За реструктуризацію не скажу , бо незнаю , я одним платежем закривала )
Думаю , що можлива )

Ну що ж сьогодні я нарешті закрила мікрокеш , переговори з ними були день у день, на поступки ідуть не особо , але домовились на суму тіло +1000 зверху, хотіли майже 11000, суму в лк не міняють , але надали гарантійку , оплачувала я їх через касу приват банку , і знаєте трошки афігела від комісії привату , але фіг з нею ,оплата зарахувалась їм на протязі голини,на електронну пошту мені від мікрокеш прийшло повідомелення, що кредит номер договору закрито і довідка про закриття боргу.
Тепер чекатим зміни в убкі.

Бо листування у них іде від пошти оператора .
Спілкувались ми тільки електронною поштою.були трохи грубості з їхньої сторони, але в міру ділового спілкування ,замітила ,що в переписках по пошті мфо не грублять.
чи дзвонили мені на початку протермінування я незнаю, так як не спілкувалась ні з ким і номер змінила , та на електронну пошту регулярно лякали приходили, і на номери друзів слали смс раз у місяць стабільно , щоб я погасила борг. Де взяли номера я незнаю.
Але блін нарешті)
Відчуття приємні ,якщо відверто )
Але повторюсь ще раз, що шкодую , що не посла вирішувати раніше по схемі одне мфо в місяць , так би уже давно закрила .

Ну і сьогодні місяць як я почала підніматись із боргової ями .
Ще залишилось 3 мфо
Кашинський ( маю надію , що їхня схема зміниться , але якщо ні, то буду по ній і в останню чергу платити)

Кеш мі (написала на пошту , відповідають рідко , останнє повідомлення було , написати заяву на зменшення суми, і оплатити по реквізитах і чекати списання, та я запросила договір і гарантійку , тепер чекаю)

Ну і глобал кредит - шукаю , кому продали .
Від тіла тепер залишилось 9900, що мене радує , вірю в те, що скоро 0 буде )

Відсотками переплатила 9640 із 14 закритих мфо ,?? звичайно шкода трохи , могла б потратити на себе,як все останнє , але я все таки за те ,що взяла те віддай , але тільки те що взяла , та все ж коли розумієш що боргів немає, то спокійніше тому нехай , я їх зароблю !

Тако ж це не агітація до закриття боргів, я розповідаю свою історію ?

Останнє редагування:
Ну що ж сьогодні я нарешті закрила мікрокеш , переговори з ними були день у день, на поступки ідуть не особо , але домовились на суму тіло +1000 зверху, хотіли майже 11000, суму в лк не міняють , але надали гарантійку , оплачувала я їх через касу приват банку , і знаєте трошки афігела від комісії привату , але фіг з нею ,оплата зарахувалась їм на протязі голини,на електронну пошту мені від мікрокеш прийшло повідомелення, що кредит номер договору закрито і довідка про закриття боргу.
Тепер чекатим зміни в убкі.

Бо листування у них іде від пошти оператора .
Спілкувались ми тільки електронною поштою.були трохи грубості з їхньої сторони, але в міру ділового спілкування ,замітила ,що в переписках по пошті мфо не грублять.
чи дзвонили мені на початку протермінування я незнаю, так як не спілкувалась ні з ким і номер змінила , та на електронну пошту регулярно лякали приходили, і на номери друзів слали смс раз у місяць стабільно , щоб я погасила борг. Де взяли номера я незнаю.
Але блін нарешті)
Відчуття приємні ,якщо відверто )
Але повторюсь ще раз, що шкодую , що не посла вирішувати раніше по схемі одне мфо в місяць , так би уже давно закрила .

Ну і сьогодні місяць як я почала підніматись із боргової ями .
Ще залишилось 3 мфо
Кашинський ( маю надію , що їхня схема зміниться , але якщо ні, то буду по ній і в останню чергу платити)

Кеш мі (написала на пошту , відповідають рідко , останнє повідомлення було , написати заяву на зменшення суми, і оплатити по реквізитах і чекати списання, та я запросила договір і гарантійку , тепер чекаю)

Ну і глобал кредит - шукаю , кому продали .
Від тіла тепер залишилось 9900, що мене радує , вірю в те, що скоро 0 буде )

Відсотками переплатила 9640 із 14 закритих мфо ,?? звичайно шкода трохи , могла б потратити на себе,як все останнє , але я все таки за те ,що взяла те віддай , але тільки те що взяла , та все ж коли розумієш що боргів немає, то спокійніше тому нехай , я їх зароблю !

