Ну що ж усім мої вітання !
Давно не писала сюди, але теми перечитувала , нові теми з питаннями створювала
І так все ж таки я знайшла свій глобал кредит нарешті ?
Сталось це зовсім випадково , спочатку , я повиписували усі кантори кому глобал продає і почала писати усім, всі відписували , що за отаким ІПН заборгованості немає, потім ще вздоючила убкі ,потім НБУ , потім знову почала шукати , і чисто випадково зайшла на сайт кредит експрес ( вони від кашинського щось мені писали) думаю напишу їм в чаті і вуалля вони мені відписуються , що у них 2 справи кашинський і Росвен інвест Україна( ТОВ глобал кредит) і давай відразу вимагати кошти ,ну а я звичайно договори, наше спілкування закінчилось потім зайшла на сайт росвену написала на електронну пошту напряму , і відповідь мені приходить від кредит експрес , промонітоивши їхні сайти можу зробити висновок,що це одне і теж , бо адреса одна і таж , і коли пишеш на пошту Росвен відповідає кредит експрес , і на сайті росіена є договір з кредит експресом , тому кредит експрес також скуповує договори. До речі по Росвену на форумі інфи майже немає , але промоніторивши судову владу замітила , що їхні написи активно зносяться . Остання справа 31.08.2023
Значить вимагала я від них договір з п‘ятниці , було від них тільки чекайте , чекайте , чекайте , і вчора зранку мені прислали лист на суму 3700 ( тіло 3000) хотіло відразу майже 14 тисяч , але я стояла на своєму ,спочатку на тілі а потім написала максимум 500 зверху , ну вже після гарантійки не стала сперечатись.
До речі у них не гарантійний лист , а лист запевнення. .
Із п‘ятниці майже кожну годину їм писала їм сама , де договір , де гарантійка ,на пошту в телеграмі і в чаті , вони мене ігнорити, але ж прислали вчора мені цей лист . А потім надали і відсканований договір . оплатила на реквізити із призначенням платежу ближче до обіду .
І чекала від них довідки про закриття . Майже кожну годину писала чи пройшла оплата , чи пройшла оплата , і сьогодні зранку теж саме писала і на пошту і в чат і втелкграм і у вайбер , пишуть , що оплата пройшла , чекайте довідку .
Довідку про закриття поки що очікую. Надіюсь і вірю , що пришлють , так як і гарантійку з договором прийшлось майже тиждень шукати . Нажаль на оскарження не пронесло , треба довідка про закриття .
( п.с вони мене часто ігнорили і не хотіли ні відписувати ні говорити , один із операторів попросив , дати спокійно допрацювати свою зміну ?)
Залишилось ще кашинського закрити , але в лк уже стоїть ваш кредит протерміновано на 5 років , тому нехай до суду ідуть. Хоча в них стоїть термін 3 роки.Їхні бумажки я не буду роздруковувати , а потім підписувати. Платити два тіла і потім отримати статус «прощено»І 16000 з 3000 теж платити не збираюсь , до речі для військових у них ті ж самі йо***ті умови. Немають поваги .
Так, якщо ви знайдете помилки то то на автоматі поставлені ?тому сильно не смійтесь

Ну на підсумок можу сказати що свої шараги я закрила десь за 3 місяці , глобал так тягнув , в основному за півтора місяці вложилась, але скажу зразу , я готувалась .
Переплатила в районі 12000 з копійками з 16 шараг . Чи шкода , трошки є , але тепер є душевний спокій . До речі в нареченого теж було декілька шараг , я їх закрила також ? бо вони в довіри і гарантії всі були , а з ними я справу мала ? тому я знала як вони працюють .
Ну а ще я вийшла заміж

І знаєте це так круто починати відносити чисто , а не з брехні .
Якщо ви маєте борги , обов’язково діліться із своїми другими половинками .
Я 4 роки вжила в цій кабалі , і не знала як з неї вибратись можливо із за цього я і не хотіла відносин. але коли з нового року почала спілкування з уже тепер чоловіком , розповіла йому , а він мені , тільки сума в нього була 11 раз меншою ? він не осудив , а навпаки хотів все вирішити за мене . Але для мене було важливо , щоб я сама закрила це питання.
Тепер на сім’ю маємо тіла 3600 ?? але це така фігня . Мфо ж самі оплати не хочуть )
Тому бажаю кожному забути про ті мфо , вибратись і більше ніколи не влазити , ні за яких умов !!!
З любов’ю Ромашка ?