Ну що ж сьогодні я нарешті закрила мікрокеш , переговори з ними були день у день, на поступки ідуть не особо , але домовились на суму тіло +1000 зверху, хотіли майже 11000, суму в лк не міняють , але надали гарантійку , оплачувала я їх через касу приват банку , і знаєте трошки афігела від комісії привату , але фіг з нею ,оплата зарахувалась їм на протязі голини,на електронну пошту мені від мікрокеш прийшло повідомелення, що кредит номер договору закрито і довідка про закриття боргу.
Тепер чекатим зміни в убкі.
Бо листування у них іде від пошти оператора .
Спілкувались ми тільки електронною поштою.були трохи грубості з їхньої сторони, але в міру ділового спілкування ,замітила ,що в переписках по пошті мфо не грублять.
чи дзвонили мені на початку протермінування я незнаю, так як не спілкувалась ні з ким і номер змінила , та на електронну пошту регулярно лякали приходили, і на номери друзів слали смс раз у місяць стабільно , щоб я погасила борг. Де взяли номера я незнаю.
Але блін нарешті)
Відчуття приємні ,якщо відверто )
Але повторюсь ще раз, що шкодую , що не посла вирішувати раніше по схемі одне мфо в місяць , так би уже давно закрила .
Ну і сьогодні місяць як я почала підніматись із боргової ями .
Ще залишилось 3 мфо
Кашинський ( маю надію , що їхня схема зміниться , але якщо ні, то буду по ній і в останню чергу платити)
Кеш мі (написала на пошту , відповідають рідко , останнє повідомлення було , написати заяву на зменшення суми, і оплатити по реквізитах і чекати списання, та я запросила договір і гарантійку , тепер чекаю)
Ну і глобал кредит - шукаю , кому продали .
Від тіла тепер залишилось 9900, що мене радує , вірю в те, що скоро 0 буде )
Відсотками переплатила 9640 із 14 закритих мфо ,?? звичайно шкода трохи , могла б потратити на себе,як все останнє , але я все таки за те ,що взяла те віддай , але тільки те що взяла , та все ж коли розумієш що боргів немає, то спокійніше тому нехай , я їх зароблю !
Тако ж це не агітація до закриття боргів, я розповідаю свою історію ?