Щоденник Позбуваюсь 5 МФО та 1 банку

• Автор теми Автор теми СветС
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 9K
Один шлях це ви маєте на увазі чекати і терпіти оці знущання над людиною і тризвони всіх оточуючих?
Кожен обирає свій шлях і кожен по різному ставиться до ситуації яка склалась. І знову ж таки кожен робить свої висновки. Хочете бути жертвою,будь ласка,платіть всі забаганки. Заплатите одному,інші підтягнутися з обзвоном і залякуваннями.

Якщо не знаєте, навіщо інфа. Це шахраї. При чому на опиті(
Я просто ділюсь своїм...я не знаю чи шахраї чи ні... дзвонила через розпач
Дієва рекомендація це платити все відразу, або проходити через всі круги пекла. Якщо є можливість -платіть, я за це, тому що нервові стани дуже підкошують здоров'я, в наш час і так вистачає стреса

Дієва рекомендація це платити все відразу, або проходити через всі круги пекла. Якщо є можливість -платіть, я за це, тому що нервові стани дуже підкошують здоров'я, в наш час і так вистачає стреса
Нервові стани залежать лише від вашого відношення до цього . Я ні з ким не спілкувалася, закривала всіх за тіло, в основному. Це 21 МФО закрите) це при тому, що я була вагітна) плюс війна . Так що все реально)

Це вже індивідуально і беручи можливість людини, якщо взяти всі ті гроші які я просто віддала МФО як оплату відсотків то мабуть вже могла б пів нормальної машини купити.
Іноді буває що репутація дорожче грошей.
Треба запускати рекламу антиМФО в метро, по телебаченню та в інтернеті, бо будучи жертвою цього всього всюди і скрізь вона попадається мені на очі

Один шлях це ви маєте на увазі чекати і терпіти оці знущання над людиною і тризвони всіх оточуючих
За місяць на форумі, вперше розізлилась почитавши посили які висвітлюються в цій темі.

Ви кажете що у вас класна ЗП і ви можете вирішити свої проблеми.
І що швидко терміново, одним махом треба все гасити. Що має відчувати жінка в декреті, наприклад, яких тут судячи з кометарів вистачає? Що вона тепер приречена на знущання і життя не буде? Не можете допомогти, то хоч не шкодьте.

Нервові стани залежать лише від вашого відношення до цього . Я ні з ким не спілкувалася, закривала всіх за тіло, в основному. Це 21 МФО закрите) це при тому, що я була вагітна) плюс війна . Так що все реально)
Скільки часу Ви закривали?
Важко ні з ким не спілкуватись, якщо маєш активне соціальне життя.
Можу сказати про себе, дуже дорого купила свій спокій

За місяць на форумі, вперше розізлилась почитавши посили які висвітлюються в цій темі.

Ви кажете що у вас класна ЗП і ви можете вирішити свої проблеми.
І що швидко терміново, одним махом треба все гасити. Що має відчувати жінка в декреті, наприклад, яких тут судячи з кометарів вистачає? Що вона тепер приречена на знущання і життя не буде? Не можете допомогти, то хоч не шкодьте.
Якби я могла вирішити свої проблеми одним махом то в борги б не влізла. Просто існує два варіанти, або закривати все, або проходити через все, вперше в мене закрити все не вийшло і це призвело до ще більших боргів. Кожному своє, але в мене нормального життя не було
впливова персона?
Ні

Якби я могла вирішити свої проблеми одним махом то в борги б не влізла. Просто існує два варіанти, або закривати все, або проходити через все, вперше в мене закрити все не вийшло і це призвело до ще більших боргів. Кожному своє, але в мене нормального життя не було
Люди в яких є варіан закрити все, закривають і не йдуть на форум. А ті хто опинився тут, шукають відповіді, підтримку, діляться досвідом. А не панічні атаки і спонукання до нових кредитів.

Люди в яких є варіан закрити все, закривають і не йдуть на форум. А ті хто опинився тут, шукають відповіді, підтримку, діляться досвідом. А не панічні атаки і спонукання до нових кредитів.
Це мій щоденник, пишу насамперед для себе. Найчастіше люди заглиблюються в яму коли шукають легких варіантів а коли вже припекло то не мають вирішення окрім як ігнорувати все і всіх, не засуджую в кожного своя ситуація, але краще це усвідомлювати на маленьких боргах ніж як в мене
життя взагалі нелегке
Легке якщо ти не на передовій, а якщо без МФО то взагалі казка

Перечитайте ще раз ваш допис.
Це мій щоденник, пишу насамперед для себе. Найчастіше люди заглиблюються в яму коли шукають легких варіантів а коли вже припекло то не мають вирішення окрім як ігнорувати все і всіх, не засуджую в кожного своя ситуація, але краще це усвідомлювати на маленьких боргах ніж як в мене

Легке якщо ти не на передовій, а якщо без МФО то взагалі казка
Знову ж з вашої думки, людина з малим боргом сюди не прийде. З великим, або плати все зразу або тебе очікує пекло.
Добре, що коли я потрапила на форум вперше, мені не трапився ваш щоденник.

Останнє редагування:
Перечитайте ще раз ваш допис.

Знову ж з вашої думки, людина з малим боргом сюди не прийде. З великим, або плати все зразу або тебе очікує пекло.
Добре, що коли я потрапила на форум вперше, мені не трапився ваш щоденник.
З моєї думки людина з будь яким боргом сюди прийде. А всім хто відвідує цей форум треба на сам перед не щоденники дивитись а відповідні розділи. І так, або платиш все і в це не встяєш або чекай всіх кругів, саме це я і зрозуміла коли вперше сюди потрапила. В кожного своє, тихої ночі, не читайте щоденники, які вам не підходять

Назад
Угорі