Тако ж це не агітація до закриття боргів, я розповідаю свою історію ?
мотивуюча історія #respect

Мікрокеш ( він же фінтаргет)
Вище описано як їх закривала ,
Вчора оплатила , сьогодні в убкі статус закрито)

І так.. закрила я Кешмі ( вони же нікокапітал) нарешті ,
Тіло у мене там було 3900 закрила за 6000
сайт кеш мі закрито, на сайті пише,що відізвали свою ліцензію, і пише що вони відносяться до ніко капітал , спробувала писати спочатку на пошту кеш мі, була тиша , потім спробувала перейти на сайт нікокапітал написала на пошту , також тиша ?
Потім зайшла в убкі і там біля донора інформації був значок , перейшла по тому значку і вуалля , знов ніко капітал тільки уже інший ?? написала і туди я , відповідь прийшла черкз тижнів два і черкз декілька днів і від іншого нікокапітал прийшла відповідь ???
Надали мені договір, потім попросили написати заяву на зменшення суми , яку узгодили ,і можна оплачувати ту суму написала,відправила , через декілька днів прислали текстовий лист з реквізитами , і те що після оплати я отримаю довідку про закриття і в убкі нададуть інфу ,я просила гарантійку , чекала ще 2 тижні на неї,
Прислали правда була надрукована з печаткою , фото зроблене , ненамальвана, оплатила значить я по реквізитах , прислали довідку про закриття , уже намальована , інші кантори пишуть суму оплати , дату і що кредит буде закрито, то ці повністю пишуть борг тіло окремо відсотки окремо і списані відсотки окремо , ну короче довідку про закриття дали , тепер чекаю коли в убкі змінять статус..

Нарешті почистила свою електронну пошту , щоб не мозолили очі , всі гарантійки і довідки про закриття зберегла на ноут.

Ну і всьо залишилось ще 2 кантори..
кашинський -щодня з ними переписку веду
І надалі веду пошуки глобал кредит??( знаю що дехто напише нафіга вони тобі , нечіпають і ти про них забудь, але я все таки хочу закрити уже )
Ще залишилось загального тіла 6000 грн.

Так же хотіла поцікавитись як нараховують відсотки штрафи і пеню на 30денні кредити , яку статтю почитати і на яку опиратись.

І так.. закрила я Кешмі ( вони же нікокапітал) нарешті ,
Тіло у мене там було 3900 закрила за 6000
сайт кеш мі закрито, на сайті пише,що відізвали свою ліцензію, і пише що вони відносяться до ніко капітал , спробувала писати спочатку на пошту кеш мі, була тиша , потім спробувала перейти на сайт нікокапітал написала на пошту , також тиша ?
Потім зайшла в убкі і там біля донора інформації був значок , перейшла по тому значку і вуалля , знов ніко капітал тільки уже інший ?? написала і туди я , відповідь прийшла черкз тижнів два і черкз декілька днів і від іншого нікокапітал прийшла відповідь ???
Надали мені договір, потім попросили написати заяву на зменшення суми , яку узгодили ,і можна оплачувати ту суму написала,відправила , через декілька днів прислали текстовий лист з реквізитами , і те що після оплати я отримаю довідку про закриття і в убкі нададуть інфу ,я просила гарантійку , чекала ще 2 тижні на неї,
Прислали правда була надрукована з печаткою , фото зроблене , ненамальвана, оплатила значить я по реквізитах , прислали довідку про закриття , уже намальована , інші кантори пишуть суму оплати , дату і що кредит буде закрито, то ці повністю пишуть борг тіло окремо відсотки окремо і списані відсотки окремо , ну короче довідку про закриття дали , тепер чекаю коли в убкі змінять статус..

Нарешті почистила свою електронну пошту , щоб не мозолили очі , всі гарантійки і довідки про закриття зберегла на ноут.

Ну і всьо залишилось ще 2 кантори..
кашинський -щодня з ними переписку веду
І надалі веду пошуки глобал кредит??( знаю що дехто напише нафіга вони тобі , нечіпають і ти про них забудь, але я все таки хочу закрити уже )
Ще залишилось загального тіла 6000 грн.

Так же хотіла поцікавитись як нараховують відсотки штрафи і пеню на 30денні кредити , яку статтю почитати і на яку опиратись.
Ви молодець! Удачі в закінченні цієї історії та в загальному удачі!!))

Ну що ж як і обіцяла пишу по кеш мі(він же ніко капітал) сьогодні закрили кредит убкі.

Через майже 2 тижні після оплати .
Оскаржити їх не вдалось , тому що там пише , що оскаржити можна через місяць , так як компанія подає самостійно інформацію раз на місяць чи півтора)

Ну а я далі продовжую пошуки глобала і з Кашинським веду переговори ???

Назад
Угорі